Λουκέτο στο Documento βάζει ο Βαξεβάνης - Στον δρόμο οι εργαζόμενοι


Τίτλοι τέλους για την εφημερίδα Documento

Προς το τέλος της φαίνεται να οδεύει η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Documento», όπως ενημέρωσε τους εργαζόμενους δημοσιογράφους ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε επιστολή στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, κατηγορώντας το για υπόγειες μεθοδεύσεις για το κλείσιμο της εφημερίδας. 
Μάλιστα, ανέφερε σε δημοσιεύματα το όνομα της δημοσιογράφου, η οποία πρόσφατα απολύθηκε από την εφημερίδα, ενώ τόνισε στην επιστολή του ότι απομακρύνθηκε γιατί δεν πληροί τα επαγγελματικά κριτήρια.

«Δεν υπάρχει καμία δυσμενής μεταβολή για την εφημερίδα, ούτε προκύπτουν απολύσεις για οικονομοτεχνικούς λόγους (περικοπές κτλ)» υπογραμμίζει στην επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ.

Τέλος, τονίζει απευθυνόμενος στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, ότι «η διοίκηση της Εφημερίδας, όπως είναι αυτονόητο, ανήκει σε μένα και από τη στιγμή που διαταράσσεται το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την χρήση και εκμετάλλευση μια ψευδούς εικόνας που θέτει σε κίνδυνο την εργασία και το μέλλον άνω των 50 εργαζομένων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη