Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Κρόνου που ευνοεί τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορείς να συζητήσεις με τους οικείους σου και να βρεις λύσεις για κληρονομικά ζητήματα χωρίς να αδικηθεί κανείς από το στενό περιβάλλον. Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, αφού είσαι πιο προσιτός από ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος με το ταίρι στο σπίτι και να συζητήσεις μαζί του για διάφορα θέματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η εσωστρεφή σου διάθεση δεν σε αφήνει να κοινωνικοποιηθείς για γνωριμίες. Πάντως νιώθεις επαρκής και μόνος αυτό το διάστημα που αποζητάς την ησυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις τη συνεργασία που έχεις από καιρό στα σκαριά και ανέβαλλες για κάποιο λόγο. Στα οικονομικά σε ταλανίζουν χρέη από παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σε σένα φίλε Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Κρόνου θα φέρει επικοινωνία με φίλους και ομάδες που τυχόν ανήκεις. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και έξυπνος, ώστε να μπορείς να μεταδώσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου στο περιβάλλον. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και ο χρόνος που αφιερώνεις μαζί τους σε χαροποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις τίποτα να σε ανησυχεί αφού με το ταίρι τα πηγαίνεις θαυμάσια. Βόλτες, εξωστρέφεια και συναντήσεις με φιλικά άτομα. Περνάς υπέροχες στιγμές και νιώθεις την απόλυτη ευτυχία. Αν είσαι ελεύθερος, με τέτοια κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, είναι αδύνατο να μη γνωρίσεις κάποιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιος υποψήφιος συνεργάτης σε πλησιάζει για να προτείνει δουλειά. Οι όροι τόσο της συνεργασίας, όσο και των οικονομικών, σε συμφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, σε ευνοεί ιδιαίτερα αφού ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό από ότι είσαι. Τα θέματα που θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου είναι κυρίως τα επαγγελματικά, αλλά θα ασχοληθείς παράλληλα με την βελτίωση της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στο ταίρι και στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου μπαίνουν στο ημερήσιο πρόγραμμα. Όταν γίνεται από κοινού με τον σύντροφο όμως έχει άλλη χάρη. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν σε απασχολεί να βρεις τον υποψήφιο σύντροφο. Δεν είναι πολύ ερωτική μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα και η επαγγελματική άνοδος είναι στις άμεσες προτεραιότητες σου. Για να νιώσεις ασφαλής πρέπει να κατοχυρώσεις την δουλειά και τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα είναι Παρασκευή και η διάθεση σου ανεβαίνει περιμένοντας το Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο ένας λόγος για να χαίρεσαι. Ο άλλος είναι ότι το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει ώστε να το περάσεις τέλεια. Μια εκδρομή είναι στα σχέδια που θα την υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις το ερωτικό στοιχείο της σχέσης με ένα ταξίδι, ή εκδρομή που θα ευχαριστήσει και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς έναν υπέροχο και ενδιαφέροντα άνθρωπο σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα σήμερα που θα σε απασχολήσει το επαγγελματικό κομμάτι. Η σκέψη σου περιστρέφεται αλλού. Στα οικονομικά κάνεις κάποια έξοδα χωρίς να μειώνεις σημαντικά το εισόδημα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή με τον Κρόνο. Αν και δεν βρίσκεται σε τομείς που να είναι πολύ «τυχεροί», ως προς το δικό σου ζώδιο, παρόλα αυτά φέρνει ευκολίες στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Η ανασφαλή σου τάση καλύπτεται και ενώ είσαι κλεισμένος και εσωστρεφής δεν το βαρυγγωμάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου σήμερα είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να απολαύσεις ένα δείπνο χαλαρά με τον σύντροφο. Για σένα που δεν έχεις σχέση, η βασική επιθυμία της ημέρας είναι να βρεθείς μόνος και να ξεκουραστείς από την δύσκολη εβδομάδα που πέρασες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παίρνουν ανοδική πορεία και σταθεροποιούνται αν και έχεις υποστεί κούραση και πίεση για να το πετύχεις. Στα οικονομικά έχεις ακόμα λίγο άγχος μέχρι να αποπληρώσεις τα χρέη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και ετοιμάζεσαι για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου. Η εξωστρεφή σου διάθεση φέρνει επαφές με φίλους και παρέες που εγγυώνται διασκεδαστικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις πολλή όρεξη να βγεις με το ταίρι και να διασκεδάσεις. Σε ακολουθεί στους ξέφρενους ρυθμούς και στην ευφορία που νιώθεις. Πάρτι και πολλές παρέες θα φτιάξουν το κέφι και θα ανεβάσουν την διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους, που θα σε φέρουν μπροστά στον μελλοντικό σου σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα δεν προσφέρεται για βαθιά περισυλλογή και σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Το μυαλό είναι στην καλοπέραση. Τα έξοδα δεν σε πτοούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Ζυγέ, το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή, σε ευνοεί στην άνοδο της κοινωνικής ζωής και στην αναγνώριση των επαγγελματικών ικανοτήτων. Καταφέρνεις και φέρνεις εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες και μετά ξενοιάζεις. Νιώθεις σιγουριά για τις δυνατότητες που έχεις ως άτομο και φροντίζεις να τις εκθειάσεις εκεί που πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, αν και δεν είναι πολύ ερωτική η σημερινή σου διάθεση θα καταφέρεις να περάσεις καλά με το ταίρι ακόμα και μέσα στο σπίτι κάνοντας δουλειές. Χρησιμοποιείς ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό τρόπο που ο σύντροφος ακολουθεί όπως και να ‘χει. Αν είσαι αδέσμευτος, την τύχη που έχεις σήμερα θα την κρατήσεις για τον εαυτό σου και μόνο αφού δεν θέλεις να την μοιραστείς με κανένα. Ο υποψήφιος μελλοντικός σύντροφος μπορεί να περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται και προωθούνται. Οι συμφωνίες προδιαγράφονται πολύ συμφέρουσες και από οικονομικής άποψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή και το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για σένα και φέρνει τύχη, ευημερία, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Είσαι αισιόδοξος, ‘πράγμα δύσκολο’ για σένα. Σχεδιάζεις το μελλοντικό πλάνο της πορείας σου, το οποίο περιλαμβάνει ταξίδια και διασκεδάσεις. Αναζητάς γνώσεις και εμπειρίες από άλλους κόσμους και πολιτισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μοιράζεσαι με τον σύντροφο τα μελλοντικά σχέδια και προτείνεις μετακινήσεις, διασκεδάσεις και καλοζωία. Το βέβαιο είναι πως μαζί του περνάς υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να παραμείνεις μόνος με τέτοιο άνοιγμα της ερωτικής τύχης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται και μπορείς να τα υλοποιήσεις άμεσα. Το ρίσκο δεν σε τρομάζει αφού η επιτυχία είναι δεδομένη. Τα οικονομικά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, που ευνοεί τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Τα κληρονομικά πέφτουν στο τραπέζι του οικογενειακού δείπνου και λαμβάνονται αποφάσεις. Κάποιοι τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά αυτό εσένα σε συμφέρει. Προσοχή όμως στις παρασκηνιακές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος και έχεις περάσει από δυσκολίες ως προς την διατήρηση της σχέσης, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο της ζωής σου και να ξεπεραστούν όλα με την συζήτηση και την καλή πρόθεση. Αν είσαι ελεύθερος, θα ήταν προτιμότερο να περιμένεις λίγο μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιμένεις σε μυστικές και κρυφές επαγγελματικές συναντήσεις. Κατοχυρώνεις συνεργασίες! Οικονομικά υπάρχουν οφέλη από την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή και ο σχηματισμός του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου σε ευνοούν σε θέματα επικοινωνίας και επαφών με το στενό περιβάλλον. Οι σχέσεις μεταξύ αδερφιών και στενών συγγενών συσφίγγονται και σταθεροποιούνται. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Γενικά όλων των ειδών οι σχέσεις αποκτούν πιο σταθερή βάση αφού έχουν αποδειχθεί σχέσεις ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Η σκέψη όσο πάει και ωριμάζει για μελλοντική επισημοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος, η έντονη κοινωνική ζωή σίγουρα θα σε φέρει μπροστά σε μια σημαντική γνωριμία με προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις προτάσεις και θα βρεις τους κατάλληλους να τις εισακούσουν, ώστε να συνεργαστείς με τους δικούς σου όρους. Στα οικονομικά θα χρειαστείς ένα μικρό κεφάλαιο όπου θα προσφερθούν να σε βοηθήσουν δικά σου αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Ερμή και τον Κρόνο, σε ευνοεί να ξεπεράσεις κάποια πολύ σημαντικά εμπόδια, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Από τη μια η δουλειά και από την άλλη η πεζή καθημερινότητα, σε πιέζουν. Ψάχνοντας τρόπους να ξεφύγεις, ανακαλύπτεις τα θετικά σημεία και εστιάζεις σε αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, και σε έχει κουράσει η ρουτίνα, στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις. Βρες τρόπους που θα ανανεώσουν τη σχέση και θα τονώσουν το ερωτικό στοιχείο. Αν δεν έχεις σύντροφο, μάλλον σήμερα θα κάνεις παρέα με την δουλειά σου, αφού αυτό σε απασχολεί περισσότερο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι όχι απλά εργατικός αυτό το διάστημα, αλλά αγγίζεις το όριο της εργασιομανίας. Πάρε ανάσα γιατί εκτός από την ωφέλιμη εργασία, αναλώνεσαι και σε αγγαρείες. Οικονομικά νιώθεις ασφαλής, από επιπλέον έσοδα που προκύπτουν από υπερωρίες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται η θετική όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Σε ευνοεί σε θέματα που αφορούν επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και στην προώθηση των δημιουργημάτων. Ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε σοβαρεύει, σε ωριμάζει εντούτοις αυτή την περίοδο θέλεις γλέντια και χαρές. Νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, χαράς ευαγγέλια στο σύντροφο που σε έχει δίπλα του. Εκφράζεις την αγάπη σου με έντονες εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Διασκεδάσεις, ταξίδια, χαρές και ότι τραβάει η όρεξή σου για να περάσεις όμορφα. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, βγες, διασκέδασε και θα έρθει το ταίρι που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται και έχεις την τύχη με το μέρος σου για να πάνε καλά. Τα οικονομικά δεν σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη