Δωροδόκησε φύλακα ζωολογικού πάρκο για να παλέψει με γορίλα


Είναι γνωστό το πάθος που τρέφει ο Μάικ Τάισον στα άγρια ζώα. Μάλιστα ο διάσημος πυγμάχος φιλοξενεί αρκετά στην έπαυλή του.Ο Τάισον στο παρελθόν είχε αποκαλύψει μία απίστευτη ιστορία, στην οποία επιχείρησε να αναμετρηθεί στην πυγμαχία με έναν γορίλα. Ναι, καλά διαβάσατε. 

Ο διάσημος πυγμάχος είχε παραδεχθεί δημόσια ότι προσπάθησε τα τέλη της δεκαετίας του 1980 να δωροδοκήσει έναν φύλακα σε ζωολογικό πάρκο της Νέας Υόρκης για να του επιτρέψει να μπει στο κλουβί με τους γορίλες και να παλέψει με έναν εξ αυτών. Τότε ο Τάισον θεωρείτο ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής της πυγμαχίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο απίστευτος τζίρος του Μάικ Τάισον από την επιχείρηση μαριχουάνας και η χασούρα από την προσωπική του χρήση.

Ο «Iron Mike» εξήγησε ότι προσέφερε στον φύλακα το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν πληροφορήθηκε ότι ένας από τους γορίλες ασκούσε ασταμάτητο bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν.

Όπως είπε, ο Αμερικανός πυγμάχος είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο μαζί με την τότε σύζυγό του, Ρόμπιν Γκίβενς και αρχικά ο Τάισον πρόσφερε χρήματα στον φύλακα για να τους ανοίξει το κλουβί και να μπουν οι δυο τους μέσα. 

Όταν, όμως, είδε πώς συμπεριφερόταν ο συγκεκριμένος γορίλας στους υπόλοιπους, θέλησε να δωροδοκήσει τον υπάλληλο για να τον αφήσει να παλέψει μαζί του! Όπως έγινε γνωστό ο φύλακας παρά την δελεαστική πρόταση απέρριψε την προσφορά του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη