Διαμαντής Γκολιδάκης : Γέμισε το "Βελλίδειο" Συνεδριακό Κέντρο, σε εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση


Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και ειδικού καρδιολόγου Διαμαντή Γκολιδάκη. Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλισαν το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Δ. Γκολιδάκη.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ένα απολογισμό της δραστηριότητάς του και δεσμεύτηκε να είναι ξεκάθαρα δίπλα σε όποιον πολίτη το έχει ανάγκη. Μίλησε επίσης για το μεγάλο του όραμα να ασκεί την πολιτική όπως ασκεί την ιατρική, ως λειτούργημα. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρότασή του για τη δημιουργία στη Θεσσαλονίκη ενός νοσοκομείο, κέντρου αποκατάστασης ασθενών, που τόσο χρειάζεται η πόλη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ανταλλάσσοντας απόψεις και ακούγοντας τους προβληματισμούς τους.




Η εκδήλωση άνοιξε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Μαρία Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Ιωακείμοβιτς, η πρόεδρος των Lions Ειρήνη Γεωργοπούλου, ο φοιτητής Κυριάκος Σφακιανάκης και ο υπεύθυνος οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ στη Β. Ελλάδα Γιάννης Ξιούφης. Στην ομιλία του Διαμαντή Γκολιδάκη παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο τέως πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη ΝΔ καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου, οι αντιπεριφερειάρχες Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Κώστας Γιουτίκας και Αλέξανδρος Θάνος, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μήτας, η υποψήφια βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σμαρώ Μανιάτη (ΝΔ), ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας και Μαρία Καραγιάννη, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας και πρόεδρος ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Μητράκας, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη