Βίντεο : Μοτοσικλετιστής πέταξε μολότοφ και έβαλε φωτιά σε κατάστημα



Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο ρεύμα προς Πειραιά, στον Άλιμο.
Οι πρώτες ενδείξεις να δείνουν πως πρόκειται για εμπρησμό, καθώς μοτοσικλετιστές πέταξαν μολότοφ μέσα στο κατάστημα το οποίο λαμπάδιασε αμέσως.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA, φαίνεται μία μηχανή και καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα, και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.
Τα διαμερίσματα γύρω από το κατάστημα επίπλων που έγινε παρανάλωμα του πυρός εκκενώθηκαν. Ένοικοι κατέβηκαν με τα κατοικίδια τους στον δρόμο τρομοκρατημένοι.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο μαζί με πολίτες βοηθούσαν ηλικιωμένους να βγουν από τα σπίτια τους μέσα σε ένα σύννεφο καπνού.

26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δύο ειδικά κλιμακοφόρα ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης

Λόγω των εύφλεκτων υλικών στο κατάστημα επίπλων η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Συνεχώς ακούγονταν εκρήξεις.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα, καθώς επίσης και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη