Η Άντζυ Σαμίου ενοχλήθηκε γιατί γονείς έφερναν τα ΑμεΑ παιδιά τους στα εκλογικά τμήματα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Τέλος δεν έχουν οι προσβλητικές ατάκες της πρώην τραγουδίστριας, Άντζυς Σαμίου για τους πολίτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές αφού με αφοριστικό τρόπο τους κατηγορεί, ενώ την ίδια ώρα μιλά και ενάντια των ατόμων με ειδικές ανάγκες επειδή συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ALPHA και την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε αδιανόητο το ότι κέρδισε η Νέα Δημοκρατία με 20 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και όπως είπε «εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα»

Στο σημείο εκείνο όμως συμπλήρωσε: 
«Είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνοι για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ, ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια».

Συμπληρώνοντας δε, «χρέωσε» στα άτομα αυτά πως ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αφού είπε πως «χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα για να πάρει περισσότερους [sic] ψήφους η Νέα Δημοκρατία»…

Στην ίδια εκπομπή, η Άντζυ Σαμίου χαρακτήρισε «εντελως αψυχολογητο» το εκλογικό αποτέλεσμα προσθέτοντας «δεν το χωράει το μυαλό μου». «Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που του παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο» πρόσθεσε η κυρία Σαμίου επιτιθέμενη και στα μέσα ενημέρωσης.

Συνεχίζοντας, δε, στο ίδιο μοτίβο, η Άντζυ Σαμίου, η οποία πολλάκις έχει τοποθετηθεί στα social media υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές στην αρχή είπε ότι «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» για να συμπληρώσει «δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη