Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της καθημερινότητας, που αναγκάζεσαι να τακτοποιήσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, βάζεις τρικλοποδιά στις οικονομικές προτεραιότητες που ακολουθείς, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις ανικανοποίητος και ανασφαλής σε αυτή τη σχέση. Το φιλικό στοιχείο που σε ένωσε, δεν σου δίνει πληρότητα και αμφιβάλεις για το αν υπάρχουν ερωτικά συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες, αφού ασχολείσαι με λεπτομέρειες που σε αγχώνουν, βρίσκοντας παντού ελαττώματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με προσεγμένη και οργανωμένη προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμα της εργασίας σου. Οικονομικά οι αποδοχές δεν σε ικανοποιούν και είναι δυσανάλογες με αυτά που προσφέρεις

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι περισσότερο κοινωνικός από ότι είσαι συνήθως και η επιθυμία σου είναι να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Η εκφραστικότητα και η χαρούμενη διάθεση αντανακλάται στο πρόσωπο σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, πρέπει να απαγκιστρωθείς από παγιωμένες δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, ώστε να καταφέρεις να προωθήσεις τα δημιουργήματα σου και να έρθεις σε επαφή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι είναι ιδιαίτερα τονισμένη και νιώθεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του εγκεφαλικά. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ερωτική διάθεση και επιθυμείς να κοινωνικοποιηθείς, ώστε να κάνεις γνωριμίες. Πρόσεχε να μη μπλέξεις τον έρωτα με την δουλειά και χαλάσεις το κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι για επαγγελματική ανέλιξη προς το παρόν μπλοκάρονται. Οι ανώτεροι σου βάζουν εμπόδια που σε φρενάρουν. Μη το παίρνεις προσωπικά διότι απλά θέλουν να τσεκάρουν τις ικανότητες σου. Οικονομικά θα θέσεις προτάσεις για την αύξηση του εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια. Τους έχεις αμελήσει τον τελευταίο καιρό και πρέπει να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα επανέρχονται μνήμες από το παρελθόν και αφορούν το σπίτι. Θα καλύψεις όλες τις αστοχίες που προηγήθηκαν και σου έχουν επισημάνει οι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις τάσεις φυγής και προτιμάς να πας ένα ταξίδι με τον σύντροφο για να αποφύγεις τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Νιώθεις μπερδεμένος και αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ παλιών και νέων καταστάσεων. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε απασχολήσει σχέση από το παρελθόν που σε είχε πονέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα, σήμερα αφού το μυαλό σου είναι στραμμένο αλλού. Ένα επαγγελματικό ταξίδι εμποδίζεται προς το παρόν. Έσοδα που περιμένεις από μακριά θα αργήσουν λίγο ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα ξεκινά με επικοινωνίες για συναντήσεις. Ο χρόνος σου μοιράζεται σε μετακινήσεις και θα τρέχεις να προλάβεις να τους δεις όλους. Το τηλέφωνο δεν θα πάψει να κτυπά. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φωλιάζουν κάποιες αρνητικές σκέψεις μέσα σου για τα οικονομικά και σου βγαίνει φόβος για το πώς θα καταφέρεις να τα βγάλεις εις πέρας σε όλες τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με έντονο το ερωτικό στοιχείο θα κινηθείς σήμερα και με ακατανίκητη όρεξη για φλερτ, αν είσαι ελεύθερος. Καταφέρνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την ευγλωττία και το επικοινωνιακό ταλέντο που διαθέτεις. Αν έχεις σχέση, ο σύντροφος κρέμεται από τα χείλη σου που στάζουν μέλι. Μείνε στην επιφάνεια της κατάστασης, γιατί αν σε πιάσουν τα βαθύτερα υπαρξιακά, θα βγάλεις ζήλια και δεν σε συμφέρει σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικοί στόχοι δεν φαίνεται να προχωρούν σήμερα, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες από την μεριά σου για να τους κατακτήσεις, με κάθε τρόπο. Οικονομικά περιμένεις χρήματα από κρυφές πηγές, τα οποία θα δαπανήσεις άμεσα, ώστε να καλύψεις τις οφειλές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι εστιασμένος στις εξασφαλίσεις, που προέρχονται από τις υλικές, αλλά και συναισθηματικές καλύψεις των αναγκών σου. Μέχρι εδώ καλά, αρκεί να μη δείξεις πλεονεξία και υπερβείς το μέτρο, γιατί θα μετανιώσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορείς να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και αποκτάς με κόπο, δίχως να φαίνεσαι πλεονέκτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματα του συντρόφου εκδηλώνονται, αλλά σε προβληματίζουν, καθώς πιστεύεις πως κάτι σου κρύβει. Η καχυποψία σου δημιουργεί ανασφάλεια και ξεσπάς πάνω του με εκρήξεις ζήλειας. Αν σε ενδιαφέρει αυτή η σχέση, δείξε υπομονή και συγκαταβατικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, σε μαγνητίζει η προσωπικότητα ενός ατόμου, που θέλεις διακαώς να γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις φιλόδοξα σχέδια και όνειρα για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Επικοινωνείς τις προτάσεις σου με τους ανωτέρους, οι οποίοι μάλλον δεν τις καλοβλέπουν και θέτουν εμπόδια για την ώρα. Η επιδίωξη της απόκτησης οικονομικών πόρων που θα σε εξασφαλίσει, γίνεται με αθέμιτους τρόπους και οφείλεις να προσέχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και ευαισθητοποιείσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα νιώθεις έντονη κυκλοθυμία και τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Το αγαπημένο σου σπορ της κριτικής, είναι πολύ τονισμένο και δεν αφήνεις έξω από αυτό, ούτε τον εαυτό σου. Βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανανέωση της εμφάνισης θα σε σπρώξει να αναζητήσεις τον υποψήφιο σύντροφο. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και όρεξη να ζήσεις καινούργιες περιπέτειες αν είσαι ελεύθερος. Ένα ταξίδι κοντινό, ή μακρινό, θα σε φέρει πιο κοντά στον έρωτα, εσένα που έχεις ήδη ταίρι. Κάνε του την πρόταση και θα τα αφήσει όλα προκειμένου να σε ακολουθήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά έχουν κολλήσει σε εκνευριστικές λεπτομέρειες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή μια συμφωνία, δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οικονομικά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο προς το παρόν.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό που αποζητάς είναι η απομόνωση και η μοναχικότητα. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορείς να αποστασιοποιηθείς για λίγο αν το χρειάζεσαι πραγματικά, δίχως να έχεις τύψεις για αυτό που αισθάνεσαι. Αν και είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδος, εσύ παίρνεις χρόνο για χαλάρωση και ενδοσκόπηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου δημιουργεί στρες με την συμπεριφορά του κι ενώ θέλει να είστε μαζί και επιθυμεί την συντροφιά σου, δεν έχει τον τρόπο να στο ζητήσει. Οι αμφιβολίες σε κάνουν καχύποπτο και δημιουργείς σκηνές ζηλοτυπίας. Παρόλα αυτά αναδύονται τα βαθύτερα ένστικτα και εξωτερικεύεις τον πόθο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα άτομο θα φουντώσει το ερωτικό πάθος που κρύβεις μέσα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με μυστικές συμφωνίες και παρασκηνιακές ενέργειες θα κινηθείς στα επαγγελματικά. Πρόσεχε αυτά που θα σου τάξουν. Οικονομικά θα έχεις απολαβές από την προώθηση των ιδιαίτερων ταλέντων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στις συναντήσεις με φίλους. Με το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα, μπορείς να μοιραστείς τα όνειρα που σας ενώνουν για ένα καλύτερο αύριο, αν ξεκολλήσει το μυαλό από παλαιότερες πεποιθήσεις. Είσαι δημοφιλής σήμερα και όλοι αποζητούν την παρέα σου. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους και να τους πετύχεις με την συμπαράσταση του περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συνάντηση με τον σύντροφο σε ικανοποιεί αφού μπορείς να επικοινωνήσεις εγκεφαλικά μαζί του, με συζητήσεις που αφορούν την σχέση σας. Απέφυγε να πιάσεις θέματα που θίγουν την οικογένεια και την κατάσταση στο σπίτι γιατί θα χαλάσεις την κουβέντα. Αν είσαι αδέσμευτος το επικοινωνιακό σου ταλέντο και η συνάντηση με φίλους, θα σε φέρει πιο κοντά στην γνωριμία με ένα ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται νέοι συνεργάτες και σου προτείνουν να συνεργαστείς μαζί τους. Θεωρείς πως είναι μια καλή ευκαιρία να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά πρόσεχε μην ανακατέψεις τους οικείους σου. Πάρε μόνος την οριστική απόφαση αφού σκεφτείς καλά. Η οικονομική κατάσταση δεν είναι η αναμενόμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι εστιασμένος σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Έχεις θέσει μεγαλόπνοους στόχους και θέλεις να σε σέβονται γι’ αυτό που είσαι. Με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, δεν δέχεσαι την υποτιμητική και προσβλητική συμπεριφορά από κανέναν, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι γκρινιάζει γιατί δεν του αφιερώνεις τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται μια σχέση και προτιμάς να ασχολείσαι με άλλα θέματα που τρέχουν στην καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, η πρόταση για έξοδο, θα είναι η ευκαιρία για να γνωρίσεις τον μοιραίο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική άνοδος είναι δεδομένη αφού πασχίζεις να την πετύχεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις. Θα έχεις όμως και νέες προτάσεις για δουλειά, που θα λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου. Οι οικονομικές συμφωνίες θα σε ευνοήσουν αρκεί να προσέξεις τις λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε καταλαμβάνει ή έντονη επιθυμία για να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο. Θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και δεξιότητες που θα σου φανούν χρήσιμες για την εξέλιξη σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, και με ανοικτούς ορίζοντες έξω από την ρουτίνα, θα βρεις το νόημα της ζωής που αποζητάς χωρίς τα κολλήματα που είχες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση να συζητήσεις με το ταίρι σου, σε φέρνει σε επαφή μαζί του. Θα μιλήσεις ανοικτά για τον έρωτα σου και για τα συναισθήματα που νιώθεις. Η έλλειψη ασφάλειας που σε καταλαμβάνει ορισμένες φορές απορρέει από τους δικούς σου φόβους που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική διάθεση που έχεις, θα σε φέρει πιο κοντά σε μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και μελετημένες κινήσεις για να μην υπάρξουν απώλειες που θα κοστίσουν. Η ανάδειξη των ταλέντων και η προώθηση των δημιουργημάτων χρίζουν αποδοχής στο επαγγελματικό περιβάλλον και αναγνωρίζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η επιθυμία σου είναι να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου, ψάχνοντας για τα μυστήρια του σύμπαντος κόσμου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επεξεργάζεσαι όλες τις πληροφορίες που έχεις συλλέξει κατά καιρούς, αξιοποιώντας τες ως γνώση που βοηθά την εξέλιξη σου φροντίζοντας να φρεσκάρεις τις παρωχημένες ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ψυχολογική σου κατάσταση σήμερα δεν βοηθά να γνωρίσεις κάποιον, εκτός αν συμπέσουν οι εσωτερικές σας ανησυχίες. Αν είσαι μόνος μπορείς να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου, ώστε να απαλλαγείς από φοβίες και άγχη, που εμποδίζουν την ομαλότητα μιας ενδεχόμενης σχέσης. Εσύ που ήδη βρίσκεσαι με ένα σύντροφο και θέλεις να κρατήσεις την σχέση, προσπάθησε να διώξεις τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με νέες επαγγελματικές προτάσεις θέλεις να κινηθείς και με συμφωνίες που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και κάπου δεν θα τα βρείτε. Οικονομικά θα ωφεληθείς από την είσπραξη του μεριδίου που σου αναλογεί

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε ενδιαφέρουν τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στη ζωή σου. Παραμερίζεις τις δικές σου ανάγκες για να καλύψεις των άλλων. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σήμερα θα εξαρτάται η διάθεσή σου από αυτούς και βάζεις τα δυνατά σου ώστε να τους ικανοποιήσεις. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός στα εξωγενή ερεθίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με διάθεση για κοινωνικότητα και συναντήσεις θα περάσεις την μέρα σου. Έρχεσαι σε επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στον στενό κύκλο γνωριμιών σου. Αν είσαι αδέσμευτος λοιπόν δείξε τις προθέσεις σου ευθέως. Εάν έχεις ταίρι θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο κάνοντας βόλτες και συζητήσεις. Φρόντισε να μην αναφερθείς σε παλιές κατακτήσεις και χαλάσεις την ωραία ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συμφωνίες και προτάσεις από το παρελθόν επανέρχονται εκ νέου για συζήτηση. Κάπου είχε μπλοκάρει το θέμα και δεν είχε προχωρήσει. Υπάρχουν κολλήματα και αντιλήψεις που δεν θα συμφωνήσεις. Τα οικονομικά προς το παρόν δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη