Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24/6



Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24/6



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Επικεντρώνεσαι παράλληλα στην δουλειά και βάζεις πρόγραμμα γενικότερα στην ζωή σου. Ίσως υιοθετήσεις κυκλοθυμική συμπεριφορά αφού παίρνεις πολύ προσωπικά τις καταστάσεις.

ADVERTISING


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα ασχοληθείς από κοινού με τον σύντροφο, πάνω στην καθαριότητα του χώρου και στην τακτοποίηση συρταριών, εγγράφων και ντουλαπιών. Αυτή η ρουτινιάρικη εργασία θα αντιμετωπιστεί με κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε μια άλλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η δουλειά σου φαίνεται από τους εργοδότες και η εργατικότητα σου αναγνωρίζεται και αποδίδει καρπούς. Το εισόδημα αυξάνεται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Νιώθεις έντονα κοινωνικός και η διάθεση σου ανεβαίνει κυρίως στα ερωτικά ζητήματα. Είσαι ρομαντικός, εξωστρεφής, κοινωνικός και εκφραστικός. Έχεις διάθεση για φλερτ και διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις χαρούμενες και ξένοιαστες στιγμές με τον σύντροφο σου. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, τόσο μαζί με το ταίρι σου, όσο και με την φιλική παρέα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην χάνεις καιρό και αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους. Είσαι πολύ τυχερός στα ερωτικά και στις νέες γνωριμίες γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου δεν είναι ιδιαίτερα εστιασμένο στην καριέρα. Το μόνο που επιθυμείς είναι να προωθήσεις τα χόμπι σου και να αναγνωριστούν τα ταλέντα σου. Στα οικονομικά είσαι αρκετά τυχερός και παρόλο που έχεις έξοδα, καταφέρνεις να μην ξεμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν είναι μια εξωστρεφή μέρα σαν αυτές που συνηθίζεις. Αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την οικογένεια. Διαφυλάττεις την προσωπική σου ζωή και αποζητάς στοργή και αγάπη από τους ανθρώπους που σε έφεραν στον κόσμο. Σήμερα θέλεις το κανάκεμα των παιδικών σου χρόνων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μπορείς να βελτιώσεις την σχέση με τον σύντροφο αφού είσαι πρόθυμος να αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο μαζί του στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις σήμερα την γνωριμία που ποθείς. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα και δεν είσαι στα κέφια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αποζητάς τίποτα παραπάνω από την ασφάλεια που σου εγγυάται η εργασία σου. Είσαι ικανοποιημένος και στα οικονομικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Η μέρα διανθίζεται από επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές με τα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Όλοι ακούν την γνώμη σου και όλοι κρέμονται από τα χείλη σου. Ξεχωρίζεις για τα επικοινωνιακά ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον θαυμασμό του συντρόφου με την απίστευτη ευφράδεια του λόγου σου. Μπορείς να τον πείσεις να κάνει οτιδήποτε επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος, η χαλαρή διάθεση και το φλερτ φέρνουν στην ζωή σου περισσότερες από μία γνωριμίες για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για να έρθεις σε συνεργασία με άτομο από μακριά και να πάει πολύ καλά. Στα οικονομικά οι συνδιαλλαγές θέλουν προσοχή, γιατί έχεις την τάση να είσαι αφηρημένος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα οικονομικά ζητήματα και στην ασφάλεια που σου παρέχουν. Μπορεί η κυκλοθυμική σου στάση να σε κάνει αρκετά στενόμυαλο και κτητικό. Τα θέλεις όλα δικά σου! Μην είσαι απόλυτος και μην λειτουργείς με απληστία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, νιώθεις το ταίρι ως κτήμα σου και θα έχεις δυσάρεστες επιπτώσεις. Χαλάρωσε λίγο γιατί ο σύντροφος είναι αποκλειστικά δικός σου και κατά βάθος το γνωρίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν θέλεις να παρεκκλίνεις από τις συνήθειες σου και προτιμάς να κινηθείς σε γνώριμα μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εισοδήματα ολοένα και αυξάνονται και έτσι νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Η δουλειά δεν σε πιέζει αφού δεν υπάρχουν αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Σε φορτίζει συναισθηματικά και σε ευαισθητοποιεί σε προσωπικό επίπεδο. Διαισθάνεσαι την ενέργεια του περιβάλλοντος και οι κεραίες σου είναι τεντωμένες. Απέφυγε την υποκειμενικότητα που προκαλεί η σημερινή μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε απασχολεί περισσότερο ο εαυτός σου και εστιάζεις σε αυτόν. Αν θέλει ο σύντροφος να σε πλησιάσει δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, προσελκύεις τον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο και είσαι δεκτικός στις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παίρνεις την πρωτοβουλία και κάνεις πρόταση για νέα συνεργασία. Η λογική σου λέει ότι θα έχεις επιτυχία και οικονομικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται πίσω από το δικό σου την Παρθένο. Η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς λιγάκι από τον κόσμο και να συνδεθείς με το υποσυνείδητο σου. Ίσως νιώθεις έντονη ψυχολογική κούραση και στρες. Πρέπει να χαλαρώσεις και να βρεις τους ρυθμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η πεσιμιστική σου συμπεριφορά επηρεάζει τον σύντροφο. Μην του χαλάς την διάθεση επειδή δεν ξέρεις τι σου φταίει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την εσωστρέφεια που σε διακατέχει δεν είναι δυνατό να κάνεις κάποια γνωριμία. Άσε την μέρα να περάσει με χαλαρούς ρυθμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές κινήσεις γίνονται παρασκηνιακά. Τα έσοδα προέρχονται από κρυφές πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου φίλε μου Σκορπιέ. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην κοινωνική σου ζωή και στην επίτευξη των στόχων σου. Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τους φίλους είναι πολύ έντονη σήμερα. Τείνεις να εξαρτάσαι από τη γνώμη του φιλικού περιβάλλοντος και του ευρύτερου κύκλου γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την παρέα και την συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου. Κάνετε σχέδια για το μέλλον! Παράλληλα σε ευχαριστεί η συναναστροφή με τους φίλους. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα σου συστήσει ένας φίλος που γνωρίζει τα γούστα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται και μπαίνουν σε εφαρμογή. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Επικεντρώνεσαι στην καριέρα και την σταδιοδρομία. Αποζητάς την επαγγελματική αναρρίχηση και την άνοδο της κοινωνικότητας σου. Η βασική σου επιθυμία είναι να σε σέβονται και να σε εκτιμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είσαι πολύ δοτικός στον σύντροφο και σε απασχολούν άλλα θέματα. Αυτό δεν θεωρείται παραμέληση και έτσι δεν έχεις πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου βρίσκεται σε θέματα δουλειάς και όχι ερωτικών γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά πηγαίνουν θαυμάσια και έχεις εξαιρετικές προτάσεις από τους ανωτέρους για καλύτερη θέση που φυσικά θα αποφέρει και καλύτερες αποδοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Σε διακατέχει η επιθυμία για μάθηση και γνώση μέσω ταξιδιών και σπουδών. Έχεις την τάση να απορροφάς την γνώση σαν σφουγγάρι. Αποκτάς νέες δεξιότητες και αναπτύσσεις τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Αλλάζεις κοσμοθεωρία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής. Δεν έχεις παρά να ετοιμάσεις βαλίτσες και να επισκεφθείς τον πιο ωραίο προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την τύχη με το μέρος σου και σε περιμένουν νέες γνωριμίες που είναι σημαντικές για το μέλλον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοούνται οι συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού, ή που εδρεύουν μακριά. Στα οικονομικά να αναμένεις σημαντικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει εσωστρεφή διάθεση. Η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Διψάς για δυνατές εμπειρίες και θέλεις να βουτήξεις στα άδυτα του ψυχικού κόσμου. Μπορείς να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να έρθεις σε στενότερη επαφή με τον σύντροφο και να αναλύσεις τα αισθήματα σου. Πρόσεξε μόνο την κτητική συμπεριφορά και την υποβόσκουσα ζήλια. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ποθείς έναν παλιό έρωτα που έχεις ακόμα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες θα κινηθείς και νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά έχεις άγχος για τις οφειλές σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιο σου. Η διαίσθηση αλλά και η ενσυναίσθηση έχουν αγγίξει την κορυφή των συναισθημάτων σου. Μπορεί να εξαρτάσαι από τους άλλους αλλά δεν σε νοιάζει αφού μπορείς να κάνεις τα πάντα για να τους ευχαριστήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να δημιουργηθεί μια μικρή ένταση αλλά μικρής σημασίας. Ούτως, ή άλλως το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την γλύκα που τραβάει τα βλέμματα των υποψήφιων συντρόφων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές προτάσεις σε περιμένουν το επόμενο διάστημα. Στα οικονομικά είσαι ευνοημένος από μια συνεργασία που εξελίσσεται θετικά.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη