Εντυπωσίασε η Ράνια Τζίμα με το ολόλευκο, στιλάτο παντελόνι


Ακόμα κι αν οι εντυπωσιακές τάσεις της μόδας μας ενθουσιάζουν. Ακόμα κι αν θέλουμε πάντα να βρίσκουμε νέους τρόπους για να εξελίσσουμε το στιλ μας, υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια που θεωρούνται must have και αξίζουν την προσοχή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λευκό παντελόνι είναι ένα από τα must have κομμάτια του καλοκαιριού. Είναι πρακτικό και ευκολοφόρετο, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μπορείς να βρεις λευκά παντελόνια σε διαφορετικές γραμμές ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα. 
Όσον αφορά στο styling, οι συνδυασμοί που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τόσο πολλοί που είναι δεδομένο πως δεν θα βαρεθείς να το φοράς. Πρόσφατα ωστόσο, η Ράνια Τζίμα πρότεινε τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις το λευκό παντελόνι στο γραφείο αυτή την εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα πουκάμισο σε baby blue απόχρωση με λευκό skinny παντελόνι και nude γόβες. Ο συνδυασμός του λευκού με τα pastels δημιουργεί πάντα ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, ενώ είναι must για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη