Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7/6


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Ενδεχομένως να αλλάξουν κάποιες φιλικές, ή αισθηματικές σχέσεις, που τελευταία σε πιέζουν ασφυκτικά. Όταν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Είναι κάτι σαν τον γόρδιο δεσμό. Μην αφήνεις τους άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σου και πάρε την τύχη στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση περνάει την φάση της και από σαράντα κύματα. Προσπάθησε να μην εξωθείς τα πράγματα γιατί τώρα τα συναισθήματα είναι σαν καζάνι που βράζει. περίμενε να καταλαγιάσουν πρώτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε εξιτάρει μια ερωτική γνωριμία που όμως εξελίσσεται σε άκρως επικίνδυνη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι και όποιον θεωρούσες σύμμαχο θα πρέπει να το αναθεωρήσεις. Μόνο εμπόδια μπορούν να φέρουν τώρα πια στην εργασία σου. Οικονομικά πρόσεχε και να κρατάς μικρό καλάθι σε αυτά που σου τάζουν.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Σε απασχολούν οι επαγγελματικές σχέσεις με τους ανωτέρους οι οποίοι νομίζεις πως έχουν αλλάξει την συμπεριφορά τους προς το άτομο σου. Η προτεραιότητα να ασχοληθείς με την οικογένεια, ίσως δημιούργησε προβλήματα στη δουλειά. Βρες τρόπο και χρόνο να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και μη χαλάς το κλίμα στην εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμάς την οικογενειακή ζωή μαζί με τον ταίρι γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι τόσο πολύ με την οικογένεια και σε απορροφά το σπίτι που δεν έχεις όρεξη να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά θα φτιάξει το κλίμα αν φερθείς έξυπνα και δεν εντείνεις τις διαφωνίες. Στα οικονομικά προβλέπονται έξοδα για το σπίτι.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι επικοινωνίες με τα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος και οι επαφές αλλάζουν μορφή. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τα σχέδια που θέτεις για το μέλλον και ψάχνεις τρόπους ώστε να μην πας προς τα πίσω. Προστάτεψε τον εαυτό σου από τα ζιζάνια που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις προς το παρόν τα ταξιδιωτικά πλάνα και περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία να προτείνεις στο ταίρι το ταξίδι που περιμένει. Αν είσαι ελεύθερος, μια εκδρομή, μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι κρύβει έναν παθιασμένο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες καταπιάνεσαι και βρίσκεις τρόπους να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά κάνεις σπατάλες για σύντροφο, ή ταξίδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Κλονίζονται κάποιες σταθερές βάσεις και ασφάλειες τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σίγουρα δεν νιώθεις επαρκής και ζητάς παραπάνω εγγυήσεις. Σε κυριεύει το ψυχολογικό άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βγάζεις γκρίνια και χειριστική συμπεριφορά στον σύντροφο και προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις. Αυτό δεν στο συνιστώ γιατί εξωθείς την σχέση στα άκρα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, παλεύεις με την ανάμνηση μιας παλιάς σχέσης και δεν αφήνεσαι σε κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συμφωνίες και οι συνεργασίες που προκύπτουν θέλουν προσοχή γιατί αλλιώς φαίνονται στην αρχή και αλλιώς καταλήγουν. Το οικονομικό πρόβλημα δεν θα λυθεί εύκολα. Πρέπει να πληρώσεις τα χρέη για να φύγει το άγχος.
ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Έχεις πολύ καλή διάθεση, η οποία όμως άμεσα θα επηρεαστεί από τις στάσεις και τις συμπεριφορές ανθρώπων που σε πλαισιώνουν. Κάποιοι σου κλέβουν το χαμόγελο από τα χείλη και τους αφήνεις. Πρόσεχε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση περνάει από δύσκολη φάση αλλά με την υπαιτιότητα του συντρόφου κι όχι την δική σου. Εσύ ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να προβείς στην γνωριμία που ήδη έχει μιλήσει στην ψυχή σου και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ότι αφορά καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί θα αντιμετωπίσεις ανταγωνιστική συμπεριφορά. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Το άγχος σε κυριεύει! Είσαι ο αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος του άγχους, ούτως ή άλλως. Τα προβλήματα ξεκινούν κυρίως από την δουλειά που δυσκολεύει την καθημερινότητα σου με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Όσο κρατάς μέσα σου τα προβλήματα τόσο σε πνίγουν. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τρώγεσαι με τον σύντροφο για θέματα που δεν είναι δικά του και τον κουράζεις. Μάλλον η ρουτίνα έχει φθείρει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για την πολυπόθητη γνωριμία εκτός αν προκύψει μέσα στον χώρο της εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει και φέρνει άγχος που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Τα οικονομικά δεν είναι ανεξάρτητα και πιέζεσαι κι από εκεί.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Η εύνοια στα σχέδια και τις φιλοδοξίες θα μπορούσε να υφίσταται αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις τρίτων. Αυτοί μπορεί να είναι κάποιοι φίλοι που ενδεχομένως ζηλεύουν την εξέλιξη σου. Άσε τους άλλους και κοίτα τι θα κάνεις από μόνος, χωρίς να χρειάζεσαι την στήριξη κανενός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε την σχέση αφού σε ενδιαφέρει και μην δίνεις δικαιώματα. Η συμμετοχή του συντρόφου σε κοινές δραστηριότητες σε χαροποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει αν όχι σε μια έξοδο, τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς επιχειρηματικά σχέδια και έρχεσαι σε επαφή με νέους συνεργάτες. Οικονομικά ξοδεύεσαι για να ικανοποιήσεις σύντροφο, ή παιδιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι ανώτεροι στην ιεραρχία της εργασίας φαίνεται πως σε στηρίζουν γιατί σε συμπαθούν. Ανεβαίνεις ένα-ένα τα σκαλιά της επιτυχίας και όλα δείχνουν να βαίνουν αίσια, όταν δεν σε αποσπούν τα άτομα της οικογένειας με τις απαιτήσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επιθυμία σου να βρίσκεσαι στο σπίτι με το ταίρι είναι έντονη και επιτακτική. Μόνο αυτό σε ικανοποιεί στην παρούσα φάση που είσαι πιεσμένος από παντού. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον δεν είναι καλή μέρα για γνωριμίες αφού η εσωστρεφή σου διάθεση δεν επιτρέπει κοινωνικότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι κατά πολύ ευνοημένος αν πορευτείς μόνος και κάνεις το άνοιγμα που επιθυμείς. Οικονομικά δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό και παραμένουν τα ίδια.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη σήμερα, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Σχέδια, όνειρα και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να αναβληθούν. Πρέπει να σκεφτείς πιο είναι το συμφέρον σου και να πράξεις αναλόγως. Καλές οι επεκτατικές προσωπικές ελευθερίες αλλά μάλλον κοστίζουν. Προς το παρόν σκέψου, βγες, και μίλα με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και προσφέρουν την συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς ακόμα και σε μια μικρή βόλτα να νιώσεις όμορφα με το ταίρι κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνεις το ταξίδι που ποθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις περισσότερες από μια ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα μπορέσεις να έχεις καλή εγκεφαλική επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πριν συμφωνήσεις και δώσεις τα χέρια σε μια συνεργασία εξέτασε τα συμφωνητικά και δες τα ψιλά γράμματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Με την ανασφάλεια που σε διακατέχει δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Το μυαλό σου περιφέρεται γύρω από τα οικονομικά και τα χρέη που έχεις δημιουργήσει. Το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητα σου και προσπαθείς να βρεις λύσεις που θα σε λυτρώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το υπερβολικό συναίσθημα έχει σαν αποτέλεσμα να πνίγεις τον σύντροφο εσύ που είσαι δεσμευμένος. Αν δεν τον αφήσεις λιγάκι να αναπνεύσει θα τον χάσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που θα προκύψει με ένα άτομο θέλει προσοχή γιατί μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να εξελιχθεί σε τοξική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν αφού δεν καταφέρνεις να αποπληρώσεις τους λογαριασμούς και τα χρέη αυξάνονται. Επαγγελματικά κάνεις προσπάθειες για μια νέα συνεργασία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σε απασχολούν άμεσα. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός αλλά ταυτόχρονα μπορείς να απομονώσεις το συναίσθημα και να γίνεις άκαρδος με τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Οι γέφυρες γκρεμίζονται και οι τοίχοι υψώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και αντιμετωπίζεις περίεργη συμπεριφορά από το ταίρι, μη νομίζεις ότι είσαι άμοιρος ευθυνών. Ψάξε τι κάνεις λάθος και συζήτησε το! Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις την γνωριμία που ποθείς αρκεί να μην είσαι βιαστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ψυχική αντοχή και δύναμη να αποκοπείς από μια συνεργασία που δεν σου προσφέρει πλέον χαρά και δημιουργία. Οικονομικά δεν σε ανησυχεί κάτι.
ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Άγχος, κούραση και νεύρα θα σου φέρει και όλα μαζί την ψυχική κατάπτωση. Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι. Ύπνος, άσκηση, διατροφή είναι κάποια από αυτά που θα χρειαστεί να υιοθετήσεις. Κάνε ένα καταμερισμό ευθυνών για να ξεμπλοκάρεις και προσπάθησε να μην μπαίνεις στο ρόλο του θύματος , δεν σου ταιριάζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις υπομονή και θα αντέξεις την γκρίνια του συντρόφου. Η ρουτίνα είναι πολύ βλαβερή για την σχέση και την βαλτώνει, αν δεν κουνηθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα σου συνιστούσα την σημερινή μέρα για γνωριμίες και κοινωνικότητες. Δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε αγχώνει και πιέζεσαι από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά πρέπει να είσαι φειδωλός στα έξοδα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη