Αντιδράσεις για την συμμετοχή του ζεύγους Βανδή - Μπισμπίκη στη Eurovision


Αντιδράσεις για την συμμετοχή του ζεύγους Βανδή- Μπισμπίκη στη Eurovision

Σοβαρές αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η αιφνίδια απόφαση για την συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η απόφαση της επιτροπής για την συμμετοχή του ζεύγους πάρθηκε μετά τις θετικές αντιδράσεις στον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη, στην πίστα που τραγουδούσε η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή.

Η επιτροπή κατέληξε σε αυτήν την απόφαση θέλοντας να παρουσιάσει στους Ευρωπαίους αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του δημοφιλούς θεσμού της Eurovision, την Ελληνική λαϊκή μουσική πού υπηρετεί πίστα η Δέσποινα Βανδή αλλά και την Ελληνική λεβεντιά, όπως αναδεικνύεται μέσα από τον χώρο του Βασίλη Μπισμπίκη.
Ετσι λοιπόν αποφασίστηκε από την επιτροπή επιλογής η Δέσποινα να μας εκπροσωπήσει τραγουδώντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με τον Βασίλη να εκτελεί χορευτικές φιγούρες προς τέρψιν των θεατών του δημοφιλούς θεσμού.

Η ξαφνική όμως αυτή η απόφαση ξεσήκωσε αντιδράσεις από τους υποστηρικτές της Eurovision, που τονίζουν πως στον θεσμό πρέπει να προβάλλονται πιο φρέσκα τραγούδια και νέα πρότυπα της Ελλάδας, ώστε να μην στηρίζεται στο γνωστό γραφικό τρίπτυχο θάλασσα, σουβλάκι και Ελληνική λεβεντιά.

Για όλα αυτά βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σήμερα είναι Σάββατο 1η Απριλίου και σας ευχόμαστε όλους καλό μήνα, προσέξτε μόνον μην σας γελάσουν. 
Και του χρόνου λοιπόν 🤗ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη