Τα ζώδια σήμερα Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, Χρόνια Πολλά! Η Σελήνη σήμερα διανύει το ζώδιο του Ιχθύ, που αναδύει τα εσωτερικά σου χαρίσματα και αυξάνει την διαίσθηση. Επικοινωνείς σχεδόν τηλεπαθητικά με το περιβάλλον και νιώθεις τα συναισθήματα τους. Δώσε σημασία στα όνειρα και αποκωδικοποίησε τα μηνύματα. Οι ανοικτές κεραίες σου είναι συντονισμένες με το σύμπαν και τον ανώτερο νου. Αντιλαμβάνεσαι σε βάθος την θεϊκή ύπαρξη. Κάνεις πράξεις αγάπης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καταπιέζεις τα συναισθήματα σου και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε μια γνωριμία. Κλείνεσαι και κανείς δεν μπορεί να σε πλησιάσει. Άνοιξε την ψυχή σου για να βάλεις τέρμα στην μοναξιά σήμερα που θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις να γίνεστε ένα με τον σύντροφο. Ένα σώμα, μια ψυχή!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν σε απασχολούν καθόλου τα επαγγελματικά και δεν τα σκέφτεσαι καν. Η ψυχή σου είναι αποστασιοποιημένη από τέτοιου είδους σκέψεις. Με τα οικονομικά θα ασχοληθείς όταν επανέλθεις στην δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα σου στη ζωή. Η παρέα με τους φίλους σε βοηθά να ζητήσεις την γνώμη τους και να συζητήσεις μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να σε επηρεάσουν τόσο πολύ, που να αλλάξεις τα πλάνα σου. Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις και απόλαυσε τη σημερινή μέρα, με ότι αυτή προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα, για να γνωρίσεις ένα άτομο, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Κινήσου ανάμεσα σε φιλικές συντροφιές για να το ανακαλύψεις. Αν έχεις ταίρι, σήμερα αφιερώνεις χρόνο στους φίλους και κάπου το παραμελείς. Εξήγησέ του πως μια τέτοια μέρα, πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στους καλεσμένους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με καινούργιους επαγγελματικούς στόχους θα κινηθείς από δω και στο εξής. Η δικτύωση με νέα άτομα θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ και εσύ καταβάλεις προσπάθειες, ώστε να κατακτήσεις τη θέση που αξίζεις στην κοινωνία. Αν και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες σκέψεις, εσύ θεωρείς πως δεν πρέπει να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Ακόμα και σήμερα δεν δικαιολογείται η απραξία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε δει και να σε προωθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος έχει παράπονα για την στάση σου που την εκλαμβάνει ως αδιαφορία. Μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του αναβάλλοντας τις συζητήσεις για τα σχέδια της προσωπικής σου εξέλιξης. Αν όμως είσαι μόνος, μπορείς να γνωρίσεις κάποιο άτομο, μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις και τα καλέσματα δεν πρέπει να απορριφθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με έξοδα κυλάει η μέρα αλλά δεν σε νοιάζει. Οι θετικές εξελίξεις των επαγγελματικών και η εύνοια, θα σε αποζημιώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, Χρόνια Πολλά! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και εγκαταλείπεις προσωρινά την φωλιά σου για να επισκεφθείς τους συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Επιτέλους ανοίγει το μάτι και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Η επαφή με την φύση είναι αναζωογονητική. Φιλοσοφείς τη ζωή και καταλήγεις στο συμπέρασμα, πως πρέπει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Ρουφάς σαν σφουγγάρι το οξυγόνο που προσφέρει η εξοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αλλαγή παραστάσεων βοηθάει την σχέση να αναπτυχθεί γι’ αυτό προτείνεις στο ταίρι να περάσετε μαζί αυτή την μέρα κάπου μακριά. Ανανεώνεις τον σύντροφο με την περιπετειώδη στάση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέροντα άνθρωπο πάνω σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα που έχουν να προτείνουν συμφέρουσες συνεργασίες. Ακολούθησε το ένστικτο σου για να αποφασίσεις αλλά μην κωλύεσαι στην απόσταση της έδρας. Τα χρήματα σπαταλούνται για την καλοπέραση.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και νιώθεις εσωστρεφής και πας αντίθετα στο πνεύμα της γιορτινής μέρας. Μέσα στην ψυχή σου ανασύρονται μνήμες που σε στεναχωρούν, γιατί τις έχεις συνδυάσει με δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μη χαλάς το κέφι της παρέας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι προτιμά την κοινωνικοποίηση που ταιριάζει στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, αλλά εσύ ούτε να ακούσεις. Ζητάς την απομόνωση, ή έστω την αποκλειστική του συντροφιά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν σου αρκεί μια επιφανειακή γνωριμία και επικεντρώνεσαι σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι διακυμάνσεις της ψυχολογικής σου διάθεσης, θα σε οδηγήσουν σε έντονη φόρτιση και άγχος για τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά προβλέπονται νέες συνεργασίες αλλά προς το παρόν τις σκέφτεσαι χωρίς να αποφασίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η δεκτικότητα που νιώθεις από το περιβάλλον σε κάνει άμεσα εξαρτώμενο από τους άλλους. Το κλίμα της ημέρας σε κάνει επίσης συμπονετικό και υπερευαίσθητο. Μη σε παρασύρουν τα συναισθήματα τους και μη τα παίρνεις όλα προσωπικά. Εκμεταλλεύσου το γιορτινό κλίμα και φέρε τους με τα νερά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι επιθυμίες του συντρόφου είναι για σένα προσταγή, σήμερα που μπορείς να εκπληρώσεις τα *θέλω* του. Αυτή η στάση σου να ξέρεις, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σου και θα στο ανταποδώσει σύντομα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο. Η δημοτικότητα σου είναι αυξημένη και δεν θα αργήσει να φανεί αυτός που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επιθυμία σου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους σήμερα θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που ποντάρουν σε μια συνεργασία μαζί σου. Τα οικονομικά προς το παρόν δαπανώνται σε επενδύσεις.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και επικεντρώνεσαι στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το γιορτινό κλίμα της ημέρας δεν καταφέρνει να σου αποσπάσει τη προσοχή, από τα τετριμμένα που ασχολείσαι. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας αν δεν έχεις το σπίτι στην εντέλεια και δεν θα σε μαλώσει κανείς, αν κάνεις σήμερα τα στραβά μάτια και το ρίξεις λίγο έξω. Το δικαιούσαι και το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όταν τελειώσεις με τις δουλειές και τις αγγαρείες, τότε θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφο που γκρινιάζει. Εσύ θα ξεμπερδέψεις από όλα και θα ανακουφιστείς, αλλά τα παράπονα δεν τα γλυτώνεις με τίποτα. Αν είσαι μόνος, θεωρώ πως δεν σε νοιάζει και πολύ σήμερα. Όλο και με κάτι άλλο καταπιάνεσαι και σου περνάει η ώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βάζεις σε τάξη τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και τακτοποιείς τις μισοτελειωμένες δουλειές, σήμερα που έχεις την ευχέρεια του χρόνου. Τα οικονομικά σε πιέζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και φαίνεται πως συμβαδίζεις με την διάθεση της ημέρας και του γιορτινού κλίματος. Έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και το εκφράζεις με γενναιόδωρες πράξεις προς τους αγαπημένους σου. Είσαι δημιουργικός κι αυθόρμητος. Παίζεις σαν παιδί και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στα χόμπι σου. Γελάς με την καρδιά σου και όλοι χαίρονται την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι γεγονός ότι σήμερα καταφέρνεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αφού θα βρεθείς με κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι και θα ανανεώσεις τον έρωτα σου. Διασκέδαση και γλέντι προβλέπονται για σήμερα, με ανεμελιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά δεν είναι τονισμένα και δεν σε απασχολούν για την ώρα. Το μόνο που θέλεις είναι να προωθήσεις τα καλλιτεχνικά σου δημιουργήματα αλλά όχι άμεσα. Στα οικονομικά πρόσεξε τα πολλά έξοδα που κάνεις για την διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και προσπαθείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα κακόβουλα κι αδιάκριτα βλέμματα του στενού περιβάλλοντος. Το γιορτινό κλίμα της ημέρας δεν σε αφήνει να χαρείς και να χαλαρώσεις. Δεν προτιμάς την πολυκοσμία και θέλεις να είσαι μόνο με την οικογένεια. Την ασφάλεια που προσφέρει η θαλπωρή του σπιτιού δεν την αντικαθιστάς με τις κοινωνικότητες που δεν σου λένε τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την παρέα του συντρόφου και της οικογένειας, θα προτιμήσεις να περάσεις την μέρα. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου για επισκέψεις. Το ταίρι συμφωνεί μαζί σου! Αν δεν έχεις ταίρι αποδέξου το κάλεσμα για τραπέζι σε οικογενειακό σπίτι και που ξέρεις …Κάποιος που θα νιώσει οικεία μαζί σου, θα σε προσεγγίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην οικογενειακή συγκέντρωση θα συζητηθεί το θέμα των επαγγελματικών, μαζί με όλα τα άλλα. Βρίσκεις λύσεις ακούγοντας τις συμβουλές των οικείων σου. Εκτός κουβέντας θα αφήσεις το οικονομικό κομμάτι προς το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η μέρα σου γεμίζει με επικοινωνία και μετακινήσεις. Τηλεφωνήματα και μηνύματα για ευχές και καλέσματα σε χαροποιούν. Έχεις αδυναμία συγκέντρωσης και αποσπάται η προσοχή σου εύκολα. Θέλεις να πας επίσκεψη σε όλους για μα μη μείνει κανένας δυσαρεστημένος. Με την αυξημένη ενεργητικότητα που σε διακατέχει μπορεί να τα προλάβεις όλα, αλλά στο τέλος εσύ θα κουραστείς και δεν θα ευχαριστηθείς το γιορτινό κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα και όλοι σε ψάχνουν για παρέα. Το στενό περιβάλλον προτείνει εξόδους και αν δεχθείς, θα γνωρίσεις τον σύντροφο που επιθυμείς, αν είσαι αδέσμευτος. Εσύ που έχεις ταίρι θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του, αλλά και με την παρέα. Μια μικρή μετακίνηση θα σε φέρει πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέσα στις τόσες πολλές συναναστροφές και επαφές, θα βρεθούν άτομα που θα προτείνουν επαγγελματική συνεργασία, ή δουλειά. Άρπαξε την ευκαιρία! Τα οικονομικά από την καινούργια συνεργασία ακούγονται δελεαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και επικεντρώνεσαι στα αποκτήματα σου. Θέλεις να έχεις όσο το δυνατό περισσότερα, για να περνάς όσο το δυνατό καλύτερα. Παρόλα αυτά, άλλες φορές σε πιάνει μανία να ξοδέψεις χρήματα κι άλλες συμπεριφέρεσαι με συντηρητισμό. Το ευχάριστο και γιορτινό κλίμα της ημέρας, δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο και ξοδεύεις χρήματα για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φέρεσαι με πλεονεξία και θέλεις την αποκλειστικότητα του συντρόφου. Η ανασφάλεια σε παρασύρει να τους ζητήσεις περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει. Αν είσαι μόνος δεν είσαι έτοιμος για κάτι καινούργιο στη ζωή σου και κινείσαι στα γνώριμα μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα υλικά αγαθά που έχεις αποκτήσει επενδύοντας χρήματα σε καθιστούν ασφαλή. Έχεις όσα χρειάζεσαι και σου φτάνουν. Η δουλειά, σου προσφέρει σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι ευάλωτος στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και διαισθάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Τα παίρνεις όλα βαριά λόγω υπερευαισθησίας. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και να χαρείς το γιορτινό κλίμα. Εξάλλου είσαι το πρόσωπο της ημέρας και εκπέμπεις οικειότητα με την γλυκιά σου φυσιογνωμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ευαίσθητη φύση που σε χαρακτηρίζει, σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο που σε καταλαβαίνει και σου συμπαραστέκεται. Προσπάθησε να μην τον απομακρύνεις με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου. Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι και βαδίζεις μόνος στην ζωή, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς κοντά με το άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μερικές σκέψεις που θα τις επικοινωνήσεις με τους νέους εργοδότες. Παίρνεις την τελική απόφαση για την δουλειά, η οποία εξαρτάται από την οικονομική συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη