Απάντησή στα σχόλια για την κατά 27 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, από τον Κωνσταντίνο Καζάκο


Η Βασιλική Μακρή είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου και η σχέση τους έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως στα social media και τις εκπομπές, όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.
Ο ηθοποιός είναι κατά 27 χρόνια μεγαλύτερος από την χορεύτρια σύντροφό του και η απάντησή του σε όσους επικρίνουν αυτή την ηλικιακή διαφορά, ήρθε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου.

«Ο καθένας έχει γίνει δικαστής! Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ποια είναι η Βασιλική Μακρή
Στα 18 της, η Βασιλική Μακρή έφυγε από τη γενέτειρά της, Πάτρα, για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από το να σπουδάσει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Σήμερα είναι επαγγελματίας χορεύτρια και performer, έχοντας λάβει συμμετοχή και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Μία από αυτές στάθηκε και η αφορμή να γνωρίσει τον πλέον σύντροφό της.
Το προσωπικό της προφίλ της στο Instagram μετρά πάνω από 1700 ακολούθους και βρίθει φωτογραφιών με τη χορεύτρια και προπονήτρια επί το έργον. Στα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει, ποζάρει, είτε μέσα από το γυμναστήριο, είτε από την αίθουσα χορού, όπου και προετοιμάζεται για τις παραστάσεις της.

Η σχέση της με τον Καζάκο
Η γνωριμία με τον 53χρονο ηθοποιό έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν συμμετείχε ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Μπορεί να έχει ήδη δημιουργήσει μία σχέση με τον φακό, λόγω της δουλειάς της, ωστόσο, το όνομά της έγινε πιο οικείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δημοσιεύματα, μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Το γεγονός ότι είναι 27 χρόνια μικρότερη από τον Κωνσταντίνο Καζάκο έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον των παπαράτσι και των εκπομπών από την πρώτη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η σχέση τους, πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν αναρτούν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκούνται μερικές φορές, στο να σχολιάζουν με διακριτικό τρόπο ο ένας την ανάρτηση του άλλου. Εντούτοις, οι παπαράτσι τους έχουν απαθανατίσει σε εξόδους τους, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και το ζευγάρι δεν αποφεύγει να φωτογραφηθεί. Αντιθέτως, τις περισσότερες φορές ποζάρει χαμογελαστό και αγκαλιασμένο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη