Βίντεο : Νεαρός σκοτώθηκε προσπαθώντας να πιάσει 300 χλμ./ώρα βιντεοσκοπώντας την προσπάθεια του


Νεαρός σκοτώθηκε προσπαθώντας να πιάσει 300 χλμ./ώρα βιντεοσκοπώντας την προσπάθεια του
Ακαριαίο θάνατο βρήκε γνωστός YouTuber της Ινδίας, όταν έτρεχε με την μοτοσυκλέτα του σε δημόσιο δρόμο και προσπαθούσε να ξεπεράσει τα 300 χλμ./ώρα.

Πρόκειται για τον Agastay Chauhan, ο οποίος είχε περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του «PRO RIDER 1000».
Ο Chauhan έγινε γνωστός και αγαπητός για τα σχετικά με τις μηχανές βίντεο που αναρτούσε.

Σύμφωνα με τοπικά αλλά και διεθνή μέσα ο Chauhan έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου όπου επιχειρούσε.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το κράνος του Chauhan διαλύθηκε με τον Ινδό να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου που έφτασε στο τόπο του ατυχήματος δεν κατάφερε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσε απλά τον θάνατο του YouTuber.

Στο τελευταίο video που ανήρτησε ο Chauhan στο κανάλι του φαίνεται να προσπαθεί να φτάσει στα 300 χλμ./ώρα με την ιαπωνική superbike σε δημόσιο δρόμο, μια προσπάθεια που δεν στέφθηκε από επιτυχία καθώς το ταχύμετρο έδειξε έως και 279 χλμ./ώρα.

Οι λόγοι του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο το γεγονός ότι ο Chauhan επιχειρούσε να φτάσει σε δημόσιο δρόμο την τελική της μηχανής είναι από μόνο του αρκετό για να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα θανατηφόρο ατύχημα, προφανώς σε συνδυασμό και σχετική απειρία στον χειρισμό μιας μοτοσικλέτας σε τόσο υψηλές ταχύτητες.

Λόγω της επιρροής που είχε στο κοινό και με αφορμή τον θάνατό του η ινδική Αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζει την υπευθυνότητα με την οποία πρέπει να κινούνται όλοι οι οδηγοί σε δημόσιο δρόμο για την αποφυγή θανατηφόρων τροχαίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη