Βίντεο : Πατέρας "συνέλαβε" τον παιδόφιλο που παρενοχλούσε την ανήλικη κόρη του


Βίντεο : Πατέρας "συνέλαβε" τον παιδόφιλο που παρενοχλούσε την ανήλικη κόρη του
Σοκ έχει προκαλέσει η περίπτωση 63χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια γιατί παρενοχλούσε ανήλικη, στέλνοντάς της άσεμνες φωτογραφίες και κάνοντάς της ανήθικες προτάσεις.

Ο 63χρονος παιδόφιλος, έπειτα από καλά οργανωμένη «επιχείρηση» της αστυνομίας, συνελήφθη το Σάββατο (10/6) στην περιοχή της Ομόνοιας και, σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, κρατείται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

Το χρονικό της υπόθεσης: Από τα άσεμνα μηνύματα στη σύλληψη
Στις 8/6 η 14χρονη έλαβε ένα άσεμνο μήνυμα φωτογραφία στο κινητό της από τον 63χρονο χωρίς να ξέρει από ποιον προέρχεται. Αρχικά νόμιζε ότι είναι φάρσα από συμμαθητές της και θέλοντας να τσεκάρει το νούμερο απ’ το οποίο έλαβε τη φωτογραφία, κατά λάθος κάλεσε.

Λίγο μετά το κορίτσι δέχθηκε κλήση από αυτόν, στην οποία της είπε άσεμνες φράσεις. Ο 63χρονος συνέχισε να στέλνει στο ανήλικο κορίτσι απρεπείς φωτογραφίες, κι εκείνο απευθύνθηκε στη μητέρα του που κάλεσε στον αριθμό με εκείνον να της το κλείνει.
Κατόπιν αυτού, το κορίτσι συνεννοήθηκε με τη μητέρα του και έκλεισε ραντεβού στις 10/6 με τον άνδρα στην Ομόνοια. Οι δυο τους ενημέρωσαν την Άμεση Δράση για το συμβάν και οι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο για να συλλάβουν τον δράστη.

Κατά την παραμονή του στο ΑΤ Ομόνοιας ο 63χρονος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παραμένει και φρουρείται.

Ο πατέρας της 14χρονος, με μία εκτενή ανάρτησή του στα social media, περιγράφει όσα συνέβησαν από τη στιγμή που το παιδί του του είπε τι συμβαίνει μέχρι και τη σύλληψη του 63χρονου, ενώ συνοδεύει την ανάρτηση με βίντεο από τη στιγμή της «σύλληψής» του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του πατέρα:

«Παρασκευή βραδυ βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει. Της λέω ''τι έχεις κορίτσι μου'' και μου δείχνει τα παρακάτω. Το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου ''γιατί κυρίε μου στέλνετε αυτά'' της απαντάει ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε ''δεν ήξερα οτι ηταν ανήλικη''. 
Η πρωτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή ''δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη''. Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 € για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. 

Το σκουπίδι αυτό κινιόταν Καλλιθέα Κολωνό Πετράλωνα. Το που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι από δω και πέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζω να το τελειώσει η δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει. Πειράξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας, να έχετε από κοντά τα παιδιά σας, να τα έχετε φίλους, να σας μιλάνε, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα. 
Προς το παρόν είναι φρουρούμενο στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης όποιο παιδί τον γνωρίζει Ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος Βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Και πάλι ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει, το τονίζω πολύ αυτό. ''Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά'', ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' και έτσι κλείνω το μήνυμα αυτό…!!!!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη