Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα Πέμπτη με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή, καθώς οι αλλεπάλληλες πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σου πρέπει να φιλτραριστούν. Επαφές, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, κρύβουν παγίδες που πρέπει να εντοπίσεις. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και μην είσαι ευκολόπιστος. Κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις τα λόγια σου γιατί θα παρεξηγηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα ψέματα και οι δολοπλοκίες ταράζουν το νευρικό σου σύστημα και ξεσπάς στον σύντροφο. Φρόντισε τουλάχιστον εσύ να είσαι ξεκάθαρος για να μην επέλθει ρήξη. Εάν είσαι αδέσμευτος, κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες που σε φωνάζουν, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Η γνωριμία που ποθείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι νέες συνεργασίες θέλουν προσοχή! Οι όροι και οι προϋποθέσεις εμπεριέχουν πολλά ψιλά γράμματα που πρέπει να διαβάσεις αναλυτικά. Το ίδιο ισχύει στα οικονομικά που ελλοχεύουν οι εξαπατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου και σε πιάνουν οι προσωπικές σου ανασφάλειες. Τα όνειρα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου πάνε περίπατο και στην θέση τους έρχεται προσωρινά η απογοήτευση. Ίσως ήταν όνειρα θερινής νυκτός και πρέπει να ανακαλύψεις τι πήγε στραβά. Σκέψου με ωριμότητα και θέσε νέους στόχους εφικτούς. Μη σε παρασύρει η επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ζητάς να καλύψεις το συναισθηματικό κενό μιας ερωτικής σχέσης με την συναναστροφή των φίλων. Ούτε έτσι θα το καταφέρεις! Μίλησε ξεκάθαρα στο ταίρι για τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Αν δεν έχεις ταίρι μπορεί να βρεις ανάμεσα στον φιλικό κύκλο όμως πρόκειται για μια απατηλή γνωριμία που θα πρέπει να προσέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σε πλησιάζουν άτομα που ενδιαφέρονται για συνεργασία, αλλά δεν είναι πολύ γνήσιες οι προθέσεις τους. Επίσης μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καθιστά υπεύθυνο για την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Ζητάς να ανέβεις κοινωνικά αλλά θα πρέπει να το κάνεις με σύνεση και με αγνές προθέσεις. Αν παρακάμψεις το πρωτόκολλο των ανωτέρων σου θα το βρεις μπροστά σου. Προσπάθησε πάση θυσία να αποφύγεις σήμερα την εξιδανίκευση και την αυταπάτη. Η επιθυμία σου εκπληρώνεται βαδίζοντας αργά και σταθερά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Δεν σε απασχολεί στην παρούσα φάση το ερωτικό κομμάτι κι αυτό έχει σαν συνέπεια να υποστείς την γκρίνια του συντρόφου. Νιώθει παραμελημένος και σε κατηγορεί πως ασχολείσαι με άλλα πράγματα εκτός από αυτόν. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να σε καλοβλέπει ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Το εργασιακό άγχος έχει κτυπήσει κόκκινο και σε αποδιοργανώνει. Πάρε ρεπό και βρες χρόνο για ξεκούραση. Το άγχος επεκτείνεται και στα οικονομικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Φίλε Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ταξιδέψεις σε μέρη μακρινά. Μη νομίζεις ότι θα γίνει στην πραγματικότητα. Μόνο η σκέψη σου θα βρεθεί κάπου αλλού. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην σου ξεφύγουν πράγματα που αφορούν την αληθινή ζωή. Παρόλα αυτά η ψυχή σου ευφραίνεται, αφού βολτάρεις στον μαγευτικό κόσμο της φαντασίας και της ονειροπόλησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με το βλέμμα και την ψυχή να περιστρέφονται γύρω από τον σύντροφο, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και το ταίρι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνεις. Μπορεί βέβαια να του τάζεις ταξίδια που δεν θα εκπληρώσεις, αλλά η πρόθεση μετράει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να γνωρίσεις κάποιον σύντροφο, αρκεί να κοινωνικοποιηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες προχωράς και μάλιστα δεν αποκλείεται να προωθήσεις τα ταλέντα σου κάνοντας τα δουλειά. Οικονομικά χρειάζεται να προσέξεις λίγο παραπάνω στις διαπραγματεύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά Φίλε Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται την προσοχή σου, καθώς σε βγάζει εκτός προγράμματος και αγχώνεσαι για πράγματα που είναι εκτός ελέγχου. Η ασφάλεια και η σταθερότητα στην ζωή σου κλονίζονται εξαιτίας των στόχων που έθεσες και διαπιστώνεις ότι είναι ανέφικτοι. Αν είχες ποντάρει στα όνειρα σου καιρός να αναθεωρήσεις. Οι φίλοι για σήμερα είναι κακοί σύμβουλοι και μην τους εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις Υπάρχει ένταση με το ταίρι σου και αιτία είναι κάποιο φιλικό άτομο που ανακατεύεται στην σχέση σου. Βρες τα με τον σύντροφο πριν είναι αργά και βάλε τον καθένα στην θέση του. Αν δεν έχεις ταίρι δύσκολα θα το βρεις σήμερα, διότι η μέρα δεν διαγράφεται πολύ ευνοϊκή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μην εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Οικονομικά αγχώνεσαι για οφειλές από το παρελθόν που πρέπει να αποπληρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται την προσοχή σου για θέματα που άπτονται της κοινωνικής καταξίωσης και δημόσιας προβολής. Υπάρχουν άτομα που σου δίνουν ώθηση να ανέβεις, αλλά να ξέρεις ότι δεν το κάνουν από την καλή τους την καρδιά και κάτι θέλουν ως αντάλλαγμα. Πριν δεχθείς οτιδήποτε κάνε ένα καλό λογαριασμό μαζί τους. Προσπάθησε σήμερα να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος νοιάζεται για την εικόνα που εκπέμπεις προς τα έξω και συμβάλει όπως μπορεί για να σε βοηθήσει. Μπορεί ακόμα να κάνει κάποιες διαπραγματεύσεις και να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του προς όφελός σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά είναι μείζονος σημασίας για σένα σήμερα και στρέφεις την ενέργεια σου σε αυτόν τον τομέα. Οι συμφωνίες θέλουν προσοχή! Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται την προσοχή σου διότι θα νιώσεις να σε καταβάλει το άγχος και η ψυχολογική κούραση. Οι δυνάμεις σου εξασθενούν και η ενέργεια μειώνεται. Ο λόγος που αισθάνεσαι έτσι είναι γιατί δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις ένα κύκλο σπουδών, ή ένα ταξίδι. Η απογοήτευση είναι εμφανής! Η ανασφάλεια τρυπώνει στην ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Δεν μπορείς να είσαι συνεπής στις υποσχέσεις σου και αναγκάζεσαι να ακούσεις τα παράπονα του συντρόφου που δεν σε καταλαβαίνει. Φέρσου έξυπνα και μίλα του ήρεμα όπως εσύ ξέρεις για να τον καλμάρεις. Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια μετακίνηση αλλά να προσέχεις γιατί ενδέχεται στην πορεία να αποδειχθεί.. άνθρακες ο θησαυρός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά σε κουράζει υπερβολικά και σε αποδιοργανώνει. Βρες χρόνο για ξεκούραση. Παραδόξως στα οικονομικά νιώθεις ασφαλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή γιατί θέτει σε αμφισβήτηση τα ταλέντα και τις δεξιότητες που κατέχεις. Απογοητεύεσαι που δεν μπορείς να προβάλεις τις ικανότητες σου. Κουράζεσαι ψυχικά διότι δεν καρποφορούν οι προσπάθειες σου και τέλος εκνευρίζεσαι. Είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις τα όπλα. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι και ο πόλεμος. Πάλεψε με υπομονή και επιμονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις Μεταδίδεις την απογοήτευση σου στο ταίρι με αποτέλεσμα να παραπονιέται. Προσπαθεί να σε συμβουλέψει αλλά εσύ δεν ακούς. Μια εκ βαθέων συζήτηση θα ήταν ωφέλιμη! Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις σήμερα πολλά, εκτός αν αφήσεις να αγγίξει την ψυχή σου ξανά, ένα άτομο από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου και τις επικοινωνείς με τους υποψήφιους συνεργάτες. Προσοχή στους όρους! Το οικονομικό άγχος αφορά σε οφειλές και διακανονισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Φίλε Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει την προσοχή σου γιατί φαίνεται να κλονίζει το στέρεο οικοδόμημα της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν καθώς και η οικογένεια σε απογοητεύουν. Κάπου λειτουργεί ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου το οποίο υποψιάζεσαι. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τα μέτρα σου και να μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου. Κράτησε τα για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος δείχνει να σε στηρίζει και να σε υποστηρίζει. Δεν χρειάζεσαι την γνώμη και την συγκατάθεση των οικείων σου για να προχωρήσεις, αν εσύ νιώθεις καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα μπορείς να το ανακαλύψεις σε μια συγκέντρωση οικογενειακού χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες θέλουν προσοχή! Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Οικονομικά θα τρέξουν τα έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα , σου κρούει το καμπανάκι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Χρειάζεσαι ξεκούραση, τόσο σωματική, όσο και ψυχική. Χόρτασες λόγια αλλά από έργα τίποτα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι. Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα και ακολουθήσε το πιστά. Μην αφήνεις κανένα να ανακατεύεται στα πόδια σου και στις δουλειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η μη τήρηση των υποσχέσεων έχει βγάλει εκτός εαυτού το ταίρι σου και όλο γκρινιάζει και παραπονιέται. Προσπάθησε κι εσύ από την μεριά σου να μην είσαι τόσο προκλητικός με τα παχιά τα λόγια. Αν δεν έχεις σύντροφο, δεν είναι σήμερα η ιδανική μέρα για να βρεις.

Προσπάθησε άλλη φορά που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι συνεργασίες με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος χρειάζονται προσοχή. Καλό θα ήταν να μην εμπλακείς ούτε στα οικονομικά μαζί τους γιατί θα αδικηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Φίλε Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή γιατί κλονίζει την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Αν στο παρελθόν είχες κτητική συμπεριφορά και ήσουν αυτός που τα ήθελε όλα δικά του, τώρα πρέπει να κάνεις ταμείο. Η πλεονεξία σου στερεί την χαρά και την διασκέδαση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα περνούν δια πυρός και σιδήρου. Απογοητεύεις και απογοητεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος μπορεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, αλλά δεν σου είναι αρκετό και θέλεις κι άλλο. Μην το παρατραβάς γιατί θα το μετανιώσεις. Να είσαι φειδωλός στα λόγια επειδή το ταίρι τα μετράει ένα προς ένα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μπορείς σήμερα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσα στο κοινωνικό, ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με το βλέμμα στραμμένο στην δουλειά και την κοινωνική καταξίωση που προσθέτει ασφάλεια και σιγουριά θα βρεθείς σήμερα. Οικονομικά παραπαίεις μεταξύ ασφάλειας και ανασφάλειας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Φίλε Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται την προσοχή σου. Έχεις υπερεκτιμήσει τις ικανότητες σου και νιώθεις παντοδύναμος. Σαφώς η εικόνα αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι αντικειμενική. Παρόλα αυτά μπορείς εύκολα να πείσεις τους άλλους και έχεις ένα άσσο στο μανίκι σε περίπτωση που θέλεις να κερδίσεις κάτι. Προσοχή στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θέλουν την βοήθεια σου. Βάζεις στόχους για ταξίδια που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου αποτελεί πλέον οικογένεια για σένα και νιώθεις καλύτερα μέσα στο σπίτι με τον σύντροφο. Μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς. Εάν είσαι αδέσμευτος, η μετακίνηση μαζί με την οικογένεια, μπορεί να σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Θα δεχθείς καινούργιες προτάσεις από υποψήφιους συνεργάτες και έχεις κι εσύ αντιπρόταση που θα τους δελεάσει. Οικονομικά μπορείς να ελπίζεις στην βοήθεια του στενού περιβάλλοντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη