Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ



Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και ξεχωρίζεις για τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Σπαταλάς τον χρόνο σου σε συναντήσεις, συνομιλίες κα επαφές. Αποσπάσαι εύκολα από τον στόχο σου και έχεις αδυναμία συγκέντρωσης. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε κάνει να μάχεσαι για τα δικαιώματα σου και σε κινητοποιεί για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου ανησυχεί όταν δεν του τηλεφωνείς και δεν του δίνεις σημασία. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να του αφιερώσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα και μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, μέσα από μετακινήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σχέδια παίρνει μέρος και η οικογένεια που σε στηρίζει. Ο καλός τους λόγος σου αρκεί για να προχωρήσεις. Οικονομικά νιώθεις ασφαλής λόγω σταθερών εισοδημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στα υλικά αγαθά και στα αποκτήματα σου. Έχεις εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζεσαι και νιώθεις πληρότητα. Αρκέσου σε αυτά που ομολογουμένως έχεις καταφέρει με κόπο και μην φέρεσαι με πλεονεξία. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε κάνει αποφασιστικό με γρήγορη αντιληπτικότητα. Η ευχέρεια του λόγου, αποτελεί το δυνατό σου σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι προτάσεις σου για έξοδο ενθουσιάζουν το ταίρι και η συνάντηση σας είναι ευχάριστη. Έχεις πολλά θέματα συζήτησης και σου αρέσει που τα μοιράζεσαι μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή εξωστρεφή σου διάθεση σε ωθεί να φλερτάρεις και να τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η νοητική υπερδιέγερση κατεβάζει φαεινές ιδέες, που τις προτείνεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προχωράς σε επενδύσεις για αύξηση των οικονομικών πόρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και φροντίζεις να επιμεληθείς την εμφάνιση σου. Τραβάς την προσοχή του περίγυρου και μπορείς να επιβάλεις τα θέλω σου με το εξάγωνο του Ερμή-Άρη που είναι υποστηρικτικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το υπερβολικό συναίσθημα που σε παρασύρει και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι μέσα στην καλή χαρά και η ευχάριστη προσωπικότητα που αποπνέεις δημιουργεί πρόβλημα στο ταίρι σου που θέλει αποκλειστικότητα. Μην του δίνεις αφορμές για σχόλια. Αν δεν έχεις ταίρι μάλλον δεν είναι η μέρα σου να γνωρίσεις παρόλο που είσαι ευδιάθετος. Η θύμηση μιας παλιάς αγάπης σε βασανίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι έτοιμος να κάνεις το πρώτο βήμα προτείνοντας συνεργασία με άτομα που είχες ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Η συμφωνία θα διατηρηθεί μυστική προς το παρόν. Οικονομικά κοίτα να μετριάσεις τα έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και δεν θέλεις να κοινωνικοποιηθείς ιδιαίτερα. Προτιμάς την μοναχικότητα και την εσωστρέφεια . Δεν έχεις όρεξη να ανταλλάξεις κουβέντα με κανένα. Όμως το εξάγωνο του Ερμή-Άρη δεν σε αφήνει να απολαύσεις την ησυχία σου και σε βγάζει έξω με το ζόρι να αναλάβεις δραστηριότητες σε μια ομάδα ή σύλλογο που σε έχουν ανάγκη για να τους οργανώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αναμόχλευση του παρελθόντος βλέπεις ότι δεν οδηγεί πουθενά, ούτε θα φέρεις πίσω τον χαμένο έρωτα, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, βγες έξω και όλο και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα κάνεις. Αν έχεις ταίρι, σήμερα είναι προτιμότερο να κάνεις μια βόλτα μαζί του για να ξεχαστείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα φιλόδοξα σχέδια σου μπαίνουν σε εφαρμογή και πρωτοστατείς. Δέχεσαι να αναλάβεις το τιμόνι της επιχείρησης αφού διαθέτεις ηγετικές ικανότητες. Οικονομικά δεν έχεις ακόμα κάτι αξιόλογο να περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική ζωή και στην συναναστροφή με τους φίλους. Είσαι φανερά δεμένος μαζί τους και αποζητάς την παρέα που σου προσφέρουν. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε βοηθά στην κοινωνικοποίηση αλλά και στην προσωπική σου ανέλιξη. Ανακοινώνεις τα μελλοντικά σχέδια σου στην ομάδα που είσαι μέλος και στους φίλους. Έχεις την στήριξή τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Παλεύεις να ξεχάσεις το παρελθόν και να κάνεις μια νέα αρχή. Η παρέα με τους φίλους κρύβει ένα νέο έρωτα και αν είσαι ελεύθερος ψάξε εκεί να τον βρεις. Αν έχεις ταίρι η συναναστροφή με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον θα αποδειχθεί ευεργετική για την ανανέωση της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξελίξεις προβλέπονται στον χώρο της εργασίας σου και εσύ θα επωφεληθείς άμεσα. Σε περιμένει μια ανώτερη θέση και ανάληψη νέων ευθυνών. Οικονομικά περιμένεις να εισπράξεις χρήματα από κρυφή πηγή εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου ανέλιξη και στην κοινωνική καταξίωση. Είσαι φιλόδοξος και σε ενθουσιάζει η ιδέα της αναρρίχησης σε υψηλότερα επίπεδα. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε ωθεί να επανασχεδιάσεις το μέλλον σου και να θέσεις νέους στόχους, αρκετά πιο υψηλούς και μεγαλεπήβολους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα στα σχέδια που κάνεις βρίσκεται κι ένα ταξίδι που ποθείς με το ταίρι σου. Αν έχεις παρέα μερικούς καλούς φίλους, θα περάσεις ακόμα καλύτερα. Αν είσαι μόνος και δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι της ζωής σου, έχεις αυξημένες πιθανότητες να το ανακαλύψεις, ανάμεσα στους φίλους, ή σε ένα ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέα επαγγελματικά σχέδια έχεις στο μυαλό σου και ψάχνεις τους κατάλληλους συνεργάτες για να τα υλοποιήσεις. Θα τα καταφέρεις αν στραφείς προς το εξωτερικό. Οικονομικά δεν διαφαίνεται κάποια μεταβολή προς το παρόν.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε διακατέχει η έντονη επιθυμία της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Αποζητάς την διερεύνηση των οριζόντων, φιλοσοφώντας την ζωή. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να τα αναδείξεις χωρίς να ντρέπεσαι. Κανένας δεν θα παρεξηγήσει την ειλικρίνεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με νέο έρωτα θα βαδίσεις εσύ που είσαι αδέσμευτος και μάλιστα με προοπτικές ισχυρής δέσμευσης. Άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου και δεν θα χάσεις. Αν έχεις βρει το σύντροφο της ζωής σου θα του ανοίξεις την καρδιά σου με μια εξομολόγηση που θα σε φέρει πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεσαι απόλυτα στη δουλειά και στοχεύεις σε άνοδο. Μια μυστική συνεννόηση με τους ανωτέρους, θα σε προωθήσει. Στα οικονομικά σκέφτεσαι τρόπους να αποπληρώσεις τα χρέη σου και αγχώνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να νοιαστείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου. Ψάχνεις στα κατάβαθα της ψυχής σου και αναλύεις τα συναισθήματα σου. Προσπαθείς να καταλάβεις γιατί νιώθεις έτσι για κάποιους ανθρώπους. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να συνδεθείς μαζί τους. Οι συναναστροφές σε καλύπτουν και σε βγάζουν από τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκέψεις για το παρελθόν δεν σου προσφέρουν τίποτα και δεν σε ωφελούν. Αν κολλήσεις εκεί θα χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι. Αν το έχεις βρει είσαι τυχερός και θα έχεις μια ωραία παρέα στην εκδρομή που ετοιμάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχθείς πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για να συνεργαστείς με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό. Έχεις πολύ έξυπνες ιδέες που θα αξιοποιήσεις στην δουλειά σου. Οικονομικά πιέζεσαι για να ξεχρεώσεις παλιά χρεωστούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι εστιασμένος στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Η ψυχολογία σου είναι ευμετάβλητη και επηρεάζεσαι εύκολα από την διάθεση του περιβάλλοντος. Με το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, μπορείς να στηρίξεις τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις έτσι, ώστε να μη σε κατηγορήσουν ως παράξενο. Η διάθεση σου βρίσκει κανάλια διεξόδου και ανακουφίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η νέα γνωριμία έρχεται από την επαφή με το ευρύτερο περιβάλλον και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είσαι ελεύθερος μη χάσεις καμμιά πρόσκληση για έξοδο. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, οριοθέτησε τις επιθυμίες σου, για να τις κουμαντάρεις και να μη τρομάξεις το ταίρι σου, με τις τρελές απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά, σου προκαλεί άγχος και σε πιέζει με ατελείωτες αγγαρείες που πρέπει να ολοκληρώσεις. Υπομονή! Οικονομικά ισχύει το ίδιο άγχος για εκκρεμότητες και χρέη που καλείσαι να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είναι μια δύσκολη μέρα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Πρέπει να οργανωθείς και να βάλεις πρόγραμμα για να προλάβεις να τελειώσεις. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη όμως σε βοηθά να βγεις από το τέλμα της ρουτίνας και να βρεις χρόνο μέσα σε αυτό τον πανικό ώστε να ασχοληθείς με ωραιότερα πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι είναι διαθέσιμο να σε απεγκλωβίσει από δυσάρεστες καταστάσεις και να σε πάρει μακριά από ότι σε θλίβει. Δεν έχεις παρά να το ακολουθήσεις. Αν είσαι ακόμα μόνος και δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σου προτείνω να αφήσεις στην άκρη τις δευτερεύουσες υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ανάγκη αυτήν της δέσμευσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και το ξέρεις πολύ καλά, αλλά θέλεις να τελειώσεις ότι έχεις αναλάβει και μετά να κάνεις καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Οικονομικά οργανώσου και βάλε προτεραιότητα τις οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι ευδιάθετος όλη μέρα αφού μπορείς να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα που σε ευχαριστούν. Θέλεις να διασκεδάσεις και να δημιουργήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, αν και βοηθητικό, θα βάλει φρένο στις ορέξεις σου για ανέμελη ζωή. Αν κοντρολάρεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και προσγειωθείς σε πιο πρακτικές μεθόδους θα καταφέρεις πολύ περισσότερο να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνεις σαν μικρό παιδί όταν βρίσκεσαι με τον σύντροφο και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Ζεις τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος έχεις μια καλή ευκαιρία σήμερα να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο μέσα από μια γνωριμία που έρχεται από την συμμέτοχή σου σε δραστηριότητες σχετικές με παιδιά ή χόμπι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά και το σπίτι είναι απόλυτα συνδεδεμένα και καταφέρνεις να κάνεις τον απόλυτο συνδυασμό μεταξύ τους. Πρόσεχε την υπερβολή στα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια που σε έχει στηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα ασχολείσαι με τον χώρο του σπιτιού. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βγεις για διασκέδαση, αφού πλέον έχεις καταφέρει να οργανώσεις τους οικείους σου και έχεις βάλει σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δέχεσαι την πρόταση του συντρόφου για έξοδο, όπου ξέρεις ότι θα περάσεις καλά, ύστερα από την πίεση που δέχθηκες από το περιβάλλον. Είσαι έτοιμος για εξόρμηση χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου τις προτάσεις για κοινωνικότητα και ειδικά σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά δεν είναι στα σημερινά ενδιαφέροντα και το βλέμμα σου είναι στραμμένο αλλού. Στα οικονομικά εκτός από μερικά έξοδα που κάνεις για το σπίτι, πρόσεχε και τα έξοδα για τη διασκέδαση και μη γίνεσαι υπερβολικός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη