Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Θα ασχοληθείς με την τακτοποίηση του χώρου, φτιάχνοντας τα έγγραφα σου, τις ντουλάπες και βάζεις σε τάξη τα πάντα γύρω σου. Η καθαριότητα του σπιτιού, αποτελεί τη σημερινή σου προτεραιότητα, παραμερίζοντας την προσωπική σου ανάγκη για μια κυριακάτικη βόλτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το έντονο στρες δεν σου αφήνει τα περιθώρια να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με το ταίρι σου. Η κυκλοθυμική σου συμπεριφορά σε κάνει υπερβολικά ευάλωτο και αρκετά γκρινιάρη. Αν δεν έχεις ταίρι, η μέρα δεν συνιστάται για γνωριμίες, αφού η τελειομανία σου σήμερα, σε κάνει να βρίσκεις παντού ελαττώματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εργασιακό άγχος και η αγωνία για την πορεία της εργασίας σου, σε εξουθενώνει ενεργειακά και καλό θα είναι να λάβεις τα μέτρα σου ώστε να μη καταρρεύσεις. Οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις και θα πορευτείς με αυτά που έχεις κάνοντας μια σχετική οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και η βασική σου ανάγκη και προτεραιότητα είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Η ενασχόληση με τα παιδιά αλλά και τα χόμπι δρουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Είσαι εκφραστικός, και γενναιόδωρος. Εξωστρεφής με χιούμορ και δίψα για ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αυθορμητισμός και το κέφι σου θα σε σπρώξουν σε νέες γνωριμίες. Φλερτάρεις και γεύεσαι στο έπακρο το παιχνίδι του έρωτα και της κατάκτησης. Αν είσαι δεσμευμένος το ερωτικό ταίρι δεν χορταίνει την παρέα μαζί σου. Παιχνίδι και πάθος σας φέρνουν πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο δεν σε εγκαταλείπει ούτε σήμερα και μπορείς να κάνεις σχέδια, τα οποία θα αποδώσουν πολύ σύντομα. Μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση μιας δημιουργικής ενασχόλησης που θα αποφέρει κέρδος αφού την δουλέψεις με μεράκι. Ευνοείσαι για οικονομικά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Σε διακατέχει η επιθυμία να μείνεις μέσα στην θαλπωρή της εστίας και να διαμορφώσεις τον ιδιωτικό σου χώρο, όπως εσύ θέλεις ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Η τονισμένη ενσυναίσθησή σε φέρνει πολύ κοντά στους αγαπημένους σου. Προσφέρεις απλόχερα την ζεστή αγκαλιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διαφυλάττεις την ιδιωτική σου ζωή και το μόνο που σε ικανοποιεί είναι να μείνεις μόνος με το σύντροφο. Δεν επιθυμείς την έξοδο, ούτε την παρέα με άλλους και θέλεις να έχεις την αποκλειστικότητα και την προσοχή του. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανάγκη σου να μείνεις μέσα στο σπίτι, δεν θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κάποιο ταίρι. Άφησέ το για άλλη μέρα που θα νιώθεις πιο εξωστρεφής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δεν έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις και η μέρα δεν προσφέρεται να ασχοληθείς με την δουλειά. Οι προβληματισμοί πάνω στα οικονομικά ζητήματα θα συζητηθούν με την οικογένεια και μαζί θα βρείτε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνία και πολλές ειδήσεις που προέρχονται από το στενό περιβάλλον. Ξεχωρίζεις από την εξωστρεφή σου διάθεση και τρέχεις να προλάβεις τις συναντήσεις με όλους. Είσαι η ψυχή της παρέας και αποζητούν την συντροφιά και τις συζητήσεις μαζί σου. Είσαι μεταδοτικός και μπορείς να κερδίσεις νέους φίλους με την εκφραστικότητα που διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια μικρή μετακίνηση με τον σύντροφο θα έχει ωραία εξέλιξη διότι με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγεις από την ρουτίνα ,θα συζητήσεις και θα ανανεώσεις την σχέση σου. Η εγκεφαλική επικοινωνία βρίσκεται στο φόρτε της και μπορείς να την εκμεταλλευτείς. Αν δεν έχεις ταίρι αξιοποίησε τα επικοινωνιακά ταλέντα και το αστείρευτο λέγειν σου ώστε να προσελκύσεις ένα καινούργιο ταίρι για το οποίο δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις μερικά τηλεφωνήματα και να συζητήσεις για τα νέα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου. Επικοινώνησε τις ανησυχίες σου και θα βρεις αποδέκτη για μια νέα συμφωνία. Οικονομικά έχεις τη εύνοια να κερδίσεις, από τις ιδέες σου που γίνονται πράξη.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, είσαι επικεντρωμένος στις συναισθηματικές σου ανάγκες και στην εύρεση του τρόπου κάλυψης τους. Θεωρείς πως η συσσώρευση αγαθών θα σου προσφέρει την ασφάλεια που ζητάς. Ενδιαφέρεσαι για την κατοχύρωση των αποκτημάτων σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία και μην τα θες όλα δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κτητική συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει στην σχέση με τον σύντροφο και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε θεωρήσει στενόμυαλο και οπισθοδρομικό. Μη ζητάς την αποκλειστική προσοχή γιατί θα τον κουράσεις. Δείξε την αγάπη σου και την αίσθηση ασφάλειας που σου παρέχει η συντροφιά του, χωρίς να τον πιέζεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι που ζητάς, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και μην καταπιέζεις τα συναισθήματα σου. Όταν νιώσεις ασφαλής και πατάς γερά στα πόδια σου, τότε θα φανεί ο υποψήφιος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιορίσεις τις πολυτελείς αγορές θα σου μείνουν στην άκρη χρήματα γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός. Πράγματα που νομίζεις ότι έχεις ανάγκη το πιθανότερο είναι να φανούν άχρηστα. Επαγγελματικά προτιμάς τις ασφαλείς κινήσεις και δεν θα κάνεις προς το παρόν τολμηρά και παρακινδυνευμένα σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματα σου. Η κυκλοθυμική στάση θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους άλλους που δεν έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν έτσι. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα προσωπικά σου, που δεν έχουν λογική βάση και σε κατευθύνει το συναίσθημα. Δεν είσαι αντικειμενικός και θα φέρεις σε δύσκολη θέση άτομα που νοιάζονται για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Το *εδώ και τώρα* ξέχνα το, γιατί το τονισμένο εγωιστικό σου συναίσθημα θα απομακρύνει τον σύντροφο. Δες και τα δικά του συναισθήματα και έτσι θα τον φέρεις κοντά σου. Μην τον αφήνεις να πιστεύει πως δεν σε νοιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσελκύσεις τον ερωτικό σύντροφο με την συμπαθητική συμπεριφορά σου και έλκεις σαν μαγνήτης τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις την καλύτερη δουλειά και να ξεχωρίσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Έρχεσαι σε επαφή με νέους συνεργάτες και θέτεις δικούς σου όρους στις καινούργιες συμφωνίες. Οικονομικά οι καλύτερες απολαβές εξαρτώνται μόνο από τις δικές σου προσπάθειες.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η εσωστρεφή σου διάθεση σου δημιουργεί την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να απομονωθείς ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτεις γίνεται το όπλο που σε κάμει να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Η απροθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο σε αποστασιοποιεί από την ενεργητική δράση και μένεις να παρακολουθείς παθητικά τις εξελίξεις γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις την ανάγκη να βρεθείς μόνος με το ταίρι και δεν θα διστάσεις να του το ζητήσεις. Η έλλειψη διάθεσης σε απομονώνει και μόνο αν ο σύντροφος ενστερνιστεί τη επιθυμία σου θα έρθει κοντά σου. Δεν θα παρακαλέσεις ούτε θα παραπονεθείς για τα συναισθήματα αυτά που σε διακατέχουν. Αν είσαι αδέσμευτος και θέλεις να γνωρίσεις ένα άτομο, σήμερα δεν θα τα καταφέρεις, με τέτοια ψυχολογία. Ανέβαλλε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κρυφούς εχθρούς και άτομα που συζητούν πίσω από την πλάτη σου. Δώσε βάση στις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου και προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές. Οικονομικά πρόσεχε τις ατασθαλίες και τις κρυφές δοσοληψίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις. Θα αφιερώσεις χρόνο για να έρθεις σε επαφή με φίλους και το ευρύτερο περιβάλλον. Θα επικοινωνήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες και κοινά όνειρα για το μέλλον. Η ευρηματική σου σκέψη θα απογειώσει τους ορίζοντες σου. Αξιοποιείς την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φιλικότητα που νιώθεις για τον σύντροφο, αυξάνει την οικειότητα μεταξύ σας. Μπορείς να έρθεις ακόμα πιο κοντά του, κάνοντας κοινά πράγματα. Επιζητάς να γίνει ο συνοδοιπόρος της ζωής σου και ο άνθρωπος που θα εμπιστευτείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, η έντονη κοινωνική σου δραστηριότητα σήμερα, θα σου φέρει μια γνωριμία μέσα από την συμμετοχή σου σε ομάδα, ή σύλλογο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επίτευξη των στόχων θα υλοποιηθεί, αφού βάλεις ψυχή στα όνειρά σου. Οι φίλοι νοιάζονται για σένα και θα σε βοηθήσουν όπως και να ’χει. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης και θα στο αποδείξουν έμπρακτα. Οικονομικά η στήριξη που θα λάβεις από φίλους, σωματεία ,συλλόγους και ομάδες που είσαι προσκείμενος σε ανακουφίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είναι φανερό ότι είσαι απολύτως επικεντρωμένος στα θέματα της καταξίωσης και της ανόδου σου στην κοινωνία. Έχεις την απαίτηση να λάβεις την θέση που σου αξίζει και να σε σεβαστούν για την προσφορά σου στο ευρύ σύνολο. Δεν θα δεχθείς την αμφισβήτηση κανενός. Με την επιμονή και την οργάνωση θα ανέβεις ψηλά και θα κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα δεχθείς την υποτιμητική συμπεριφορά από τον σύντροφο και θα θέσεις όρους για την ομαλότητα της σχέσης. Η πειθώ που πηγάζει από το αίσθημα αυτοπεποίθησης θα καταφέρει το ταίρι να έρθει με τα νερά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η κοινωνική προβολή και η ανέλιξη θα προσελκύσουν το κατάλληλο άτομο που μπορεί να σταθεί ισάξια στο πλάι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν κάποιος δεν σου έχει συμπεριφερθεί τίμια και έχει εμποδίσει την επαγγελματική σου εξέλιξη θα πάρει αυτό που του αξίζει. Με τα σωστά βήματα και την υπομονή σου θα καταφέρεις να αναγνωριστείς από τους ανωτέρους. Οικονομικά οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και μάθηση. Ασχολείσαι με την προσωπική σου ανάπτυξη και βρίσκεις τρόπους να εξελιχθείς. Θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω ρουφώντας σαν σφουγγάρι τις γνώσεις που σου προσφέρονται. Απόκτηση νέων δεξιοτήτων, ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις, θα σε κάνουν να δεις την γενικότερη εικόνα του κόσμου με άλλη ματιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο και να αποκομίσεις εμπειρίες και γνώσεις που θα απογειώσουν την σχέση. Έχεις την περιπέτεια στο αίμα σου και θα την μεταδώσεις στο ταίρι με τον ίδιο ενθουσιασμό. Αν δεν έχεις ταίρι μη χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σου φέρει την νέα γνωριμία με ένα άτομο διασκεδαστικό και με χιούμορ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο όπου θα δεις τα επαγγελματικά σου πλάνα να αποκτούν βάση. Ένα ταξίδι και μια νέα συμφωνία θα προσδώσουν τα εχέγγυα για την βελτίωση των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η ανάγκη σου είναι να μείνεις μόνος, χωρίς τις ενοχλητικές παρεμβάσεις των άλλων. Θα αποφύγεις κάθε είδους κοινωνικότητα μένοντας έξω από ανούσιες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Είναι ιδανική μέρα για να εντρυφήσεις πάνω σε βαθιές αναζητήσεις και μεταφυσικά ζητήματα. Ψάχνοντας το νόημα της ζωής έρθεις σε ισορροπία μα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις την υπερχείλιση του συναισθήματος να σε πνίγει και συνεπώς ο σύντροφος θα είναι ο αποδέκτης. Η χειριστική συμπεριφορά θα οδηγήσει σε εκρήξεις ζήλειας από την πλευρά σου. Μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και χαλιναγώγησε το ακραίο πάθος. Αν δεν έχεις σύντροφο η μέρα σήμερα είναι μόνο για να νιώσεις την άκρατη σεξουαλική ορμή να σε κατακλύζει για ένα άτομο, χωρίς την υπόσχεση να είστε και στο μέλλον μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες για συνεργασία, αφού ξεκαθαρίσεις πρώτα όλες τις παραμέτρους, ώστε να υπάρχει διαφάνεια. Οι προτάσεις που θα γίνουν για καταμερισμό των οικονομικών πόρων θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεση σου φαίνεται να εξαρτάται άμεσα από τους άλλους. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός ως προς τις ανάγκες τους και βαδίζεις ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Αυτό το στοιχείο σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους συνανθρώπους σου. Αν κάποια στιγμή νιώσεις όμως πως κάποιος παίζει με την ανεκτικότητα σου, τότε μη συμβιβαστείς. Κοίτα λίγο τις δικές σου ανάγκες και μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα σχέση εσύ που είσαι ελεύθερος και η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες με την Σελήνη να κινείται απέναντί σου. Νοιώθεις τα κύματα και λαμβάνεις τα ερωτικά σήματα του υποψήφιου συντρόφου. Αν έχεις ταίρι σήμερα μπορείς να νιώσεις την οικειότητα να αναπτύσσεται μεταξύ σας και η αγκαλιά να δημιουργεί την πολυπόθητη αίσθηση σιγουριάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με νέες προτάσεις για δουλειά και καινούργιες συνεργασίες που θα σε ευνοήσουν, θα ασχοληθείς από δω και στο εξής. Θέσε προτεραιότητα αυτόν τον τομέα και δεν θα βγεις χαμένος. Την ίδια εύνοια θα ακολουθήσει και ο οικονομικός τομέας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη