Τα ζώδια σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και η μέρα σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή αλλά και την γενικότερη δικτύωση. Η επιθυμία που σε διακατέχει είναι να βρεθείς με τους φίλους και να συζητήσεις για τα σχέδια σου αλλά και να περάσετε καλά. Η ταύτιση ιδεών σε κάνει να νιώθεις ασφαλής κοντά τους και ανοίγεσαι, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα σου για το Πάσχα. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με το διαδίκτυο και να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πλούσια κοινωνική σου ζωή σήμερα, θα σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες. Αφιερώνεις χρόνο στην παρέα και στις ευρύτερες επαφές, είτε δια ζώσης, είτε από το διαδίκτυο, αν είσαι αδέσμευτος. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την σχέση και η παρέες θα βοηθήσουν σε αυτό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την επίτευξη των στόχων σου θα ασχοληθείς σήμερα. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα επιτυγχάνονται και προοδεύεις στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν για την ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Επιθυμείς να ανέλθεις στην κοινωνία και να υπερισχύσεις φτάνοντας στην ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας. Η τιμιότητα και η συνέπεια είναι τα ισχυρά σου όπλα για να πετύχεις. Εξελίξεις θα υπάρχουν με αντρικό πρόσωπο της οικογένειας, (πατέρας, σύζυγος), που συζητάς για το πώς θα γιορτάσετε το Πάσχα. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ρίξε μια ματιά τριγύρω στο κοινωνικό περιβάλλον. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει κάποιος που νοιάζεται για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος εκμεταλλεύεσαι τον ερχομό του Πάσχα για να επισημοποιήσεις τον δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με σταθερά και αργά βήματα ανεβαίνεις ένα- ένα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας στη δουλειά. Ανταμείβεσαι και στα οικονομικά από την ανώτερη θέση που καταλαμβάνεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Μ. Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σε διακατέχει η επιθυμία για μάθηση και γνώση, μέσα από ταξίδια. Ότι μαθαίνεις σε συναρπάζει και σε εξιτάρει. Αναθεωρείς την αντίληψη που είχες για τον κόσμο. Αναπτύσσεις την προσωπικότητα σου εξελίσσοντας την. Εν όψει του Πάσχα, οργανώνεις την απόδραση από την ρουτίνα, με ένα μακρινό ταξίδι, όπου θα συλλέξεις πληροφορίες και εμπειρίες. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέο και φρέσκο αεράκι φυσάει ανάμεσα στον σύντροφο κι εσένα που είσαι δεσμευμένος. Η σχέση αναπτύσσεται και ταυτίζεσαι απόλυτα με το ταίρι σου. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει, γι’ αυτό αποδέξου την πρόταση για μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες επαγγελματικές προτάσεις βρίσκονται στα σκαριά και οδεύουν προς υλοποίηση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σου χαμογελά. Τα οικονομικά θα πάνε καλά και θα έχεις τις απολαβές που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Μ. Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και νιώθεις το μυαλό σου να επικεντρώνεται στα υπαρξιακά ζητήματα. Ψάχνεις για το βαθύτερο νόημα της ζωής, με έντονες διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου. Η γιορτή του Πάσχα σε βάζει σε σκέψεις και γίνεται η αφορμή να φιλοσοφήσεις. Οι συζητήσεις που δεν έχουν νόημα σε αφήνουν αδιάφορο. Βλέπεις πλέον τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και κρατάς σκέψεις που δεν ανταλλάσσεις αν δεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ψυχισμός σου είναι ευάλωτος και ζητάς την κατανόηση από το ταίρι σου, εσύ που είσαι σε μια σχέση. Η συμπαράσταση του συντρόφου αποδεικνύεται πολύτιμη. Νοιάζεται για τα συναισθήματα σου και επιθυμεί να σε συντροφέψει στο ταξίδι της αυτογνωσίας. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν που επιθυμείς να συναντήσεις πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις και αφορούν παλιά χρέη σε αγχώνουν αλλά τα καταφέρνεις. Οι καινούργιες συνεργασίες θέλουν προσπάθεια για να αποδώσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου. Η διάθεση σου είναι συνυφασμένη με τις επιθυμίες των άλλων. Είσαι ιδιαίτερα συμπονετικός και τρέχεις να συμπαρασταθείς σε όποιον σε έχει ανάγκη. Παραμερίζεις τα προσωπικά σου και θέτεις σε προτεραιότητα τα *θέλω* τους. Όπως κατάλαβες, η Πασχαλινή απόδραση, θα αποφασιστεί από ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου. Ευτυχώς που συμφωνείς μαζί του. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το βλέμμα στραμμένο στον σύντροφο είσαι σήμερα, αλλά κι αυτός δεν είναι αδιάφορος προς εσένα. Τον κολακεύεις με την περιποιητική σου διάθεση και την φροντίδα που του παρέχεις. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, η κοινωνικοποίηση και η σχέσεις με το περιβάλλον, σε φέρνουν κοντά σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι γνωριμίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες τούτη την περίοδο αφού μπορείς να συνάψεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες. Τα οικονομικά είναι η επόμενη κουβέντα που θα κάνεις μετά την επιτυχή συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Οι δουλειές της καθημερινότητας σου τρώνε το χρόνο και αγχώνεσαι να προλάβεις να ετοιμαστείς για το Πάσχα. Η ψυχαναγκαστική σου ιδιοσυγκρασία είναι ευρέως γνωστή και ξέρεις πως δεν θα περάσεις καλά, αν σκέφτεσαι πως τα συρτάρια του κομοδίνου δεν είναι σε πλήρη τάξη. Χαλάρωσε και βάλε σε προτεραιότητα τα σημαντικά και άσε τις λεπτομέρειες. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τάξη αποζητάς να βάλεις και στη σχέση, εσύ που είσαι δεσμευμένος. Φτιάχνεις το πρόγραμμα όπως σε βολεύει και απαιτείς να σε ακολουθήσει ο σύντροφος. Αν είσαι αδέσμευτος και έχεις καθαρίσει καλά το σπίτι, προλαβαίνεις σήμερα να βγεις μια βόλτα και να γνωρίσεις κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν και δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με την δουλειά τέτοια μέρα δεν το καταφέρνεις. Είναι μέρα που πρέπει να τελειώνεις με τις συσσωρευμένες αγγαρείες. Θα γκρινιάξεις αλλά θα τα καταφέρεις. Εξάλλου όλοι σε σένα βασίζονται γι’ αυτά. Τα οικονομικά σε πιέζουν.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και η επιθυμία σου για γλέντι, διασκέδαση και κοινωνική ζωή, είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Είσαι αισιόδοξος, γενναιόδωρος και αυθόρμητος. Αυτήν την διάθεση την οφείλεις στην διοργάνωση της Πασχαλινής απόδρασης. Η χαρά σου είναι απερίγραπτη και δεν μπορείς να την κρύψεις. Ξέρεις πως θα περάσεις όμορφα, αφού θα αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά και στα χόμπι σου. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον σύντροφο της ζωής σου, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές, εσύ που ήδη τον έχεις βρει. Θα έχεις πλέον το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνος, καταφέρνεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και δεν αργεί να φανεί το άτομο που θα σε εντυπωσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια στέφονται με επιτυχία. Οι δημιουργικές σου ενασχολήσεις, μετατρέπονται σε κερδοφόρα επιχείρηση. Δεν θα λείψουν τα έξοδα για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και η εσωστρεφής σου διάθεση συνάδει με την γενικότερη ιδιοσυγκρασία σου. Προτιμάς να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιθυμίες, παραμερίζοντας εξωγενείς παράγοντες. Διαφυλάττεις την ιδιωτική σου ζωή κι αυτό που θέλεις πραγματικά, είναι να αράξεις στην φωλίτσα σου και να μην πας πουθενά. Το Πάσχα μας προδιαθέτει σε εκδρομές και επαφές με συγγενείς. Εσύ αυτό που εύχεσαι είναι να τους μαζέψεις στο σπίτι και να περάσετε ήσυχα και οικογενειακά. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον σύντροφο στο σπίτι, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον, είναι το καλύτερο σενάριο που μπορείς να σκεφτείς, αρκεί να τον πείσεις. Δελέασε τον με ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι και θα πετύχεις τον σκοπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο άτομο, σε μια συγκέντρωση που θα είσαι καλεσμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά δεν φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα, εκτός αν πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση. Αλλάζεις την διαμόρφωση και διάταξη του χώρου, προσθέτοντας, ή αφαιρώντας, ότι νομίζεις πως θα βελτιώσει την διάθεση σου. Αυτό θα έχει κάποιο κόστος αλλά δεν σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και δεν προλαβαίνεις να απαντάς στα μηνύματα και τηλεφωνήματα. Με πολλές ειδήσεις και επικοινωνίες, θα περάσεις την μέρα σου, προσπαθώντας να κανονίσεις, που θα γιορτάσεις και με ποιους, το Πάσχα. Όλοι ζητούν την παρέα σου, αλλά δεν μπορείς να κοπείς στα δύο. Αυτό που θα σε βολέψει είναι να περάσεις για λίγο απ’ όλους, ώστε να μη δυσαρεστήσεις κανέναν. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες κοινωνικές επαφές και τόση ζήτηση, δεν θα περάσεις απαρατήρητος, αν είσαι ελεύθερος. Μάλιστα επειδή θα έχεις πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα δυσκολευτείς να διαλέξεις. Αν έχεις σύντροφο, επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του. Τον βομβαρδίζεις με τηλέφωνα για να μην σου ξεφύγει καμία επιθυμία του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνήθως είναι το δυνατό σου σημείο, η απεριόριστη επικοινωνία και οι πολλές κουβέντες. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να ωφεληθείς από συνεργασίες που προκύπτουν. Οικονομικά θα σκορπίσεις χρήματα, δεξιά κι αριστερά, για να περάσεις καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου κι εσύ καταφέρνεις να απαλλαγείς από διάφορα προβλήματα, αφού συγκεντρώνεις τα αγαθά που χρειάζεσαι για να περάσεις πλουσιοπάροχα το Πάσχα. Η συναισθηματική, αλλά και η οικονομική κάλυψη, είναι βασική προϋπόθεση, ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Έχεις τονισμένη την αυτοπεποίθηση και ανεβασμένο ηθικό γιατί γνωρίζεις πως όπου κι αν πας μπορείς να ανταπεξέλθεις και να περάσεις όμορφα. Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν κάνεις επίδειξη ισχύος στον σύντροφο θα τον απογοητεύσεις. Σε καλύπτει και τον καλύπτεις σε όλους τους τομείς και είναι άδικο να τον υποτιμήσεις. Αν είσαι μόνος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα το έλξεις με την σιγουριά που αποπνέεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει σταθερά και συντηρητικά βήματα στην δουλειά σου και νιώθεις πως δεν υπάρχει καμμιά απειλή πλέον. Σταθερότητα και ασφάλεια υπάρχει και στα οικονομικά σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Μ. Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και είσαι πιο συναισθηματικός, από ότι σε έχουμε συνηθίσει. Μπορείς να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου και να διαισθανθείς την ενέργεια του περιβάλλοντος τριγύρω. Ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, γιατί θέλεις να είσαι φρέσκος εν όψει του Πάσχα. Τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειας θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις, τον τόπο που θα γιορτάσεις. Τα πάτρια εδάφη, είναι η καλύτερη επιλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο άκρατος συναισθηματισμός σου είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και προσελκύει σαν μαγνήτης τον κάθε ενδιαφερόμενο. Αν είσαι μόνος δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ να φέρεις κοντά σου κάποιον. Αρκεί μια ζεστή ματιά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση, κάνεις τον σύντροφο να νιώθει ασφάλεια με την προστατευτικότητα που δείχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναλαμβάνεις τα ηνία της επιχείρησης και αποφασίζεις μόνος σου για την πορεία της. Μπορείς να προσελκύσεις εταίρους, αλλά θα πρέπει να συμφωνούν με τα πλάνα σου. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα για συναισθηματικές αγορές, που τελικά δεν θα είναι χρήσιμες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Μ. Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου. Επιθυμείς να απομονωθείς για λίγο και να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Νιώθεις ψυχική κούραση και ανασφάλεια για το αύριο. Χαλάρωσε γιατί αύριο είναι Πάσχα! Αυτό που θα σε προθυμοποιήσει να σηκωθείς από τον καναπέ, είναι η αγαλλίαση της ψυχής που προσφέρει η εκκλησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με κουρασμένα και καταπιεσμένα συναισθήματα, δεν έχεις διάθεση για μια νέα γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι και μην πιέζεσαι. Εσύ που έχεις σύντροφο, θα συνδεθείς συναισθηματικά μαζί του και θα μιλήσουν οι ψυχές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα διαισθανθείς το παρασκήνιο που διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη σου. Κάποιο υπονομεύουν την θέση σου, χωρίς όμως να μπορούν να σε βλάψουν. Οικονομικά δεν σημειώνονται αξιόλογες μεταβολές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη