Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα έρχεται να βάλει φρένο στον άκρατο ενθουσιασμό σου και να περιορίσει τις επιθυμίες σου. Όσο και αν η ψυχή σου ποθεί να δραπετεύσει, τόσο θα σε καλεί το καθήκον για να το υπηρετήσεις. Πρόσεχε τι λες και πως το λες ώστε να μη παρεξηγηθείς από τους συνανθρώπους σου. Μειωμένη ζωτικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ενθουσιασμένος με το ταίρι σου και φροντίζεις να το δείχνεις ξεκάθαρα. Νοιάζεσαι για τη σχέση, αλλά παρόλα αυτά, πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στα λόγια και στις υπερβολικές εκφράσεις. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις την παρορμητικότητα να σε παρασύρει να φλερτάρεις, αλλά κάπου θα τα βρεις μπαστούνια με την οικογένεια που θα ανακατευτεί στα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στόχος είναι να κάνεις επάγγελμα το χόμπι σου και αυτό επιδιώκεις να πετύχεις. Χρειάζεται να έχεις στοχοπροσήλωση και να μη παρεκκλίνεις γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις. Κάνεις έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια και αποδιοργανώνεσαι οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε δυσκολεύει στη καθημερινή ζωή και δεν σε αφήνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ανταπεξέλθεις κοινωνικά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς και στις μετακινήσεις. Απέφυγε να τσακωθείς στο δρόμο λόγω κεκτημένης ταχύτητας και μη βιάζεσαι γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε παρασύρει το συναίσθημα και ξεστομίζεις σκληρά λόγια, που πικραίνουν το σύντροφο. Ότι έγινε στο παρελθόν προσπέρασε το και μη κολλάς εκεί αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις να είσαι μαζί του και στο μέλλον. Αν είσαι μόνος η μέρα είναι κατάλληλη για χαλάρωση στο σπίτι και όχι για εξόδους και γνωριμίες. Προσπάθησε μια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξέτασε προσεκτικά τις συμφωνίες που προέρχονται από το παρελθόν αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων. Στα οικονομικά, παραδόξως είσαι ασφαλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα δημιουργεί ανασφάλεια για τα οικονομικά και συναισθηματικά σου και σου τονίζει να επανεξετάσεις τις αποφάσεις από το παρελθόν. Σαφώς κάτι έχεις κάνει λάθος και κάτι δεν λογάριασες σωστά οπότε αναγκάζεσαι να αλλάξεις σχέδια. Πληγώνεσαι από την συμπεριφορά φιλικού ατόμου και βάζεις κάποιες αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έτοιμος για εξορμήσεις, εξόδους και γνωριμίες, αλλά θα σε εμποδίσει μια κοινωνική υποχρέωση και δεν τα καταφέρνεις. Μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε άλλη φορά που θα έχεις πιο πολλή τύχη. Αν έχεις ταίρι και αλλάζεις σχέδια τόσο συχνά του προκαλείς ανασφάλεια και δεν σε εμπιστεύεται. Καλό θα ήταν να μη ακούς κατά γράμμα το τι λένε οι άλλοι για εσάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες προτάσεις και τα σχέδια για τα επαγγελματικά προσκρούουν πάνω σε τοίχο. Αξιολόγησε τις καταστάσεις με λογική κι όχι με το συναίσθημα. Οικονομική ανασφάλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα, εμποδίζει την κοινωνική καταξίωση και φέρνει εμπόδια στην εξέλιξη της πορείας σου. Όσο κι αν πάσχισες και αν πάλεψες, δεν δικαιώνεσαι και απογοητεύεσαι. Κοίτα τα λάθη που έκανες και προέρχονται από την παρορμητικότητα και την απερισκεψία σου. Δεν φταίνε οι άλλοι για την επιπόλαιη στάση σου. Κάνε επανεκκίνηση και προχώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ότι έχεις χτίσει μπορείς να το γκρεμίσεις μονομιάς. Είσαι συνέχεια στην τσίτα και με τα μανίκια σηκωμένα για καυγά. Το ταίρι που δεν έχει όρεξη να σε αντιμετωπίσει συνήθως σιωπά. Μη παρατραβάς το σκοινί γιατί θα σπάσει. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος μπορείς να ελπίζεις σε μια σχέση από το εργασιακό περιβάλλον όπου νιώθεις σιγουριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια πέφτουν στο κενό και υπάρχουν άτομα υψηλά ιστάμενα που σε εμποδίζουν να ανέβεις. Πρόσεχε την συμπεριφορά σου. Στα οικονομικά δεν σε ενοχλεί κάτι και είσαι ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε πισωγυρίζει στο παρελθόν σκάβοντας στα εσώψυχα σου. Είχες θέσει στόχους για ευημερία στην ζωή σου και βλέπεις ότι όλα ματαιώνονται. Πίστευες σε καινούργια επιτεύγματα με απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά διαψεύδονται οι προσδοκίες. Μπορείς να χαλαρώσεις και να φορτίσεις μπαταρίες κα θα έρθει η κατάλληλη ώρα για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι γεμάτος γοητεία και εκπέμπεις μαγνητισμό. Είσαι φιλάρεσκος και με αυτοπεποίθηση. Αν κρατήσεις μόνο τα θετικά θα τα πας καλά με τις καινούργιες γνωριμίες και δεν θα είσαι πια μόνος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και πάψεις να σκαλίζεις το παρελθόν θα περάσεις καλύτερα. Σε περίπτωση όμως που κολλήσεις σε αυτό, σε περιμένει η ανεξέλεγκτη οργή του συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα θα ελέγξεις το παρελθόν και σε επηρεάζει άμεσα. Οι νέες προτάσεις δεν θα ευνοηθούν αν δεν κουνήσεις λίγο το χεράκι σου. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα για την ώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα βγάζει τις ανασφάλειες που βρίσκονται φωλιασμένες στην ψυχούλα σου. Τα όνειρα που έκανες για το μέλλον σου δεν έχουν αίσια κατάληξη. Ο φιλικός κύκλος θέλει ξεκαθάρισμα γιατί μέσα από κει υπάρχει άτομο που σαμποτάρει την εξέλιξη σου. Μην εμπιστεύεσαι αν δεν είσαι βέβαιος για τον άλλον. Βρες τον και απομακρύνσου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πεσμένη διάθεση και η εσωστρέφεια έχουν άμεσο αντίκτυπο στην σχέση σου με τον σύντροφο. Έχεις μειωμένη ενέργεια και κρατάς μυστικά που αφορούν στην διατήρηση της σχέσης. Είσαι υπό σκέψη και δεν ξέρεις ακόμα τι να κάνεις. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις το ταίρι για τις αποφάσεις σου. Αν είσαι μόνος η μειωμένη ζωτικότητα και η έλλειψη διάθεσης δεν σου επιτρέπουν να γνωριστείς με νέα άτομα. Προτιμάς να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα πρακτικά ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ ανθηρά και πιέζεσαι με χρέη που πρέπει να τακτοποιήσεις. Επαγγελματικά προκύπτουν μυστικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα θα φέρει εμπόδια στις σχέσεις σου με τους άλλους, οι οποίοι τυγχάνει να είναι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς να σου βάλει τρικλοποδιά και να εμποδίσει την κοινωνική άνοδο και προβολή σου. Επειδή δεν θα το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο, δεν θα αποφύγεις την διένεξη μαζί του, γι’ αυτό πρόσεχε την παρορμητικότητα και τον θυμό σου. Αν φερθείς εγωιστικά θα το χάσεις το παιχνίδι. Δείξε του το σφάλμα και θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να επανεξετάσεις την σχέση, διότι μπάζει νερά από παντού. Ασχολείσαι μόνο με την δουλειά με αποτέλεσμα να αδιαφορείς για το ταίρι σου που σε επικρίνει. Αν είσαι αδέσμευτος η κοινωνική δραστηριότητα και η έξοδος με φίλους θα σου φέρει την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάλε σε εφαρμογή τους στόχους που έχεις θέσει χωρίς καθυστερήσεις. Ευνοείσαι στα επαγγελματικά αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοικτά και να αρπάξεις την ευκαιρία. Οικονομικά να προσέχεις μη σε αδικήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε προσγειώνει ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα. Νιώθεις πως κάποιος σου ψαλιδίζει τα φτερά και δεν μπορείς να πετάξεις για άλλες μακρινές τοποθεσίες όπως είχες ονειρευτεί. Η ρουτίνα και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Πληγώνεσαι αλλά το καταπίνεις, ελπίζοντας στο καλύτερο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σεξουαλικός μαγνητισμός και η γοητεία, έχουν αντικατασταθεί από τη κατήφεια και τον πεσιμισμό. Με τέτοια χαρακτηριστικά σίγουρα και δε θα γνωρίσεις κάποιον εσύ που είσαι ελεύθερος. Ίσως θα πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή! Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση μπερδεύεσαι με ανάμικτα συναισθήματα που από την μια θέλεις να καλοπεράσεις και από την άλλη θέλεις να κλειστείς μέσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με κόπο θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα αυτήν την περίοδο, αλλά τα καταφέρνεις κάνοντας οικονομία. Επαγγελματική άνοδος υπάρχει, αν ξεπεραστούν οι παροδικές δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το δύσκολο τετράγωνο του Άρη-Χείρωνα σου δημιουργεί ψυχολογική αστάθεια και ανασφάλεια. Πιστεύεις ότι όσο πας και απομακρύνεσαι από τον στόχο σου και απογοητεύεσαι. Νιώθεις πως δεν μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου και φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου. Βάζεις χαλινάρι στην αισιοδοξία και δεν το αντέχεις. Χάνεις την πίστη και νομίζεις πως δεν θα ξαναβρείς την χαρά της ζωής, προσπάθησε να μην υπερβάλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το άτομο που θα σε προσεγγίσει, αν είσαι ελεύθερος, κρύβει πάθος και ένταση που σε εξιτάρει. Πρόκειται για γνωριμία με καρμική χροιά που θα την ζήσεις στο έπακρο. Αν είσαι σε σχέση και έχεις βρει το ταίρι σου, ένα ταξίδι είναι αυτό που θα σε ανανεώσει και θα σε βγάλει από το τέλμα της ρουτίνας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο υπαρξιακός φόβος της αποτυχίας αιωρείται πάνω από το κεφάλι σου και δεν σε αφήνει να πάρεις αποφάσεις. Διώξε τα σύννεφα και κοίτα μπροστά σου τις ευκαιρίες που έρχονται. Οικονομικά αναλαμβάνεις να ξεχρεώσεις τις οφειλές συντρόφου ή παιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, η σκληρή όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Χείρωνα σε διχάζει ανάμεσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σου με τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Οι οικείοι σου δημιουργούν την υποχρέωση να βρίσκεσαι διαρκώς μαζί τους αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή. Δεν κατανοούν ότι είσαι αυτόνομο άτομο με δικές του ανάγκες αλλά θεωρούν πως είσαι αλληλένδετος με αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με μισή καρδιά βαδίζεις πλάι στο ταίρι σου γιατί νιώθεις ανικανοποίητος από τον σύντροφο. Για κάποιο λόγο δεν πιστεύεις αυτά που σου λέει και θέλεις να τον ελέγξεις. Ψάχνεις για να βρεις αφορμές ώστε να τσακωθείς. Δεν ευθύνεται για τις ανασφάλειες σου. Εσύ που δεν έχεις βρει το ιδανικό ταίρι και είσαι προς αναζήτηση δεν σε συμβουλεύω να το ψάξεις σήμερα αφού δεν ευνοείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες και χέρια κάτω από το τραπέζι θα κινηθείς στα επαγγελματικά και δεν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου προτού βεβαιωθείς ότι όλα πάνε καλά. Τα οικονομικά αν δεν τα τακτοποιήσεις άμεσα θα τα βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα μπλοκάρει την προώθηση των ιδεών σου και εμποδίζει τις επικοινωνίες σου. Οι επιθυμίες σου καταπιέζονται και καταπίνεις το θυμό σου. Δεν ξεσπάς, με αποτέλεσμα να εσωτερικεύεις τα συναισθήματα που σε τρώνε, το γεγονός αυτό σε καταβάλει με έντονο στρες. Ασχολήσου με πράγματα που σε χαλαρώνουν έστω κι αν πρόκειται για δουλειές δευτερευούσης σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι αναγνωρίζει ότι έχεις κάνει γι’ αυτόν και έρχεται κοντά σου να συμπαρασταθεί. Η κακοκεφιά αμέσως μαλακώνει και νιώθεις καλύτερα χάρη στον σύντροφο. Αν δεν έχεις όμως σύντροφο, δέξου σήμερα μια πρόταση για φαγητό με τους συναδέλφους και κάτι θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταναλώνεις μεγάλο μέρος της καθημερινότητας στην εργασία σου και οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες το εκτιμούν ιδιαίτερα. Εκθειάζονται οι οργανωτικές σου ικανότητες. Για τα οικονομικά όμως το άγχος παραμένει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το δύσκολο τετράγωνο του Άρη-Χείρωνα αναδύει τις υλικές και συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Ότι φρόντιζες επιμελώς να ξεχάσεις σου κτυπάει το καμπανάκι για να σου θυμίσει πως είναι εδώ. Εμποδίζονται τα σχέδια για διασκέδαση, ανεμελιά και ξενοιασιά. Βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στα τετριμμένα της καθημερινότητας και της ρουτίνας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με συντροφιά την γκρίνια θα πορευτείς εσύ που έχεις ταίρι και δεν εκπληρώνεις τις επιθυμίες του για έξοδο και καλοπέραση. Δεν σου φταίει αυτός αν εσύ αθετείς τον λόγο σου και δεν είσαι συνεπής σε ότι έταξες. Αν δεν έχεις ταίρι κάνε την σημερινή μέρα ξεχωριστή με μια έξοδο που θα σε φέρει μπροστά στην νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βέβαιο είναι πως με ότι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας. Η λεπτομερή ανάλυση των εργασιακών εκκρεμοτήτων θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Οικονομικά δέχεσαι θετικούς οιωνούς. Είσαι ασφαλής και πλήρης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη