Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου

 
Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, η τελευταία μέρα του Απριλίου σε βρίσκει απορροφημένο στις σημαντικές υποχρεώσεις της καθημερινότητά σου, έτσι η μέρα σου θα κυλήσει με αρκετό άγχος προκειμένου να τα διευθετήσεις όλα. Καλείσαι να βάλεις τάξη σε ένα χάος εκκρεμοτήτων που έχεις συσσωρεύσει από καιρό. Θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και αναποδιές που θα βρεθούν μπροστά σου εκμεταλλεύοντας το πιο ισχυρό σου όπλο που είναι η διαίσθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα παράπονα και η γκρίνια του συντρόφου θα σε αποδιοργανώσουν σήμερα και δεν θα έχεις όρεξη για συναντήσεις και* αγάπες*. Η αλήθεια είναι πως δεν δίνεις όλο σου τον εαυτό στο ταίρι και προκαλείς. Αν δεν έχεις σύντροφο περίμενε να τακτοποιήσεις πρώτα τα θέματα σου γιατί δεν μπορείς τώρα να ανταπεξέλθεις στις απατήσεις μιας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά έχει πολλές ευθύνες και σου ρουφάει ενέργεια και χρόνο. Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό και απογοητεύεσαι. Οι οικονομικές απολαβές δεν σε ικανοποιούν πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, η τελευταία ημέρα του Απρίλη σε βρίσκει με εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, είτε και να ερωτοτροπήσεις. Σε διακατέχει η χαρά και η ανυπομονησία για διασκέδαση και το πάθος να ρουφήξεις την ζωή. Τα παιδιά σε ενθουσιάζουν βγάζοντας στην επιφάνεια την ξενοιασιά και την ευτυχία που έχεις στην ψυχή σου. Αξιοποίησε αυτή την Κυριακή για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ότι σε ευχαριστεί

Αισθηματικές Προβλέψεις Φουλ ερωτική η σημερινή μέρα για σένα που δεν έχεις σχέση. Παύεις να φλερτάρεις με την μοναξιά και επιδίδεσαι στο πραγματικό φλερτ με τον έρωτα ανακαλύπτοντας το ιδανικό ταίρι. Αν είσαι ήδη σε σχέση θα απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφο και θα το ευχαριστηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Το μυαλό μπορεί να βρίσκεται σήμερα στην δουλειά αλλά η καρδιά είναι αλλού και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Πάρε ρεπό! Οικονομικά τα έξοδα τρέχουν αλλά δεν σε νοιάζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, η τελευταία ημέρα του Απριλίου σε βρίσκει με εσωστρεφή διάθεση και αποφεύγεις τις εξωτερικές δραστηριότητες αλλά προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο μοναχικό, είτε να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αγχώνεσαι για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν το σπιτικό σου, όμως καταφέρνεις να συγκροτήσεις κάποια πράγματα και να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι περιμένει από σένα την τρυφερότητα και μια αγκαλιά. Μην το απομακρύνεις με δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνεις. Δεν σου ζητά κάτι παράλογο. Αν δεν έχεις σύντροφο η πιθανότητα να βρεις σήμερα είναι μηδαμινή με τέτοια διάθεση. Προσπάθησε να αλλάξεις αλλιώς άσε τις γνωριμίες για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η απόσυρση από την δουλειά σήμερα ενδείκνυται για να κερδίσεις λίγο χρόνο. Οι μελλοντικές κινήσεις θα μεθοδευτούν καλύτερα αν περιμένεις. Οικονομικά θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα για το σπίτι αλλά θα ξεμπερδέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, η τελευταία ημέρα του Απρίλη σε βρίσκει με εξωστρεφή διάθεση και έρχεσαι σε επαφή με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και γίνεσαι αποδέκτης πολλών προτάσεων για μικρές μετακινήσεις. Άλλο που δεν θέλεις εσύ και αμέσως θα πεις το ναι.. Οι συζητήσεις και οι διαδρομές σε ανανεώνουν και γίνεσαι πολύ επικοινωνιακός. Ιδανική ημέρα για έναν περίπατο σε ένα πάρκο, στην φύση, ή στην θάλασσα, με πρόσωπα αγαπημένα που η επικοινωνία σας, μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά ή και θεραπευτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα έχεις την δυνατότητα να έρθεις κοντά με το σύντροφο και να περάσετε μια όμορφη μέρα που θα περιλαμβάνει εξόδους και ευχάριστες στιγμές. Ανταλλάσσεις όμορφα λόγια που μιλούν στην ψυχή σου. Αν είσαι μόνος σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι. Θα το αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά γιατί θα αισθανθείς αμέσως την οικειότητα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Ετοιμάσου για νέα επαγγελματικά ανοίγματα από καινούργιες προτάσεις που θα δεχθείς. Οι συμφωνίες ευνοούνται! Οικονομικά θα αποδώσουν τα μέγιστα οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, η τελευταία ημέρα του Απριλίου, σε βρίσκει σε διάθεση οργάνωσης και συγκρότησης. Κάνεις τον απολογισμό σου, αξιολογείς τις καταστάσεις και προσπαθείς να βάλεις γερές βάσεις, για τους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις κατά την διάρκεια του Μαΐου! Η ικανοποίηση των αναγκών σε η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος είναι δεδομένη. Μία ανακούφιση για ένα ζήτημα οικονομικό είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η εκδήλωση του ενδιαφέροντος του ατόμου που θέλεις θα συμβεί αφού χαλαρώσεις. Μην είσαι κουμπωμένος και άνοιξε την ψυχή σου. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του συντρόφου κάνοντας το να νιώσει ασφαλές μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά η προσπάθεια σου να δημιουργήσεις στενές σχέσεις και οικειότητα στο εργασιακό περιβάλλον θα αποδώσει. Οικονομικά υπάρχει ρευστότητα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Μην επαναπαύεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε, η τελευταία ημέρα του Απριλίου σε βρίσκει με την συντροφιά της Σελήνης που κινείται στο δικό σου ζώδιο, και είσαι έτοιμος να προβάλεις τον εαυτό σου αλλά και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να περάσεις καλά! Η κυκλοθυμία είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να σταθεί τροχοπέδη στην εξέλιξή σου, φρόντισε να την αποφύγεις. Κάτι το οποίο χρειάζεται να αποφύγεις σήμερα, είναι και την υπεραναλυτικότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ένα προσωρινό πάγωμα και απογοήτευση στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι τολμηρές κινήσεις θα φέρουν κοντά το αντικείμενο του πόθου σου γι’ αυτό μην οπισθοχωρείς. Δείξε τα συναισθήματα σου και θα βρεις ανταπόκριση εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με το σύντροφο σου ανταλλάσσοντας τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αναλαμβάνεις τον πλήρη έλεγχο της δουλειάς σου μαζί με τις ευθύνες. Η έντονη παρουσία σου αφήνει τα περιθώρια της άμεσης εξέλιξης. Οικονομικά πρόσεχε τα παρορμητικά έξοδα που γίνονται για τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ, η τελευταία ημέρα του Απριλίου σε βρίσκει με την διάθεση να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής σου! Κρατάς επτασφράγιστα μυστικά και δεν αφήνεις να βγουν στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν αυτό τον καιρό… Κάποιες καχύποπτες σκέψεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου , σου κρύβουν πράγματα, σου προκαλούν ανησυχία. Πάρε το χρόνο σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για μοναχικότητα και στην συνέχεια θα επανέλθεις στις επάλξεις δριμύτερος!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η έννοια σου σήμερα για έναν παρελθοντικό έρωτα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αμφιβολίες που φωλιάζουν στην ψυχή σου. Αυτή η στάση δεν σε καθιστά ασφαλή και θα φέρει εσωτερικά παράπονα κα λύπη. Ξεκόλλα και βάδισε μπροστά με το άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σου. Αν δεν έχεις σύντροφο θα βρεις όταν αποτινάξεις τα δεσμά του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι μυστικές επαφές με συνεργάτες θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η προσπάθεια σου πρέπει να εστιαστεί στο παρασκήνιο. Οικονομικά υπάρχουν φόβοι για έξοδα που θα κρατηθούν μυστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την τελευταία ημέρα του Απριλίου εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου, που είναι αλάνθαστη και ακολούθησε την καρδιά σου. Έχεις την εύνοια να υλοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρα που με τόση στοχοπροσήλωση έχεις εστιάσει. Επιπλέον, με την Σελήνη να κινείται σήμερα Κυριακή στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, τι το καλύτερο από το να διασκεδάσεις με την παρέα ανθρώπων που έχεις έναν ιδιαίτερο σύνδεσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Κάπου ανάμεσα στον φιλικό κύκλο βρίσκεται το άτομο που σε βλέπει ερωτικά. Αν είσαι ελεύθερος δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση θα πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και θα βγείτε με παρέα να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες συμφωνίες με άτομα που σας συνδέουν φιλικοί δεσμοί θα τεθούν σήμερα. Εξετάζεις όλα τα πιθανά σενάρια και η απόφαση σου να προχωρήσεις είναι ορθή. Οικονομικά η συμπαράσταση των φίλων και η συνδρομή τους είναι ωφέλιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, την τελευταία ημέρα του Απριλίου, θέτεις μεγαλεπήβολους στόχους για τον επόμενο μήνα που σε λίγο θα ξεπροβάλει! Οι σκέψεις και οι διαθέσεις σου για σήμερα είναι να προβληθείς κοινωνικά, να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και να φτάσεις όσο την δυνατόν πιο ψηλά γίνεται…! Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται σημαντικά, όμως καταπιέζεις πολύ τον εαυτό σου αυτό τον καιρό και δεν αφήνεις περιθώρια για ανεμελιά, χαλάρωση είτε δεν αφιερώνεις και ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια, που είναι πολύ πιθανό να σου παραπονεθούν …

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά δεν έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα και το μυαλό σου δεν είναι στον σύντροφο αλλά στις δικές σου ανάγκες. Ταυτόχρονα με τα δικά σου πρέπει να βρεις χρόνο και για το ταίρι που νιώθει παραμελημένο. Αν δεν έχεις ταίρι μη το πάρεις κατάκαρδα γιατί σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα αφού ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Δίνεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου στην εργασία που είναι πολύ απαιτητική σήμερα. Μην ανησυχείς διότι οι κόποι ανταμείβονται και το βλέπεις στην πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η θετική στάση ζωής που υιοθετείς σήμερα θα σου ανοίξει τις πόρτες για να εισέλθει στην ψυχή σου η χαρά και η αισιοδοξία. Την τελευταία ημέρα του Απριλίου αναλαμβάνεις δράση για περιπετειώδεις εξορμήσεις και ταξίδια που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επαφές με αισιόδοξα και χαρούμενα άτομα θα αντλήσουν νέα συναισθήματα και πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απολαμβάνεις την χαρά του έρωτα σήμερα, μέσα από επικοινωνίες που θα φέρουν εξελίξεις στην σχέση. Προγραμματίζεις ταξίδι με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά. Στιγμές ξενοιασιάς και ανεμελιάς τονώνουν τον έρωτα. Αν δεν έχεις σχέση μη κάθεσαι λεπτό και δέξου οποιαδήποτε πρόταση για έξοδο και που ξέρεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σημαντικά τα νέα για τα καινούργια ανοίγματα στην δουλειά με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Υπογραφές, συμβόλαια και πάσης φύσεως έγγραφα ευνοούνται. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα για μετακινήσεις και ταξίδια που δεν θα τσιγκουνευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, η τελευταία ημέρα του Απριλίου σε βρίσκει με αρκετό άγχος και λειτουργείς με επιφυλακτικότητα στην οποιαδήποτε σχέση με τους άλλους. Δεν μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς και η στάση σου είναι αμυντική. Διαθέτεις μπόλικη διαίσθηση και μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι φίλοι και ποιοι εχθροί οπότε μην πανικοβάλλεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η επιφυλακτική στάση απέναντι στο ταίρι σου προβληματίζει την σχέση και προκαλεί τριγμούς. Η αμφιβολία μετατρέπεται σε έντονο ερωτικό πάθος για να σβήσει κάθε ίχνος της. Αν δεν είσαι σε σχέση θα σε ενοχλήσει ένα άτομο από το παρελθόν και μπορείς να επιλέξεις αν θα είστε πάλι μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η πορεία των επαγγελματικών δεν διαφαίνεται πολύ ξεκάθαρα και σιωπάς μέχρι να έχεις τις διαβεβαιώσεις και τα διαπιστευτήρια. Οικονομικές συμφωνίες σε ευνοούν και υπάρχει όφελος κυρίως από κληρονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ , την τελευταία ημέρα του Απριλίου είσαι επικεντρωμένος στην τόνωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Τα άτομα που θα σε προσεγγίσουν είναι ξεκάθαρα και νοιάζονται πραγματικά για σένα. Η αμοιβαία οικειότητα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους αρκεί βέβαια να βάλεις σε εφαρμογή την διαισθητική σου ικανότητα και αντιληφθείς ποιος είναι με το μέρος σου γιατί δεν είναι όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ενδιαφέρον που δείχνεις για τον ερωτικό σύντροφο δεν περνάει απαρατήρητο και λαμβάνεις την ανταπόδοση. Εφόσον είστε καλά μαζί η δέσμευση είναι καθοριστικής σημασίας και προχωράς. Αν δεν έχεις σύντροφο θεωρείται κατάλληλη η μέρα για επαφές που θα σε φέρουν κοντά σε μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Προμηνύονται νέες προτάσεις για δουλειά που θα δεχθείς ευχάριστα διότι τα άτομα που θα σε προσεγγίσουν νοιάζονται πραγματικά για σένα και η στήριξη τους θα είναι πολύτιμη. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν σταδιακά μέσα από την ευγενική χορηγία των συνεργατών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη