Μαθήτρια γυμνασίου αυτοκτόνησε μέσα στο σχολείο της


Μαθήτρια γυμνασίου αυτοκτόνησε μέσα στο σχολείο της
Συγκλονισμένοι είναι καθηγητές, γονείς και συμμαθητές της 15χρονης η οποία αυτοκτόνησε την Παρασκευή, πηδώντας από τον 3ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτούσε, στο Χαλάνδρι.

Κανείς δεν περίμενε ότι εν ώρα μαθήματος, μια μαθήτρια θα έδινε τέλος στη ζωή της με τόσο φρικτό τρόπο. Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του κοριτσιού, υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής, εν ώρα μαθήματος η 15χρονη, αμερικανικής καταγωγής, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.
Την εντόπισε μια καθαρίστρια του κολλεγίου. Οι καθηγητές, σοκαρισμένοι, κράτησαν τα παιδιά στις αίθουσες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους, για να μην αντικρίσουν το φρικτό θέαμα.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου της έγινε ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι γονείς της είναι Αμερικανοί πολίτες, υψηλόβαθμα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ. Έσπευσαν στο νοσοκομείο και έλαβαν ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν προκύπτει ότι η 15χρονη άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της, λαμβάνοντας καταθέσεις από οικογενειακό, σχολικό και φιλικό περιβάλλον.

Η μαθήτρια φέρεται να είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη