Σκύλος κατασπάραξε 53χρονη γυναίκα που πήγε να τον ταΐσει, στο σπίτι του αδερφού της στην περιοχή Βεντιμίλια της Ιταλίας


Σκύλος κατασπάραξε 53χρονη γυναίκα που πήγε να τον ταΐσει, στο σπίτι του αδερφού της στην περιοχή Βεντιμίλια της Ιταλίας
Φρίκτο θάνατο από το ροτβάιλερ του αδερφού της βρήκε μια 53χρονη γυναίκα στην Ιταλία όταν δέχθηκε την επίθεση του σκύλου ενώ προσπαθούσε να τον ταΐσει.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν η Πατρίτσια Λα Μάρκα πήγε στο σπίτι του αδερφού της στη Βεντιμίλια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης για να φροντίσει το ροτβάιλερ.
Όπως μεταφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης ήταν οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές αγωνίας της Λα Μάρκα με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο περίπου στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τη La Stampa οι διασώστες βρήκαν την 53χρονη γυναίκα σε μια «λίμνη» αίματος καθώς είχε δεχθεί αρκετά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια και το στήθος.

Ενδεικτικό της αγριότητας του ροτβάιλερ ήταν το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν με ασφάλεια την άτυχη γυναίκα.

Χρειάστηκε, τελικά, η παρέμβαση αστυνομικών που πυροβόλησαν το ροτβάιλερ το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο.
Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

«Το κορμί της ήταν σκισμένο σε διάφορα σημεία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη