Βασίλης Ρουμπέτης : Ποιος ήταν ο "Rambo της Θύρας 7" που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ


Συνολικά 40 κάλυκες από καλάσνικοφ εντόπισαν οι αστυνομικοί στον τόπο της διπλής δολοφονίας των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό αργά χθες το βράδυ. Οι έρευνες των αστυνομικών για την μαφιόζικη εκτέλεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Πρόκειται ξεκάθαρα για συμβόλαιο θανάτου, αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση, και οι δολοφονίες τους προστίθενται στον μακρύ κατάλογο αιματηρής βίας μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας.

Ο ένας εκ των θυμάτων, ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις που αφορούν ανθρώπους της νύχτας αλλά και για οπαδική βία. Μάλιστα, είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου. 
Ο νεαρός είχε χάσει την ζωή του κατά την διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Στις 29 Μαρτίου 2007 στην λεωφόρο Λαυρίου. Το 2012 ο οδηγός ταξί, κατά δήλωση του, Βασίλης Ρουμπέτης καταδικάστηκε για συνέργεια στην δολοφονία του Φιλόπουλου.

Ο δεύτερος νεκρός, ο Διονύσης Μουζακίτης βρισκόταν «στα ραντάρ» της αστυνομίας για διάφορες υποθέσεις, ενώ είχε στενές σχέσεις με τον Ρουμπέτη. Οι δυο τους, ανήκαν στην παλιά φρουρά και έπρεπε να βγουν από την μέση, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών, μιας και παραμένει σε εξέλιξη το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη