Σάντουιτς με γύρο 6,60 ευρώ


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ένστολος που αποφάσισε να φάει σε γνωστή ψησταριά στην Πάτρα και πλήρωσε το σάντουιτς με γύρο για «αστακό». Ενώ οι τιμές σε όλες τις ψησταριές για το συγκεκριμένο είδος (ψωμί σάντουιτς, γύρος, πατάτες κέτσαπ ή τζατζίκι) δεν υπερβαίνουν τα 3,80 ευρώ, ο ένστολος πλήρωσε… 6,60.

Όταν είδε την τιμή ο ένστολος πήγε στην υπάλληλο για να ρωτήσει αν έγινε λάθος: «Κύριε το γράφουμε και στον κατάλογό μας, το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ» ήταν η απάντηση που πήρε. Ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε, με τη σχετική απόδειξη να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο καταστηματάρχης ήταν απόλυτα νόμιμος αφού έγραφε στον κατάλογό του αλλά και στον τιμοκατάλογο στις εταιρείες διανομής φαγητού πως το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ. Σε καταστήματα εκτός κέντρου, 6,60 κοστίζει η μερίδα γύρο με τριπλάσια ποσότητα κρέατος, πατάτες, τζατζίκι, ντομάτα, ζυμαράκια κλπ.

Σε άλλο κατάστημα στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα η μερίδα με γύρο κοστίζει 8 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένες, γι’ αυτό και έχει αυξηθεί η κίνηση στα παραδοσιακά «σαντουιτσάδικα» αφού ένα απλό σάντουιτς με λουκάνικο, ή μπιφτέκι ή ακόμη και σουβλάκι δεν ξεπερνά τα 3 ευρώ! Δείτε παρακάτω την απόδειξη από την ψησταριά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη