Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, Σάββατο σήμερα και ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας φωτιά στα συναισθήματα σου. Υλοποιείς τους στόχους και τις επιδιώξεις. Έχεις πάθος κι ένταση στην ζωή σου. Ο ερωτισμός και η ορμή είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν. Γίνεσαι ο κυνηγός που πιάνει το θήραμα και το επιδεικνύει σαν τρόπαιο. Φουσκώνεις από εγωισμό όταν κατακτάς το λάφυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός που αποπνέεις φέρνει κοντά σου επίδοξους εραστές, σε σένα που είσαι μόνος και ψάχνεις τον ερωτικό σύντροφο. Τα επικοινωνιακά ταλέντα είναι ιδιαίτερα τονισμένα και μπορείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η γενναιόδωρη στάση, ο αυθορμητισμός και η εκφραστικότητα που εκπέμπεις, γοητεύουν το ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπτύσσεις δραστηριότητες που αφορούν την προώθηση των δημιουργημάτων. Αξιοποιείς ένα χόμπι και το αναγάγεις σε επάγγελμα που αποφέρει οικονομικό όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας τριγμούς στο οικογενειακό περιβάλλον με διαφωνίες, καυγάδες και εντάσεις. Η διαμάχη αφορά περιουσιακά στοιχεία που δεν είναι ξεκαθαρισμένα. Φαίνεται πως η ανυποχώρητη στάση και από τις δυο πλευρές δεν οδηγεί σε αποτελέσματα. Αυτό που σε απασχολεί είναι να πάρεις το μερίδιο που σου αναλογεί δικαιωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την ασφάλεια και την αποκλειστικότητα που αναζητάς. Ασχολείσαι με άλλα πράγματα και τον παραμελείς, οπότε μη ζητάς και τα ρέστα. Αν δεν έχεις ταίρι, η μέρα δεν είναι ιδανική, ώστε να κατορθώσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις. Προσπάθησε κάποια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία με την υπάρχουσα συνεργασία, αλλά θα υπάρξουν περαιτέρω ευκαιρίες με προτάσεις από παλαιότερους εργοδότες. Οικονομικά νιώθεις επαρκής και έχεις τόσα όσα χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο και ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα για να βάλει φωτιά στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου. Η μέρα σου είναι γεμάτη ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Η ευγλωττία και οι φαεινές ιδέες εκπλήσσουν τους συνομιλητές που κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Προσπάθησε να μην σε παρασύρει η έπαρση και δημιουργήσεις κόντρα, φιλονικία και τσακωμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση για φλερτ είναι ιδιαίτερα τονισμένη και δεν σταματάς μέχρι να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Κάνεις πρόταση για ραντεβού και προχωράς σε σχέση εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, αναπτύσσεις εγκεφαλική επικοινωνία με το ταίρι σου και μπορείς να συνεννοηθείς πλέον σε άλλο επίπεδο. Προσοχή στην ένταση που ενδεχομένως δημιουργηθεί προσπαθώντας να επιβάλεις τις απόψεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προβείς σε νέες συμφωνίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις και βρίσκονται στο κοινωνικό στενό περιβάλλον. Η ευστροφία, η γρήγορη σκέψη και η ευφυία τους έχει κατακτήσει. Οικονομικά δέχεσαι τις προτάσεις που σε ευνοούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Σάββατο και ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα για να απειλήσει τις ασφάλειες σου. Με ποιον τρόπο; Εμφανίζονται πολλά έκτακτα έξοδα για πράγματα που χρειάζεσαι κι έχεις ανάγκη αλλά δημιουργούν ανασφάλεια. Το θέμα είναι ότι αυξάνονται οι ανάγκες σου και θέλεις να τις καλύψεις με όποιο κόστος. Η οικονομική αφαίμαξη σε κλείνει σε εσωστρέφεια αφού δεν σου μένουν για να κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρώγεσαι να μάθεις ποια είναι τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου και τον πιέζεις να στα αποκαλύψει. Μόνο έτσι μπορείς να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση και επιθυμείς να βρεις τον σύντροφο της ζωής σου, θα δυσκολευτείς λίγο σήμερα, διότι η μέρα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μυστικές οικονομικές συμφωνίες εμπεριέχουν το ρίσκο και χρειάζονται προσοχή. Επαγγελματικά νιώθεις να σε βαραίνουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου. Η προσωπικότητα σου είναι πιο έντονη από ότι συνήθως και πιο αυθόρμητη. Είσαι επιβλητικός αλλά και βιαστικός. Η παρόρμηση όμως και η απερίσκεπτη συμπεριφορά συνήθως οδηγεί σε ξεσπάσματα και εκρήξεις με αποδέκτες τους ανθρώπους γύρω σου. Φρόντισε να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται και μην ξοδεύεις την ενέργεια άσκοπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συναναστροφή με τους φίλους βοηθά να κοινωνικοποιηθείς με το ταίρι σου και να έχεις εναλλακτικές ως προς τα θέματα συζήτησης. Έτσι δεν θα έχεις την τάση να μαλώνεις και να διαφωνείς σε ότι αφορά τα μελλοντικά σχέδια. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς να ανακαλύψεις το έτερον ήμισυ κάπου ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον, ή σε κάποια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεσαι ίδιους στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάνει συμμαχίες και υπάρχουν φίλοι που σε υποστηρίζουν στα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Προωθείς τα όνειρα σου και στοχεύεις σε σημαντικές οικονομικές απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας φωτιά στον εσωτερικό σου κόσμο. Νιώθεις άγχος, ανασφάλεια και ψυχολογική κούραση από μια έντονη αναμόχλευση του παρελθόντος. Η διαίσθηση σου λέει πως υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες και κάποιοι ετοιμάζονται να σου καρφώσουν πισώπλατη μαχαιριά. Προστάτευσε τον εαυτό σου από ύπουλα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρελθόν σε προβληματίζει και είσαι ευάλωτος όταν το ανασύρεις. Πρέπει να ξεκολλήσεις για να πας μπροστά. Δεν σε ωφελεί και με αυτό τον τρόπο διστάζεις να κάνεις μια νέα γνωριμία που βρίσκεται στο δρόμο σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, σήμερα προτιμάς την απομόνωση με το ταίρι και δεν σε ενδιαφέρει να βγεις. Ο σύντροφος όμως δεν συμφωνεί και σε παροτρύνει σε έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακά βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση που νιώθεις ότι κάποιος άλλος κινεί τα νήματα της ζωής σου και μάλιστα το πετυχαίνει. Ανέλαβε δράση! Το άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Σάββατο ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και παίρνει μια ευνοϊκή θέση ως προς το ζώδιο σου. Στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες ευνοούνται και υλοποιούνται. Νιώθεις πληρότητα και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Πραγματοποιείς ένα πολυπόθητο ταξίδι που σου προσφέρει επέκταση, ελευθερία, ανεξαρτησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, ικανοποιείσαι από την συμπεριφορά του συντρόφου, ο οποίος δεν σε πιέζει σε τίποτα και σου δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Επιθυμείς να ταξιδέψεις μαζί του ώστε να συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ευχάριστη παρέα του. Αν δεν έχεις ταίρι βρίσκεσαι ένα βήμα πριν γνωρίσεις το έτερον ήμισυ. Εκμεταλλεύσου την πρόταση για μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες και ολοκαίνουργιες συμφωνίες σε περιμένουν στα επαγγελματικά με άτομα που σε θεωρούν έμπιστο και αξιόλογο. Στα οικονομικά σε ακολουθεί η ευνοϊκή τάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και βάζεις τα δυνατά σου για να πετύχεις την κοινωνική καταξίωση και άνοδο. Ο διακαής πόθος σου είναι να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις την κορυφή. Επειδή η επιθυμία είναι πολύ έντονη, κινδυνεύει να σου γίνει εμμονή, γι’ αυτό πρόσεχε. Η υπέρμετρη φιλοδοξία μπορεί να καταστρέψει. Προχώρα αλλά με αργά και σταθερά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ενδιαφέρει ακόμα μια σχέση του παρελθόντος που δεν έχει σβήσει τα σημάδια της στην ψυχή σου. Δεν θα πας μπροστά με αυτόν τον τρόπο και δεν θα γνωρίσεις καινούργιο άτομο εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν γλυτώνεις από τα παράπονα του συντρόφου. Σε επιπλήττει γιατί δεν του αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και ασχολείσαι μόνο με την δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ ευνοημένος σε νέες συνεργασίες και δέχεσαι δελεαστικές προτάσεις. Οι οικονομικές συμφωνίες όμως δεν σε ικανοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα σηματοδοτεί για σένα νέες ευκαιρίες που προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντες και ταξιδεύεις σε μέρη που δεν έχεις γνωρίσει. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και λαχταράς να εξελιχθείς και να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Έχεις την τύχη να πας την ζωή σου ένα βήμα παραπέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος σε συνοδεύει στην εσωτερική αναζήτηση και γίνεται ο συνοδοιπόρος της ζωής σου. Τα ενδιαφέροντα που μοιράζεστε είναι κοινά και μαζί θα περάσετε ακόμα καλύτερα. Εάν είσαι αδέσμευτος, ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες με άτομα που προέρχονται από μακριά και έχουν άλλες νοοτροπίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθούνται οι συνεργασίες με ξένους, ή με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ειδικά στους δεύτερους έχεις εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει ανησυχία. Οικονομικά βρίσκεσαι σε πολύ καλή περίοδο και μπορείς να προβείς σε επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα. Τι το ήθελε θα μου πεις.. Λοιπόν ψυχραιμία γιατί αυτή η θέση δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα έχεις την τάση να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και υπαίτιο είναι το παρελθόν. Όσο το σκαλίζεις, τόσο βρωμάει. Η αναμόχλευση προκαλεί άγχος και ψυχική κούραση. Άστο να πάει από εκεί που ήρθε και πάψε να το σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνια, παράπονα και περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου που σου χαλούν την καθημερινότητα και δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς. Δεν υπάρχει η κατάλληλη συνταγή για να αποφύγεις τις παρενέργειες της ζήλιας και της κτητικότητας. Μόνο υπομονή και ψυχραιμία. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν υπάρχουν θετικές προοπτικές στον ορίζοντα προς το παρόν. Εξάλλου δεν έχεις την διάθεση για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά και τα εξαντλητικά ωράρια σε εξουθενώνουν τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Πρέπει να κάνεις υπομονή και να αντέξεις αφού δεν έχεις άλλη επιλογή την στιγμή που σου ασκείται οικονομική πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα καταλαμβάνοντας την θέση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Από την μια έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση, όρεξη για φλερτ, κοινωνικότητες και ευχάριστα δημιουργήματα, από την άλλη βλέπεις ότι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν σηκωμένα τα μανίκια για καυγά. Θα πρέπει να συμφωνείς σε όλα μαζί τους, ή να τσακώνεσαι. Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας σου σε οδηγεί στο δεύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα ο καυγάς και η ένταση που αναπτύσσεται με τον σύντροφο σε εξιτάρει και ανάβει το πάθος. Δεν διαφωνείς για σημαντικά πράγματα και το θεωρείς σαν ερωτική πρόκληση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, το φλερτ που κάνεις δεν συναγωνίζεται με κανενός άλλου. Ωφελείσαι από ερωτικές γνωριμίες που ξεκινούν λίγο ανταγωνιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχθείς πολλές προτάσεις για δουλειά και θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα ταλέντα σου. Οικονομικά συνεχίζονται τα έξοδα για καλοπέραση και καλοζωία

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Η καθημερινότητα σε στραγγίζει ενεργειακά με πολλές αγγαρείες και αυξημένες υποχρεώσεις. Από την μια η δουλειά και το τρέξιμο κι από την άλλη η οικογένεια με τις αυξημένες απαιτήσεις σε έχουν κόψει σε δύο κομμάτια. Προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους και ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο λιγοστός χρόνος που περνάς με τον σύντροφο φέρνει γκρίνια. Έχεις θέσει την σχέση σε κατάσταση αναμονής μέχρι να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Ο χρόνος περνάει και το ταίρι βαριέται να περιμένει. Βάλε τον σε προτεραιότητα. Αν είσαι αδέσμευτος πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει τώρα που το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην δουλειά και σε προβλήματα της οικογένειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα η δουλειά πάει καλά και υπάρχει αυξημένος όγκος εργασίας. Επειδή τρέχεις και δε προλαβαίνεις φτιάξε ένα πρόγραμμα με τις προτεραιότητες. Το οικονομικό αποτελεί ένα μεγάλο επιπλέον πρόβλημα που δεν το λύνουν οι υπερωρίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη