Εισβολή της αστυνομίας σε καφέ που πουλούσαν τσιγαριλίκια και χασισογλυκίσματα


Όπως τα περιβόητα Coffee Shops του Άμστερνταμ λειτουργούσαν τρία καταστήματα στη Σαντορίνη τα οποία, μαζί με αλλά προϊόντα, διέθεταν προς πώληση ποσότητες ακατέργαστης κάνναβη και παράγωγά της και μάλιστα επέτρεπαν στους πελάτες τους να κάνουν και χρήση μέσα στους οριοθετημένους χώρους τους!

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, συνελήφθησαν ένας ιδιοκτήτης, τρεις υπάλληλοι και τρεις πελάτες των καταστημάτων, που είναι τρεις Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί. Στην κατοχή τους και στους χώρους των καταστημάτων, που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 498 γραμμαρίων, χασισέλαιο βάρους τεσσάρων κιλών και 320 γραμμαρίων, τσάι κάνναβης βάρους δυο κιλών και 640 γραμμαρίων, ουσία άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 26 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, 885 γλυκίσματα κάνναβης, 550 τσιγαριλίκια, 95 συσκευασίες με ατμιζόμενα τσιγάρα και 12 συσκευασίες με άρωμα κάνναβης.

Όλα τα παράνομα προϊόντα κατασχέθηκαν και σε βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, χρήση και διάθεση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη