Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η βασική σου επιθυμία είναι να χουχουλιάσεις μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού σου. Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στους οικείους και η σημερινή μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς με την εσωτερική διακόσμηση και να ομορφύνεις τον χώρο, έτσι ώστε να σε ξεκουράζει μετά από μια απαιτητική μέρα. Νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά απολαμβάνοντας την παρέα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ερωτικό ταίρι σε ξεσηκώνει για έξοδο, ή κάποιο ταξιδάκι. Δεν είναι αυτό που θέλεις κατά βάθος αυτή την στιγμή, αλλά θα ενδώσεις στα δελεαστικά του επιχειρήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η προοπτική μιας μετακίνησης θα σε φέρει κοντά στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπλέκονται με την οικογένεια που σε στηρίζει σε ότι αποφασίσεις. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη και οφείλεις να τους το αναγνωρίσεις. Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα για το σπίτι, αλλά θα τα κάνεις με ευχαρίστηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και όμορφες ιδέες διαπερνούν το μυαλό σου, που δεν θα μείνουν μόνο στην σκέψη, αλλά θα τις επικοινωνήσεις με το περιβάλλον. Ο γλυκομίλητος τρόπος που διαθέτεις είναι το εισιτήριο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την προσοχή του περίγυρου. Ο στόχος σου επιτυγχάνεται! Θα κάνεις όμορφες συζητήσεις και θα βρεθείς με ωραίους ανθρώπους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και όσοι απαρτίζουν το στενό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις Εκεί που σε πιάνουν οι καχυποψίες σου είναι σε ότι αφορά την σχέση με τον σύντροφο. Θέλεις στενή επαφή και άγγιγμα ψυχής για να νιώσεις καλά. Πρόσεχε να μη χαλάσεις το όμορφο κλίμα με την ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που δεν σου πάει το μυαλό και θα ξυπνήσουν μέσα σου κοιμισμένα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι προτάσεις σου θα βρουν τους αποδέκτες που χρειάζεσαι και θα κάνεις άλματα στην καριέρα. Υπογραφές ευνοούνται αρκεί να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους. Οικονομικά θα πιεστείς με την τακτοποίηση των οφειλών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι η στιγμή που νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Έχεις καταφέρει να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ξαλαφρώνεις από πολλά προβλήματα που σε ταλάνιζαν και χαίρεσαι γιατί μπορείς να κάνεις αγορές που πριν δεν μπορούσες. Καλύπτεσαι τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος νοιάζεται πραγματικά για σένα και δεν παραλείπει να σου το δείχνει με κάθε τρόπο. Σου προσφέρει την αγκαλιά του απλόχερα και ικανοποιείσαι σε μεγάλο βαθμό από τις εκδηλώσεις αγάπης που εισπράττεις. Αν δεν έχεις ταίρι η μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να βάλεις κάποιον στη καρδιά σου αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι επαγγελματικές προτάσεις διαδέχονται η μια την άλλη και στο τέλος θα βρεθείς σε δίλλημα για να επιλέξεις. Οικονομικά σε συμφέρει να καταλήξεις εκεί που προσφέρουν περισσότερα γιατί με την όρεξη που έχεις για αγορές θα τα χρειαστείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και πρωταγωνιστείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Η εμφάνιση σου είναι εξαιρετική καθώς φροντίζεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου με το παραπάνω. Αποπνέεις θετική ενέργεια και η αύρα σου είναι γλυκιά. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια γοητεία. Το περιβάλλον βλέπει στο πρόσωπο σου ένα οικείο βλέμμα και τον άνθρωπο που μπορούν να εμπιστευτούν τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός σου δεν αφήνει ασυγκίνητο το ταίρι που λαχταρά να βρεθεί κοντά σου και να βιώσει την αγάπη σου. Παρόλα αυτά λίγα ψήγματα παραπόνων δεν θα λείψουν αλλά είναι μόνο νάζια και τίποτα άλλο. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος μην αφήσεις την μέρα ανεκμετάλλευτη. Η ευγενική σου παρουσία θα έλξει πολλούς υποψήφιους συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η καθημερινότητα δείχνει λίγο κουραστική και επίπονη. Μη φορτώνεσαι δουλειές άλλων. Τα έξοδα που κάνεις για την εμφάνιση σε ανανεώνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και βρίσκεται στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να μείνεις για λίγο μόνος και να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις. Μπορείς να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να καθίσεις στα μετόπισθεν μέχρι να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έχε κατά νου ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που σε προσέχει και δεν σε αφήνει στα δύσκολα. Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Έχεις το βλέμμα στραμμένο στον ερωτικό σύντροφο και νοιάζεσαι γι’ αυτόν. Φυσικά και στο ανταποδίδει δείχνοντας την αγάπη του. Σε ξεσηκώνει για διασκέδαση προσπαθώντας να σε βγάλει από την εσωστρέφεια. Δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις και θα βγεις κερδισμένος. Εσύ που είσαι μόνος αποφάσισε μια έξοδο με τους φίλους και δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις σε μη διαθέσιμο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις διάφορα επιχειρηματικά σχέδια στο μυαλό σου αλλά προς το παρόν μένουν μόνο εκεί και δεν προχωρούν. Ίσως δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι ιδέες σου. Τα έξοδα τρέχουν για διασκεδάσεις και καλοπέραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που για σένα συμβολίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Αποζητάς νέα δεδομένα στην ζωή σου και δεν διστάζεις να αλλάξεις ρότα και να θέσεις πιο μεγαλόπνοα σχέδια. Μπαίνεις μέσα σε ομάδες και συναντάς φίλους που γίνονται συμπαραστάτες στην πορεία. Η ευρηματική σκέψη αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σερβιρισμένες, έτοιμες στο πιάτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Μπορεί η κοινωνική δικτύωση να αποτελεί για σένα πηγή έμπνευσης, αλλά κάπου αποζητάς την συντροφιά με το ταίρι σου σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όλα έχουν την ώρα τους και η συνάντηση με τον σύντροφο στο σπίτι λύνει πολλά προβλήματα. Αν δεν είσαι σε σχέση, η ενασχόληση με το ίντερνετ κρύβει μια γνωριμία με προοδευτικό χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μπορείς να προωθήσεις την δουλειά σου μέσω διαδικτύου και να πάει πολύ καλά. Χρησιμοποίησε νέες μεθόδους και τεχνικές. Οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και επιτέλους κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η αναρρίχηση στην ιεραρχία της ζωής είναι πλέον δεδομένη. Οι κόποι σου δεν πήγαν στράφι και η επιμονή καθώς και η υπομονή που επέδειξες, σε δικαιώνουν. Οι ανώτεροι εκτιμούν το ήθος και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου. Η επικοινωνία βρίσκεται στα καλύτερα της και εύκολα μεταδίδεις τις ιδέες σου, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Μια ευχάριστη συνάντηση που έχεις με το ταίρι, σου ανοίγει την όρεξη για συζήτηση μαζί του. Μοιράζεσαι τις ιδέες αλλά και τους προβληματισμούς. Νιώθεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς και εισπράττεις κατανόηση. Εσύ που είσαι μόνος χρησιμοποίησε σήμερα το κοφτερό μυαλό και τις έξυπνες ατάκες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και μαζί έναν γοητευτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η αναγνώριση των ανωτέρων σε ανεβάζει στην σκάλα της επαγγελματικής αρένας. Διαπρέπεις και φαίνεσαι! Οι ικανότητες σου ξεχωρίζουν. Οικονομικά δεν σε απασχολεί κάτι σοβαρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η επιθυμία για γνώσεις, ταξίδια και μάθηση επιτέλους γίνονται πράξη. Τώρα μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της προσωπικής σου ανάπτυξης και να εξελιχθείς. Απορροφάς τις νέες δεξιότητες σαν σφουγγάρι και τις χρησιμοποιείς για την επαγγελματική σου άνοδο κι όχι μόνο. Τονίζεται ιδιαίτερα η τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ένα ταξίδι υλοποιείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι ερωτικές γνωριμίες που προκύπτουν πάνω σε ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση είναι πολύ πιθανές για σένα που είσαι ελεύθερος. Μην το καθυστερείς λοιπόν και μην το αναβάλλεις. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, η πληρότητα που αποκομίζεις από το ταίρι σε καθιστά πέρα για πέρα ασφαλή. Μόνο να προσέχεις την απόλυτη και κτητική συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι επαγγελματικές προτάσεις έρχονται από μακριά και δεν αποκλείεται να αλλάξεις τόπο διαμονής αν συμφωνήσεις. Στα οικονομικά βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού γιατί κάνεις συναισθηματικά έξοδα ώστε να καλύψεις υποτιθέμενες ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι μέσα στην εσωστρέφεια αναπολώντας το παρελθόν. Αποφεύγεις την κοινωνική ζωή και μένεις έξω από ανούσιες κουβέντες που δεν σου λένε τίποτα. Αποζητάς την ουσία των καταστάσεων και βαριέσαι αφόρητα όταν οι συζητήσεις γίνονται περί ανέμων και υδάτων. Έχεις έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου που σταδιακά βελτιώνονται και θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η ψυχή ομορφαίνει και ανεβαίνει η λίμπιντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Έρχεσαι πολύ κοντά με τον σύντροφο και ενώνεσαι ψυχή και σώμα μαζί του. Μοιράζεσαι ωραία και γλυκά συναισθήματα που προϋποθέτουν την απόλυτη ταύτιση μεταξύ σας. Η αίσθηση που αφήνει είναι υπέροχη και μοναδική. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε απασχολήσει μια παρελθοντική σχέση που δεν έχει ξεπεραστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα οικονομικά τακτοποιούνται και βάζεις τέλος στις οφειλές προς τρίτους. Τα έξοδα είναι αναμενόμενα. Επαγγελματικές συμφωνίες έρχονται και είσαι πρόθυμος να τις δεχθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που συμβολίζει για σένα τις σημαντικές σχέσεις με τους άλλους. Είσαι ιδιαίτερα συμπονετικός και δεκτικός ως προς τις ανάγκες τους. Σίγουρα επηρεάζεται η διάθεση σου από τις επιθυμίες τους που τρέχεις να εκπληρώσεις. Μη παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα τώρα που σου απλώνουν το χέρι για να συμβιβαστείς. Αν είχες προβλήματα μαζί τους, η εγκαρδιότητα θα τα εξαλείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η εσωστρεφή σου διάθεση δεν βρίσκει σύμφωνο το ταίρι που καταβάλλει προσπάθειες να σε τραβήξει έξω για κοινωνική ζωή. Δεν μπορεί να καταλάβει πως έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος και να σκεφτείς. Αν είσαι μόνος, είναι η κατάλληλη περίοδος για να παραμείνεις έτσι, αφού αυτό είναι το ζητούμενο σου. Πάντως η γνωριμία δεν θα αργήσει και πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Συνεργάτες και συνέταιροι σε πιέζουν για να δουλέψεις μαζί τους, όμως εσύ θέλεις να το σκεφτείς ακόμη. Εξάλλου δεν νιώθεις πολύ δραστήριος τούτη την περίοδο. Το εσωτερικό άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και έχει βαλθεί να βελτιώσει την καθημερινότητα. Επιτέλους μπορείς να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου και να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Παράλληλα φροντίζεις την υγεία, την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση. Βάζεις την άσκηση στην ζωή σου και αποφεύγεις οτιδήποτε βλαπτικό. Παρασύρονται γλυκά μαζί σου οι φίλοι, που αποδεικνύονται φανατικοί υποστηρικτές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Όταν βελτιώνεται η καθημερινότητα βελτιώνονται και οι υπόλοιποι τομείς και μάλιστα ενισχύεται το ερωτικό κομμάτι με τον σύντροφο. Η δελεαστική πρόταση των φίλων για έξοδο, θα χαροποιήσει τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τότε ο φιλικός κύκλος συμβάλει στην γνωριμία που ποθείς με ένα άτομο που μέχρι πρότινος έθρεφες αγνά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά πάει πολύ καλά και πλέον δεν σε κουράζει. Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και τίποτα δεν φαίνεται σαν αγγαρεία. Με τα οικονομικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και χαράς ευαγγέλια για σένα που αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και ανεβαίνει η διάθεση για διασκέδαση. Τονίζονται ο αυθορμητισμός, η εκφραστικότητα, η γενναιοδωρία και η τάση για ανέμελη ζωή. Επιτέλους μπορείς να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και να καταπλήξεις τους πάντες με τις ικανότητες σου. Αναδεικνύονται τα ταλέντα σου και γίνεσαι ορατός στην κοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η διάθεση για φλερτ είναι ιδιαίτερα τονισμένη και δεν περνάς απαρατήρητος στο άλλο φύλλο, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Αν είσαι σε σχέση βρίσκεσαι στην πιο θετική συγκυρία και περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι απολαμβάνοντας την αγάπη που σας ενώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι επαγγελματικές επιδιώξεις έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για να καρποφορήσουν και αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Επεκτείνεσαι και σε άλλους τομείς με διάφορα επιχειρηματικά σχέδια. Οικονομικά τα έξοδα τρέχουν για διασκεδάσεις, σύντροφο και παιδιά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη