Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14 ΑπριλίουΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου καθιστά προβληματικές τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, οπότε ίσως είναι προτιμότερο, αν δεν υπάρχει ανάγκη, να τις αποφύγεις, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται και μια βλάβη στο μεταφορικό σου μέσο, ενώ η μέρα δεν προσφέρεται για αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, μια μελαγχολική διάθεση είναι πιθανή και ενδεχομένως να αποσυρθείς για λίγο από τη δράση, μέχρι να ανακάμψεις!

ΤΑΥΡΟΣ


Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, τα έξοδά σου αυξάνονται, περισσότερο όμως για κάλυψη των αναγκαίων, παρά για αγορές προσωπικών ή άλλων ειδών που θα σε χαροποιούσαν. Καλύτερα, όμως, καθώς θα έδινες αρκετά χρήματα για κάτι που τελικά δεν άξιζε. Δεν αποκλείεται να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για μια υποχρέωση, ενώ μην προσδοκάς σε καμία βοήθεια της τύχης στα οικονομικά σου, που φαίνεται προσωρινά να σου γυρνά την πλάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης σου με τον Κρόνο, ο περιορισμός κινήσεων και πρωτοβουλιών είναι εμφανής και εκτός του ότι οτιδήποτε και να επιχειρήσεις θα αποτύχει, δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα να βαρύνει και την ψυχολογία σου και να ρίξει την αυτοπεποίθησή σου. Εννοείται ότι το να προβείς σε καλλωπιστικές παρεμβάσεις πάνω σου δεν ενδείκνυται, εκτός κι αν κινηθείς πολύ κλασικά, κάτι όμως που δεν αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια αίσθηση ταλαιπωρίας και πολύ προσπάθεια για το τίποτα θα την έχεις και το μόνο που θα σε απασχολεί σήμερα είναι απλά να τελειώσει η μέρα και να αποσυρθείς, καθώς, παρά τον κόπο σου, δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει. Ένα θέμα υγείας, πιθανόν ψυχοσωματικό, ίσως σε ταλαιπωρήσει, όπως επίσης και το να αναβληθεί κάτι που είχες προγραμματίσει. Μια αποκάλυψη, επίσης, μπορεί να σε στενοχωρήσει και να προχωρήσεις στη διακοπή μιας επαφής.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σίγουρα δεν προδιαθέτει για μια διασκεδαστική μέρα, με όμορφες στιγμές. Αντίθετα, φέρνει μια στενοχώρια κι ίσως να πικραθείς από τη στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου που φαίνεται να μην αναγνωρίζει τα όσα έχεις κάνει γι’ αυτό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και έκτακτα έξοδα ή να μην πάρεις όσα χρήματα περίμενες, εξ αιτίας μιας κακής συνεννόησης ή ενός δεσμευτικού όρου που δεν θυμόσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο απέναντί σου φέρνει προβλήματα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές και σου αναθέτει τον άχαρο ρόλο να αναλάβεις ένα επιπλέον βάρος, αυτό του να λύσεις προβλήματα των άλλων, παραμερίζοντας τα δικά σου. Οι υποχρεώσεις σου, επίσης, θα αυξηθούν, ενώ δεν αποκλείεται ένα επαγγελματικό θέμα της τελευταίας στιγμής να σε πάει πίσω. Επίσης, πιθανό είναι και να δυσαρεστηθείς από την άδικη κριτική που θα σου ασκηθεί, όπως και από την απρόσωπη στάση ενός ατόμου.

ΖΥΓΟΣ


Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, ενώ πολύ πιθανό να σε «χώσει» στη δουλειά, αφού διάφορες εκκρεμότητες που θα εμφανιστούν, θα κληθείς να τις αναλάβεις εσύ, σπαταλώντας αρκετό από τον χρόνο σου. Επιπλέον είναι πιθανή μια στενοχώρια για συγγενικό ή γνωστό σου πρόσωπο, η διακοπή μιας επαφής, λόγω διαφωνίας απόψεων, αλλά κι ένα θέμα υγείας που εμφανίζεται, εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται κατά καιρούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ενδεχομένως να σε γεμίσει με ανασφάλειες και μια αίσθηση ματαιότητας, που βέβαια, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο, τα δυσάρεστα αισθήματα είναι αυτά που υπερτερούν σήμερα. Επιπλέον φέρνει μια οικονομική δυστοκία, αλλά και ατυχίες, οπότε κρίνεται σκόπιμο να κόψεις τα περιττά έξοδα. Επιπλέον μια υπόθεση που είχες, σχετική με την εφορία, πιστωτικό ίδρυμα ή ασφάλεια, θα πάρει αρνητική τροπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Κρόνο, η δημοφιλία σου πέφτει κατακόρυφα, ενώ πιθανό είναι ένα πρόβλημα στις σχέσεις ή σε μια συνεργασία σου, που ενδεχομένως να μην είναι τωρινό, αλλά εσύ είτε δεν ήξερες είτε δεν έδωσες την απαιτούμενη σημασία. Δεν αποκλείεται να δεχτείς κριτική ή να κληθείς να δώσεις εξηγήσεις για μια επιπόλαιη κίνησή σου. Επίσης, αν η ανάγκη το προτάσσει να συνεργαστείς με κάποιον/α, να ξέρεις ότι δε θα κυλήσει ομαλά ο «συνδυασμός» σας και θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα και μάλιστα μια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής είναι πιθανό να σε αναγκάσει να πάρεις πάνω σου ένα θέμα, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα. Δεν αποκλείεται κιόλας να έρθεις σε σύγκρουση με συνάδελφο ή συνεργάτη σου, που μπροστά σε ένα πρόβλημα το βάζει στα πόδια. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας ίσως σε ταλαιπωρήσει, γι’ αυτό και δεν πρέπει να καταπονήσεις περεταίρω τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί στο να ξεδιαλύνεις το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζοντας την ήρα από το σιτάρι, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έχει μαζέψει γύρω σου άτομα που είτε έχουν συμφέρον είτε είναι αχάριστα και ό,τι κι αν τους προσφέρεις δε θα δείξουν ευγνωμοσύνη ή ικανοποίηση. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανή μια δυσάρεστη έκβαση στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά και ένα έξοδο που θα σε αναγκάσει να βάλεις ψαλίδι σε κάποια σχέδιά σου.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα βαρύ κλίμα στο σπίτι, που μακάρι να φταίει το γεγονός ότι είναι Μ. Παρασκευή και όχι κάποιο δυσάρεστο συμβάν σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και βλάβες ή οι παρεξηγήσεις, που δεν ήθελες τέτοιες μέρες να υπάρχουν και θα στενοχωρηθείς, όπως επίσης και μια καταπίεση που θα νιώσεις, αφού δε θα μπορείς να κάνεις ό,τι ήθελες, αλλά θα αναγκαστείς να ακολουθήσεις τις προσταγές άλλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη