Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22/6



Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ έρωτα για σένα. Η τριπλή αυτή σύνοδος σε εξάγωνο δε με τον Ερμή, προκαλεί έντονα το στοιχείο του φλερτ. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι στο φόρτε τους! Πρωταγωνιστικό ρόλο για σένα παίζει ο έρωτας αυτό το διάστημα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν μπορείς να συγκρατήσεις την έλξη που νιώθεις για το ταίρι σου. φλερτάρεις μαζί του και ανανεώνεις την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα που ο ερωτισμός σου φθάνει στο ζενίθ, μπορείς να τραβήξεις την προσοχή πολλών βλεμμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες φέρνουν αισιόδοξα και θετικά μηνύματα. Στα οικονομικά περιόρισε όσο μπορείς την σπατάλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και όλοι μαζί στρέφουν την προσοχή σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το εξάγωνο της τριπλής αυτής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, φανερώνουν την ασφάλεια που σου προσδίδει το οικογενειακό περιβάλλον. Οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται αφού ξεπερνιούνται οι διαφωνίες περασμένων καιρών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα λαχταράς την ερωτική επαφή με τον σύντροφο και γι’ αυτό επιθυμείς να μείνεις μέσα στο σπίτι και να αφιερώσεις όλο τον χρόνο που διαθέτεις σε αυτόν. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, η βασική σου επιθυμία σήμερα, είναι να ξεκουραστείς και δεν έχεις όρεξη για ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σου έχεις πετύχει την ασφάλεια από την οικονομία που έκανες το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη όπου και οι τρεις μαζί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σου στην είδηση, μετακίνηση και πληροφορία που λαμβάνεις από το στενό περιβάλλον. Το εξάγωνο που σχηματίζουν και οι τρεις με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, καταδεικνύουν περίτρανα ότι η μέρα είναι γεμάτη από επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις βρει το ταίρι που σε συντροφεύει στην ζωή, προγραμματίζεις μια μικρή μετακίνηση μαζί του για να ξεφύγει το μυαλό σου και να ανανεώσεις την σχέση. Η ταύτιση των απόψεων και η καλή επικοινωνία είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ημέρας. Όσο για σένα που παλεύεις με την μοναξιά, (πράγμα ασυνήθιστο για έναν Δίδυμο), σήμερα η τύχη σου χαμογελά και σου προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές νέες συμφωνίες είναι εξαιρετικές και σε ευνοούν. Οι προτάσεις γίνονται από δική σου πρωτοβουλία. Στα οικονομικά δεν έχεις μεταβολές, αν και βαδίζεις σε καλό δρόμο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και εστιάζουν το ενδιαφέρον σου, στην οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Ώρες ώρες νιώθεις ασφαλής και άλλες ανασφαλής. Αυτό προκύπτει από την αυξομείωση των εσόδων-εξόδων. Λειτουργείς με κυκλοθυμία και παρορμητισμό στις αγορές και συχνά ξεφεύγεις. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείς ποιες είναι οι «πραγματικές» ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι έχεις πλήρη ταύτιση και νιώθεις σιγουριά στην αγκαλιά του. Η σχέση σήμερα γίνεται πιο ρομαντική και η βασική σου επιθυμία είναι μια βόλτα σε ειδυλλιακό τοπίο. Πολύ καλή επιλογή είναι κάπου δίπλα στην θάλασσα. Αν είσαι μόνος, σήμερα δεν θα έλεγα ότι σε ενδιαφέρει και τόσο να βρεις ένα ταίρι. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και βλέπεις πως και μόνος είσαι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες σε ευνοούν. Συνάπτεις συνεργασίες στο παρασκήνιο γιατί δεν επιθυμείς να κοινοποιήσεις προς το παρόν τίποτα από τα σχέδια σου. Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές Αφροδίτη και Άρη στο δικό σου ζώδιο και παίρνουν φωτιά τα προσωπικά σου ζητήματα. Λάμπεις, ακτινοβολείς πέραν του δέοντος, Ταυτόχρονα είσαι πολύ συναισθηματικός και εκφραστικός. Εκπέμπεις γλύκα αλλά και σεξουαλικότητα. Με το εξάγωνο του Ερμή προς την τριπλή σύνοδο, τραβάς την προσοχή όλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου στιγμές ιδιαίτερα ευχάριστες και εξόδους με την παρέα. Σε ακολουθεί στα μελλοντικά σχέδια και δεν φέρνει αντιρρήσεις αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, με σύμμαχο το ακτύπητο ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη, δεν περνάς απαρατήρητος και χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου, σε πλησιάζουν υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τις καταπληκτικές σου ιδέες και να κάνεις σπουδαία επαγγελματικά ανοίγματα. Στα οικονομικά τίποτα δεν σε προβληματίζει, εκτός από κάποια έξοδα για την βελτίωση της εμφάνισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους αιώνιους εραστές Αφροδίτη και Άρη και η προσοχή σου είναι στα πολύ προσωπικά και κρυφά συναισθήματα που κρατάς φυλαγμένα σαν κόρη οφθαλμού. Είσαι εσωστρεφής και λειτουργείς παρασκηνιακά. Το ίδιο κάνουν να ξέρεις και οι άλλοι προς εσένα. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να ασχοληθείς με την προβολή κα την άνοδο της δημόσιας εικόνας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το ρομαντικό στοιχείο και επιθυμείς να περάσεις την μέρα μέσα στο σπίτι με το ταίρι σου. Η εσωστρέφεια δεν σε χαλάει αφού διανθίζεται με αγκαλίτσες και φιλάκια. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα δεν προτίθεσαι να βρεις. Ασχολείσαι με το ερωτικό παρελθόν και επιθυμείς επικοινωνία με έναν πρώην εραστή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική άνοδος προβλέπεται αυτό το διάστημα και καταβάλλεις προσπάθειες για να την πετύχεις. Οι ανώτεροι σε βλέπουν με καλό μάτι και σε βοηθούν. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους θεούς του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, εστιάζοντας το ενδιαφέρον στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Έχεις πολλές επαφές και είσαι έντονα κοινωνικός. Το συναίσθημα ξεχειλίζει και το διοχετεύεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και στους φίλους. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που κάνεις καθώς και τα μελλοντικά σου σχέδια. Είναι η σωστή ώρα να δραστηριοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού με τον σύντροφο, εξιτάρει την φαντασία και σε φέρνει πιο κοντά του. Αυτή την στιγμή απολαμβάνεις το ωραιότερο συναίσθημα της γλυκιάς προσμονής. Αν είσαι αδέσμευτος, διοργάνωσε μια απόδραση και κάνε την εκδρομή με φίλους, ή με γκρουπ, όπου θα γνωρίσεις κόσμο και παράλληλα θα βρεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορες προτάσεις και να αποφασίσεις στην καλύτερη. Στα οικονομικά τα έξοδα που προκύπτουν αφορούν σε δαπάνες για ταξίδια και εκδρομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη που στρέφουν την προσοχή σου στην άνοδο της δημόσιας προβολής καθώς και στην κοινωνική καταξίωση. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, σε βοηθά να διώξεις κάθε είδους ανασφάλεια και να παραμερίσεις τις φοβίες προηγούμενων καιρών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις μια σχέση, μπορείς σήμερα να απολαύσεις την αγάπη του συντρόφου και να έρθεις πιο κοντά του, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Ανταλλάσσεις λόγια που βγαίνουν από τα κατάβαθα της ψυχής. Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να βρεις τον έρωτα σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην δουλειά, που σε προτρέπει να πας κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διαφαίνονται σπουδαίες εξελίξεις με άνοδο και αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Στα οικονομικά όμως πιέζεσαι από χρέη που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα η τριπλή συνάντηση της Σελήνης, Αφροδίτης και Άρη, σε εστιάζουν στα θέματα της προσωπικής ανάπτυξης και ευημερίας. Νιώθεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από ότι σε κρατάει δέσμιο και να κάνεις μια νέα αρχή. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή, φέρνουν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι στην καλύτερη περίοδο της σχέσης και σχεδιάζεις την μελλοντική πορεία. Επιθυμείς την συντροφικότητα, που όμως δεν θα σου στερεί την αυτονομία. Ο σύντροφος τάσσεται υπέρ και όλα κυλούν θετικά. Αν είσαι μόνος, η σκέψη σου σήμερα στριφογυρίζει στην ελευθερία και τα θετικά της, οπότε αναβάλλεις τις δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σε βοηθούν πάνω στην δουλειά και δεν σε πιέζουν, αφού το μυαλό σου είναι στην άδεια και τις διακοπές. Στα οικονομικά οι δαπάνες των ταξιδιών δεν σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη, που εντείνουν ακόμη περισσότερο την ερωτική σου διάθεση. Παραπαίεις ανάμεσα σε ασφάλεια και ανασφάλεια. Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και προτιμάς την εσωστρέφεια. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα και να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε κατακλύζει το συναίσθημα για το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό θα βγάλει ταυτόχρονα ζήλια και χειριστική συμπεριφορά από μέρους σου γιατί νιώθεις ότι θα χάσεις τον έρωτα του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια περιστασιακή γνωριμία, διότι αναζητάς την ουσία σε μια σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφέστατα έρχονται προτάσεις για δουλειά που σε βγάζουν από το κλίμα της ανασφάλειας. Στα οικονομικά προσπαθείς να ξεχρεώσεις τις οφειλές και να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Η τριπλή συμπόρευση των πλανητών σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην βελτίωση αυτών. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και με βαθιά ενσυναίσθηση που αντιλαμβάνεσαι άμεσα τις ανάγκες των άλλων. Το εξάγωνο του Ερμή προς την τριπλή σύνοδο, σε κάνει ερωτικό και μοιραίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χαίρεσαι την συντροφιά και την αγάπη του έρωτα που έχεις επιλέξει για να είσαι μαζί του. Η επικοινωνία διεξάγεται άψογα και η επιθυμία που σας ενώνει αφορά περισσότερο την διασκέδαση και την καλοπέραση. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον έρωτα που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται νέες προτάσεις για δουλειά και είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα σου. Στα οικονομικά οι διασκεδάσεις και το ευ ζην, κοστίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη που σε σένα φέρνουν εσωστρέφεια και έλλειψη κοινωνικότητας. Ασχολείσαι με τα θέματα της καθημερινότητας και βάζεις πρόγραμμα στην ρουτίνα. Το εξάγωνο του Ερμή με την τριπλή σύνοδο, φέρνει διευκολύνσεις και δίνει λύσεις, στο σπίτι και την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συνήθεια και η οικειότητα που σε δένει με τον σύντροφο, είναι πάνω από όλα. Τίποτα δεν σε βγάζει από το καθημερινό πρόγραμμα. Προτιμάς να μένεις σπίτι και να απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ρουτίνα της δουλειάς σε κουράζει και για να μην πιέζεσαι το βλέπεις σαν εργασιοθεραπεία. Στα οικονομικά έχεις άγχος!






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη