Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 ΑπριλίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής με πολλές επικοινωνίες και επαφές. Ο ήχος του τηλεφώνου, σου τρυπάει τα αυτιά από το αδιάκοπο κουδούνισμα. Όλοι θέλουν μια συνάντηση μαζί σου και εσύ δεν προλαβαίνεις να ανταποκριθείς στο βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα. Βάλε προτεραιότητες και μη σπαταλιέσαι από δω κι εκεί. Αυτή τη στιγμή ξοδεύεις ενέργεια που θα σου χρειαστεί αργότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μετακινήσεις με τον σύντροφο είναι αναζωογονητικές. Χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου και υπάρχουν πολλά θέματα συζήτησης που μπορείς να αναπτύξεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα αναμένεται θετική και ευοίωνη, για να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα. Είσαι ξεχωριστός και μοναδικός, γι’ αυτό δε θα περάσεις απαρατήρητος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τη ευκαιρία να καταθέσεις τις προτάσεις, που συνοδεύονται από έξυπνες ιδέες, για την εξέλιξη της δουλειάς σου. Τα οικονομικά δεν σε προβληματίζουν γιατί έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και βρίσκεσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες. Γνωρίζεις τη αξία σου, αλλά δεν την διατυμπανίζεις. Ξέρεις ότι κάνεις πάντα το σωστό, χωρίς να αδικείς κανέναν. Η απόκτηση αγαθών που σου εξασφαλίζουν έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως πλεονεξία, αφού με αυτό τον τρόπο εσύ θα ζήσεις καλύτερα. Η ευτυχία του καθενός είναι εντελώς υποκειμενική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις να ξαλαφρώνεις από προηγούμενους προβληματισμούς που αφορούσαν στην ερωτική σου ζωή. Το ταίρι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και πλέον βαδίζεις με πιο σταθερά βήματα πάνω στη πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θεωρείς πως μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο και συνεπώς τον υποψήφιο σύντροφο αρκεί να μη του φερθείς σαν να είναι κτήμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σταθεροποιούνται και σε ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, με σοφές επιλογές και σταθερά ανοδική πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και πρωτοστατείς σε όλες τις εξελίξεις που επιφυλάσσει η μέρα. Απορροφάς σαν σφουγγάρι την εξωτερική ενέργεια του περιβάλλοντος και αφομοιώνεις κάθε αντίδραση. Το στοίχημα με τον εαυτό σου είναι να κρατήσεις την ισορροπία και να μη παρασυρθείς από συναισθηματικούς χειρισμούς. Ακολούθησε την διαίσθηση που σήμερα είναι αλάνθαστη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανανεωμένη εμφάνιση προσελκύει τα βλέμματα πάνω σου και ανεβαίνει το ηθικό σου. Εύκολα σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα ταίρι που γοητεύεται από την παρουσία σου και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Αν είσαι σε σχέση παίρνεις τα πάντα πολύ προσωπικά και η κυκλοθυμική σου στάση προβληματίζει το ταίρι σου. Χαλάρωσε και μη χαλάς το όμορφο κλίμα που επικρατεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αυξημένη σου διαίσθηση σε συνδυασμό με την λογική φέρνει αποφάσεις που θα σε ευνοήσουν στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά είναι αντιστρόφως ανάλογα με την δουλειά και όσο δουλεύεις τόσο κερδίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η έμφαση που δίνεις στην ψυχική σου ηρεμία σε κλείνει μέσα χωρίς διάθεση για κοινωνικότητες. Είσαι απρόθυμος να δεχθείς νέες καταστάσεις στην ζωή σου και προτιμάς να ασχοληθείς με τα γνώριμα και τα οικεία. Δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς με ευκολία τα συναισθήματα σου και καταφεύγεις στην απομόνωση. Μπορείς σήμερα να πάρεις τις επιθυμητές αποστάσεις από ότι και όποιον σου στραγγίζει την ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με οδηγό την διαίσθηση θα κινηθείς σήμερα και θα αναγνωρίσεις το άτομο που μπορεί να σε καταλάβει και να σε νιώσει, αν είσαι ελεύθερος. Άσε το συναίσθημα να σε παρασύρει στην αγκαλιά του έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι ποιοι σε σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σου και σε αυτό σε βοηθά το διαισθητικό σου ταλέντο. Κάνε την δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και δεν θα καταφέρουν να σου προσάψουν κάτι. Τα οικονομικά δεν έχουν κάποια σημαντική αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η μέρα σου είναι γεμάτη με επαφές και συγκεντρώσεις σε φιλικά περιβάλλοντα. Η κοινωνική σου ζωή είναι πολύ έντονη και ο χρόνος που περνάς με τους φίλους αγγίζει την υπερβολή. Θέλεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να σχηματίσουν την καλύτερη γνώμη για σένα. Αν κάτι δεν πάει καλά θα πικραθείς και θα νιώσεις προσβεβλημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με μια γνωριμία από το διαδίκτυο, μπορεί να δημιουργηθεί μια καλή φιλία, που κατόπιν να εξελιχθεί σε έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος. Αυτός ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας δεν θα σε αφήσει αδιάφορο. Αν είσαι σε σχέση αξιοποίησε την ημέρα για να βγεις έξω με το ταίρι και να βρεις τα φιλικά ζευγάρια που κάνεις παρέα ώστε να περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα άτομα που σε συντροφεύουν σε φιλικό επίπεδο, θα έρθουν με σημαντικές προτάσεις για συνεργασία, ή θα σου φέρουν ένα νέο για δουλειά. Τα οικονομικά σου δεν προσβάλλονται και δεν έχεις προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και επιθυμείς την κοινωνική καταξίωση και την άνοδο. Θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή τα μεγαλόπνοα σχέδια σου άμεσα και δεν χωρούν καθυστερήσεις και αναβολές. Δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου και λειτουργείς με μέθοδο και πρόγραμμα. Τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη του! Καιρός λοιπόν να ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γνωριμία με ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον θα σε ενθουσιάσει αν είσαι αδέσμευτος. Γνωρίζεσαι από καιρό αλλά δεν πήγαινε το μυαλό σου, ότι μπορείς να σχετιστείς μαζί του. Αν είσαι ήδη με τον σύντροφο της ζωής σου, έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσεις την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η υπέρμετρη φιλοδοξία και η προσπάθεια για αναγνώριση, θα σε ανταμείψουν. Διεκδικείς και κερδίζεις με το σπαθί σου την ανώτερη θέση. Τα οικονομικά βελτιώνονται!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σχεδιάζεις τα βήματα εξέλιξης της ζωής σου. Ξεκινάς με την επιθυμία σου να γνωρίσεις άλλους κόσμους ταξιδεύοντας. Η ανάγκη σου για γνώση και μάθηση είναι επιτακτική. Νιώθεις τον αέρα της αισιοδοξίας να πνέει τριγύρω σου. Προβληματίζεσαι με γεγονότα τα οποία δεν θα έπρεπε να απασχολούν τον κόσμο, ή έστω να αντιμετωπίζονται με άλλο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με νέο έρωτα, ξένο, ή από μακριά, θα βαδίσεις εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Είναι πια φανερό ότι το μυαλό σου έχει ανοίξει και αποδέχεσαι τους πάντες, χωρίς να στέκεσαι σε κολλήματα που προκαλούν οι παρωχημένες αντιλήψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι αναψυχής, θα ανανεώσει τη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς με νέες δελεαστικές προτάσεις σε επαγγελματικά ανοίγματα με έδρα το εξωτερικό. Αν είσαι σε φάση εύρεσης εργασίας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να στείλεις βιογραφικά. Οικονομικά θα τρέξουν τα έξοδα για ταξίδια, ή εκπαίδευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και δεν θέλεις να βγεις έξω από την ασφάλεια της κρυφής, ιδιωτικής ζωής σου. Έχεις έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογική σου διάθεση και αποφεύγεις την πολυκοσμία που σε βγάζει εκτός εαυτού. Ασχολείσαι με τα απολύτως πολύ προσωπικά σου ζητήματα ψάχνοντας τα μυστήρια του εσώτερου εαυτού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η υπερβολική έκφανση των συναισθημάτων σου μπορεί να τρομάξει τον σύντροφο. Μην τον πνίγεις με την αγάπη σου και δώσε χώρο και χρόνο σε αυτή την σχέση. Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα προτίμησε την μοναχικότητα και την ηρεμία της ψυχής, διότι δεν είναι κατάλληλη μέρα για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιέζεσαι στα οικονομικά με οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις και σου προκαλούν άγχος. Στα επαγγελματικά συνδέεσαι με τους συνεργάτες κάνοντας συζητήσεις που αποδίδουν σε βάθος χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Βασική προτεραιότητα λοιπόν είναι οι άλλοι, για τους οποίους φροντίζεις να εκπληρώνεις την κάθε τους επιθυμία. Φυσικά και η διάθεση σου εξαρτάται από αυτούς και από το πόσο ικανοποιημένοι είναι μαζί σου. Ταυτόχρονα μπαίνουν κι άλλα άτομα στην ζωή σου και σχετίζεσαι με καινούργιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέπεις τις καταστάσεις υποκειμενικά και κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς από τον σύντροφο, αν δεν χαλαρώσεις. Η συμφιλίωση και ο συμβιβασμός είναι καλοί σύμβουλοι για να συνεχίσεις να είσαι με το ταίρι που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, η παρουσία σου εμπνέει οικειότητα και μπορείς εύκολα να προσελκύσεις τον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δημοφιλής και περιζήτητος στην δουλειά. Μπορείς και διεκπεραιώνεις σημαντικά εγχειρήματα και σε εμπιστεύονται οι ανώτεροι σου. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν προς το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε ενδιαφέρει να φροντίσεις για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων της δουλειάς. Είσαι οργανωτικός, επιμελής και συγκεντρωτικός, οπότε θα έχεις αποτελέσματα. Οι ευθύνες δεν σε πτοούν αντιθέτως σε ενεργοποιούν για δράση. Πρόσεχε μόνο το άγχος που μπορεί να σε καταβάλει λόγω έλλειψης χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα καταφέρεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και θα υποστείς τα παράπονα του. Είχε άλλα σχέδια για σήμερα και εσύ δεν είσαι διαθέσιμος, αφού έχεις κάνει το δικό σου πλάνο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν ενδείκνυται για γνωριμίες, αφού το ενδιαφέρον σου δεν είναι στραμμένο προς τα εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά συνήθως δεν σε πτοεί, αλλά σήμερα το παρακάνεις με τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχεις πάρει στο σπίτι, προκειμένου να τελειώσεις. Τα οικονομικά σε πιέζουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστρεφή. Είσαι εκφραστικός, δημιουργικός και αυθόρμητος. Νιώθεις αισιόδοξος και θέλεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Η ενασχόληση με τα παιδιά και το παιχνίδι, σε κάνουν να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα. Μπορείς σήμερα να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων και όλοι να σε θαυμάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ημέρα χαράς και νέων γνωριμιών που προκύπτουν από εξόδους και παρέες. Αν είσαι ελεύθερος άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα και κοινωνικοποιήσου. Εσύ που έχεις βρει τον άνθρωπό σου δέξου την πρόταση του για διασκέδαση και δεν θα χάσεις. Θα ευχριστηθείς τόσο την παρέα του, που δεν θα ξεκολλάς από πάνω του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σε απασχολούν σήμερα τα επαγγελματικά αφού το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο αλλού. Στα οικονομικά σήμερα είσαι σπάταλος λόγω καλοπέρασης.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η μειωμένη ενέργεια σε κλείνει μέσα στο σπίτι. Επιθυμείς να ξεκουραστείς και να καθίσεις στο οικογενειακό τραπέζι παρέα με τους δικούς σου. Είναι μέρα χαλάρωσης και θαλπωρής που σου προσφέρει μόνο ο ιδιωτικός σου χώρος. Ασχολείσαι με το σπίτι και τα προσωπικά σου, τακτοποιώντας από αντικείμενα έως και συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με παρέα τον σύντροφο θα περάσεις την μέρα σου, αράζοντας στο σπίτι. Ένα ωραίο δείπνο και μια καλή ταινία, είναι το μόνο που επιθυμεί η ψυχή σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η μέρα δεν σε προδιαθέτει για να γνωρίσεις κάποιον. Προσπάθησε μια άλλη φορά που θα είναι ευνοϊκά τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τονισμένη την ενσυναίσθηση και έρχεσαι εύκολα στην θέση του άλλου οπότε καταλαβαίνεις τις ιδιοτροπίες των συνεργατών και τις προσπερνάς. Τα οικονομικά βρίσκονται σε κατάσταση στασιμότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη