Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 ΑπριλίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να νιώσεις ασφάλεια, τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και λαμβάνεις στήριξη που προέρχεται από τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Με την δική τους προτροπή και την δική σου επιθυμία να τους φροντίσεις, γίνεσαι αρεστός στον περίγυρο. Εδώ είναι που κολλάει *το ένα χέρι νίβει το άλλο*.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος καταφέρνει να σε καλύψει συναισθηματικά και οφείλεις να το ανταποδώσεις. Σε νοιάζεται πραγματικά και μπορείς να βασιστείς πάνω του. Η ανάγκη της συνύπαρξης είναι και από τις δυο πλευρές. Εάν είσαι αδέσμευτος σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφέψει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες συνεργασίες θα ασχοληθείς και θα κάνεις καινούργιες συμφωνίες που θα μείνουν μυστικές για την ώρα. Στα οικονομικά υπάρχουν οφέλη τα οποία σταθεροποιούνται για μακρύ χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε προϊδεάζει για μια μέρα που θα ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Θα κοινωνικοποιηθείς και θα βρεθείς με τους φίλους σου μέσα στο πλαίσιο συνάντησης, όπου θα ανταλλάξετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Παρόλο που οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητας σε πιέζουν θα κάνεις τα αδύνατα-δυνατά για να περάσεις λίγες ώρες μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με γκρίνια από το σύντροφο θα κυλήσει η σημερινή μέρα, αφού δεν βρίσκεις χρόνο να είστε μαζί. Έχεις πολλές εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να τελειώσεις και παραμελείς το ταίρι που σε έχει ανάγκη. Αν δεν έχεις σύντροφο ψάξε ανάμεσα στον κοινωνικό περίγυρο και τους φίλους. Μια ομάδα, ένας σύλλογος αλλά και το γυμναστήριο, μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στη νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βαρύ πρόγραμμα και τις αγγαρείες που απαιτεί η δουλειά, θα ασχοληθείς σήμερα. Επειδή θα αγχωθείς γιατί δεν τελειώνουν με τίποτα, θα τα παρατήσεις για να βγεις έξω και να ξεθολώσει το μυαλό σου. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν άλλα για την ώρα δεν κάνεις καμία κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου σου δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη, την οποία θα εξαλείψεις, αν κάνεις την αυτοκριτική σου και δείξεις επιείκεια. Εξάλλου τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν κοπιάσεις και το γνωρίζεις πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Η διάθεση σου ανεβαίνει σταδιακά μέσα στην μέρα και η επιθυμία σου για έξοδο σε ξεσηκώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με διάχυτο το ερωτικό στοιχείο σήμερα νιώθεις να πεταρίζει η καρδιά σου. Έχεις αναμφίβολα όρεξη να παίξεις με τον σύντροφο και να γίνετε παιδιά. Μαζί μπορείτε να διασκεδάσετε και έρθετε σε επαφή με φίλους και παρέες. Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα να γνωρίσεις κόσμο και να ξεχωρίσεις το υποψήφιο ταίρι που είναι κατάλληλο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα υπέροχα ταλέντα και να προωθήσεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες που θα σε ανεβάσουν στα επαγγελματικά δρώμενα. Θα έρθουν χρήματα από την αξιοποίηση τους που θα κρατηθούν κρυφά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, είναι πολύ ευνοϊκό για το ζώδιο σου. Οι στόχοι και τα όνειρα οδεύουν προς την υλοποίηση τους, χάρη στην βοήθεια πολύ καλών φίλων. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται και δεν είναι ανάγκη να γκρινιάζεις χωρίς λόγο. Εστίασε στις ευκαιρίες και μη αφήσεις καμία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κυκλοθυμική σου στάση σήμερα θα σε απομακρύνει από το σύντροφο. Με γλυκά παραπονάκια και αγκαλιές θα τον καταφέρεις να έρθει πάλι κοντά σου. Αν είσαι αδέσμευτος οργάνωσε μια έξοδο με φίλους και που ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.. Κάπου εκεί έξω υπάρχει το άτομο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρες αισθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται και οι στόχοι επιτυγχάνονται. Οι πρωτοποριακές ιδέες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να ευδοκιμήσουν και στέφονται με επιτυχία. Στα οικονομικά οι απολαβές θα είναι αρκετές για να σε εξασφαλίσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα, θα σε προβληματίσει σε ότι αφορά την πορεία της εξέλιξης σου. Η ανασφάλεια που νιώθεις θα ξεπεραστεί άμεσα με την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις φοβίες του παρελθόντος και να πας μπροστά. Πέταξε τα περιττά και κράτησε τα ωφέλιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την επικοινωνιακή διάθεση που σε διακατέχει σήμερα θα ανοίξει η όρεξη για κουβεντούλα με το ταίρι σου. Δεν αρκείσαι μόνο στα μηνύματα και τηλεφωνήματα αλλά επιθυμείς να βρεθείς κοντά του. Τότε είναι που σε φουντώνει το πάθος! Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα έχεις μπροστά σου μια ευνοϊκή μέρα, όπου δεν πρέπει να μείνεις άπραγος και να βγεις έξω να συναναστραφείς με κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι μείζονος σημασίας σήμερα και θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Έχεις δώσει την ψυχή σου και περιμένεις τα ανταλλάγματα. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να αποβάλλεις το άγχος. Στα οικονομικά παίρνεις βοήθειες για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, είναι άκρως ευεργετικό για σένα. Η ώθηση που σου δίνει να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να ανταλλάξεις τους ευσεβείς πόθους, γίνεται εντελώς διασκεδαστική. Ναι, το ευχαριστιέσαι και το δείχνεις σε όποιον σε πλησιάζει. Σε ενδιαφέρουν οι γνώσεις, οι εμπειρίες και τα φιλοσοφικά ταξίδια, που θα πραγματοποιήσεις και δεν θα μείνουν στα όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ασφάλεια που σε κάνει να νιώθεις ο σύντροφος, είναι παροιμιώδης. Έχεις καταφέρει να κερδίσεις τον έρωτα του και αισθάνεσαι βαθιά ικανοποίηση. Δείξε λίγη προσοχή στην κυκλοθυμική τάση που σε πιάνει ενίοτε. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον άτομο πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό, ή πολυεθνικές, σε ευνοεί. Έρχεσαι σε επαφή με νέους συνεργάτες που προωθούν την δουλειά σου. Επίσης έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Τα χρήματα που θα κερδίσεις θα τα δαπανήσεις σε κάλυψη των αναγκών σου.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου αναλαμβάνει να ρυθμίσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο ψυχισμό. Δεν αξίζει πλέον να στέκεσαι σε ανούσιες λεπτομέρειες που σου χαλούν την διάθεση. Θέλεις και μπορείς να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή στην τοξικότητα των χειριστικών ανθρώπων. Η προσπάθεια είναι το πρώτο βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όταν βρίσκεσαι με τον σύντροφο, χωρίς να κρύβεις τα συναισθήματα σου. Μην σε παρασύρει σήμερα η παραπονιάρικη διάθεση και εκτεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια μοιραία γνωριμία θα σου βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα ένστικτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συνάψεις νέα επαγγελματική συμφωνία και να θέσεις μάλιστα τους δικούς σου όρους. Ακόμα μπορείς να αναλάβεις την δική σου επιχείρηση και να δημιουργήσεις μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Τα οικονομικά προβλέπονται ανθηρά και σταθεροποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σου τονίζει την σημαντικότητα των σχέσεων και σε βοηθά στην εξισορρόπηση τους. Οι αμφιβολίες πρέπει να ξεριζωθούν από την ψυχή σου και να κάνεις επανεκκίνηση. Η ανανεωμένη διάθεση σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά. Μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις τις σημαντικές σχέσεις και να είσαι βέβαιος πως αυτές που θα μείνουν θα αξίζουν τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ισχυρή σύνδεση με τον σύντροφο θα σε οδηγήσει σε επισημοποίηση. Είναι ο άνθρωπος που πάντα επιθυμούσες και ταιριάζουν τα χνώτα σας. Οι δεύτερες σκέψεις δεν σου κάνουν καλό γιατί σε πάνε πίσω. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής που υπόσχεται σταθερότητα και προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργιες προτάσεις είναι προ των πυλών και καλείσαι να τις αξιολογήσεις. Σε συμφέρουν όσες υπήρχαν στο παρελθόν και επανέρχονται με άκρα μυστικότητα. Οικονομικό όφελος θα έχεις από τη κρυφή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σε κινητοποιεί να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου. Ξεκινάς από την καθαριότητα του σπιτιού και τελειώνεις με το ξεσκαρτάρισμα άχρηστων αντικειμένων. Επειδή δεν είσαι μαθημένος να ασχολείσαι με τέτοιες λεπτομέρειες θα σου φανεί βουνό. Όταν όμως ξεμπερδέψεις θα σου αρέσει το καθαρό περιβάλλον που έφτιαξες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κοινωνικές εμφανίσεις σήμερα θα είναι τόσο σύντομες που δεν θα καταφέρεις να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο, αν είσαι αδέσμευτος. Προσπάθησε το άλλη μέρα! Αν έχεις σύντροφο δεν σου μένει χρόνος για να ασχοληθείς όσο πρέπει σήμερα που το μυαλό σου τρέχει στην διευθέτηση των υποχρεώσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με επαγγελματικές αγγαρείες θα κυλήσει η μέρα και ο όγκος εργασίας είναι τεράστιος για να τα καταφέρεις πάνω στο ωράριο σου. Έτσι αναγκάζεσαι και παίρνεις δουλειά στο σπίτι. Οι στόχοι σου υλοποιούνται με κόπο, αλλά έχεις τις ανάλογες απολαβές που σε ικανοποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, είναι πολύ ευεργετικό για σένα διότι σταθεροποιεί τις επαφές σου και σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την κοινωνική σου καταξίωση. Η διάθεση που έχεις να ρουφήξεις την ζωή, σου δίνει την ενέργεια ώστε να την απολαύσεις. Στο πλευρό σου στέκονται άτομα από το στενό περιβάλλον, αδέλφια, γείτονες και όλοι όσοι σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με προτάσεις για διασκέδαση που θα σε χαροποιήσουν θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα. Ξεχωρίζεις στην παρέα και τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για γνωριμίες εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Αν έχεις σχέση θα περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο με κέφι και ζωντάνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μαζί με όλα τα άλλα βρίσκεις χρόνο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και στην δουλειά, που πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν σε ενοχλεί κάτι σημαντικό. Οι ανώτεροι σε βλέπουν με συμπάθεια! Οι προτάσεις που αφορούν τα οικονομικά σε βρίσκουν σύμφωνο και οι απολαβές σε ικανοποιούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, το σημερινό εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σου δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να κινηθείς. Φεύγουν οι φόβοι για το μέλλον και απολαμβάνεις την θαλπωρή που προσφέρει το σπίτι. Οι δικοί σου άνθρωποι, στέκονται στο πλευρό σου. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που έχεις ανεβασμένη διάθεση και ηθικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφού κατορθώσεις να ξεμπλοκάρεις από τα κολλήματα του παρελθόντος που σε κρατούν πίσω, τότε θα μπορέσεις να χαρείς το νέο έρωτα που έρχεται, για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος με μια σχέση η ιδιωτική συνάντηση που θα προτείνεις στον σύντροφο θα σε φέρει πιο κοντά δημιουργώντας ασφάλεια και σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις μέσα από το χώρο του σπιτιού θα φέρουν προτάσεις για δουλειά από μακριά. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται χωρίς θεαματικά οφέλη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, το σημερινό εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σοβαρεύει τις αποφάσεις που παίρνεις και τις σταθεροποιεί. Προσδίδει κύρος στην παρουσία σου και σε παίρνουν σοβαρά υπόψιν, αφού ακούν προσεκτικά τα λόγια σου. Έχεις αναπτύξει το πλεονέκτημα της πειθούς και μπορείς να επηρεάσεις τους συνομιλητές σου. Η μέρα ευνοεί την σύναψη σταθερών συμφωνητικών προς όφελός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πρόταση για συνάντηση θα χαροποιήσει τον σύντροφο. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων θα είναι εξαιρετική, αν αποφύγεις να αναφερθείς στο παρελθόν και σε ότι σε πλήγωσε. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μιλήσει στην ψυχή σου και θα έχει προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκαλίζοντας το παρελθόν θα θυμηθείς κάποιες προτάσεις που είχες απορρίψει. Θα ενδιαφερθείς να τις αντεξετάσεις γιατί κάπου ήταν ωφέλιμες. Τα οικονομικά παρουσιάζουν σταθερή βελτίωση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη