Τέρενς Κουίκ : Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών σπίτια και οικόπεδα του


Τέρενς Κουίκ : Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών σπίτια και οικόπεδα του 

Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των πλειστηριασμών βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός Τέρενς Κουίκ.
Συγκεκριμένα, ένας τετραπλός πλειστηριασμός για ακίνητα στην περιοχή του Πηλίου στρέφεται σε βάρος του ιδίου (Τέρενς-Νικολάου Σπένσερ Κουϊκ) καθώς και της συζύγου του Αδαμαντίας Γεροσιδέρη.
Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, εκτός εάν στο μεταξύ μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή τους.

Οι σχετικές κατασχέσεις επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Gemini Core Securitsation Designated Activity Company.

Ακίνητα στο Πήλιο
Πρόκειται, σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, για τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο που βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Μαγνησίας του Δήμου Μηλεών στη συνοικία Άγιος Αθανάσιος.

Η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.


Υπενθυμίζεται ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ μετά από μακρά πορεία ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, το 2012 εντάχθηκε στο κόμμα των ΑΝΕΛ με το οποίο και εξελέγη βουλευτής.
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διετέλεσε υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και στη συνέχεια υφυπουργός Εξωτερικών υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη