Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28/6



Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη τριγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή και η βασική σου επιθυμία είναι να μελετήσεις σε βάθος τις οικογενειακές σχέσεις. Δύσκολη αυτή η διεργασία και θέλει θάρρος για να πεις τι νιώθεις στους οικείους σου, δίχως να τους στεναχωρήσεις. Παρόλα αυτά θα καταβάλεις αρκετή προσπάθεια για να συζητήσεις μαζί τους και να εκμυστηρευτείς το παράπονο σου πάνω σε ένα κληρονομικό ζήτημα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, κανείς δεν μπορεί σήμερα να σε βγάλει από την εσωστρέφεια ούτε καν ο σύντροφος σου. Οι προσπάθειες αποβαίνουν άκαρπες. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ζήλια και να βαρύνει το κλίμα. Εάν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχουν θετικές ενδείξεις την σημερινή μέρα για νέες ερωτικές γνωριμίες, αφού είσαι εσωστρεφής και δεν έχεις και πολύ όρεξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιθέτως με τους άλλους τομείς της ζωής σου στα επαγγελματικά έχεις θετικές εξελίξεις και σε ευνοούν οι νέες συνεργασίες. Το μόνο αγκάθι είναι τα οικονομικά που πρέπει να διευθετήσεις παλιές οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με Ήλιο και Ερμή από το ευνοϊκό για σένα ζώδιο του Καρκίνου. Η Σελήνη στέκει απέναντι σου και σε εστιάζει στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπα του στενού κύκλου. Συζητήσεις και μετακινήσεις σε ευχαριστούν. Είσαι πλέον χαρούμενος και ευδιάθετος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποκαθίσταται η επικοινωνία με το ταίρι και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Η θετική στάση και η καλή διάθεση συμβάλλουν στην ανανέωση της σχέσης και στην διατήρηση της ομαλότητας. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σε εγρήγορση και η υπερκινητικότητα σε κάνει να θέλεις να γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Θα μπορούσε κάποιο από αυτά να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για συνεργασίες, ή εύρεση νέου αντικειμένου στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με Ήλιο και Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου. Τονίζεται το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Για να πετύχεις την ισορροπία που επιθυμείς περνάς από φάσεις και διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου. Αγχώνεσαι με το παραμικρό ενώ στην ουσία όλα θα πάνε καλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να ξεπεράσεις την ρουτίνα που έχει περιέλθει η σχέση κάνοντας κάτι το διαφορετικό. Όλο με τα ίδια και τα ίδια βαριέται το ταίρι, όπως κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον η ιδέα της νέας γνωριμίας δεν είναι πολύ σοφή. Προσπάθησε μια άλλη μέρα που θα είσαι πιο ευδιάθετος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά έχεις πέσει με τα μούτρα να τελειώσεις με ότι σου έχει ανατεθεί. Επιθυμείς να αποδείξεις πως αξίζεις μια καλύτερη θέση και ένα μεγαλύτερο μισθό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα ο κυβερνήτης σου η Σελήνη, σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τους Ήλιο και Ερμή, που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο σου. Είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός, λαμπερός, παρορμητικός και ενθουσιώδης με τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναπτύσσεις τα ταλέντα σου και ανοίγονται όλες οι πόρτες διάπλατα σε ότι και να κάνεις. Πολύ τυχερή περίοδος για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις την απέραντη ευτυχία στην αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου. Ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν μαζί με διασκέδαση και εκδρομές. Διανύεις την ωραιότερη ερωτική περίοδο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μπροστά σου ένα πολύ θετικό διάστημα για να ενδώσεις σε μια σχέση που θα σε καλύπτει σε όλους τους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς ταλέντα και δεξιότητες. Μπορείς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, ή να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο που αγαπάς πολύ. Τα οικονομικά είναι ανθηρά!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα ο δικός σου κυβερνήτης Ήλιος μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν ένα θετικό τρίγωνο με την Σελήνη. Ο εσωτερικός σου κόσμος με μιας φωτίζεται και αισθάνεσαι την επιθυμία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου. Εκεί που θέλεις να μιλήσεις είναι μόνο στους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος ή γενικά σε όποιους θεωρείς οικογένεια. Η εσωτερική φωνή λέει πως υπάρχει παρασκήνιο και έτσι τα εσώψυχα βγαίνουν μόνο εκεί που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να πεις αυτά που έχεις φυλαγμένα μέσα στα κατάβαθα της ψυχής σου στο ταίρι που είναι πρόθυμο να σε ακούσει. Η συμβουλή που θα λάβεις από μέρους του θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Αν είσαι αδέσμευτος, η εσωστρέφεια και η πεσμένη διάθεση σε καθηλώνουν μέσα στο σπίτι χωρίς όρεξη για εξόδους και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικά θα κινηθείς και στα επαγγελματικά μέχρι να κατοχυρώσεις αυτά που έχεις βάλει σκοπό. Στα οικονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν οι οφειλές της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Ήλιο, σχηματίζουν ένα θετικό τρίγωνο με την Σελήνη. Είναι ευνοϊκά προσκείμενοι και οι τρεις προς το δικό σου ζώδιο. Δεν έχεις παρά να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου και να τις εκμεταλλευτείς. Τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον, βλέπεις να υλοποιούνται ένα προς ένα. Η επικοινωνία με το στενό περιβάλλον κι όχι μόνο είναι άριστη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες με το ταίρι σου. Έχεις βρει στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που σε κατανοεί και σε στηρίζει. Η ευτυχία είναι το συναίσθημα που επικρατεί στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι πολύ τυχερός αυτήν την περίοδο και θα βρεις το ιδανικό ταίρι που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επί τάπητος οι ιδέες και τα πλάνα που έχεις καταστρώσει για το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας. Υλοποιείς σχέδια και νιώθεις την απόλυτη ικανοποίηση. Οικονομικά τα έχεις όλα υπό έλεγχο, ως τελειομανής και λεπτολόγος που είσαι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο του Καρκίνου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον και στρέφεις την προσοχή στη προβολή της δημόσιας εικόνας και αποζητάς την αναγνώριση από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αναπτύσσεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα και προάγεις την επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων. Επιθυμείς να ηγηθείς και να ανέβεις στα κοινωνικά στρώματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν έχεις το μυαλό σου στην βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφο, γιατί δεν νιώθεις να απειλείται από πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος, το πάθος σου για την εξουσία δεν σε αφήνει χαλαρό ώστε να ασχοληθείς με τα ερωτικά. Οι γνωριμίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και θα ασχοληθείς αργότερα με αυτόν τον τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι δοσμένο όλο το ενδιαφέρον και κάνεις προσπάθειες για να κατακτήσεις την κορυφή. Στα οικονομικά υπάρχει μια ρευστή κατάσταση που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, από τον Καρκίνο. Είναι μια πολύ θετική συγκυρία ως προς εσένα, γιατί από την μια φωτίζονται και μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια σου και από την άλλη, κρατάς την τύχη στα χέρια σου και κινείς τα νήματα που σε συμφέρουν. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι δεν αντιμετωπίζεις κανένα απολύτως πρόβλημα και νιώθεις την ευτυχία να έχει εισβάλλει στις καρδιές. Σχεδιάζεις μάλιστα και το ταξίδι που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, μπορείς πολύ εύκολα να το ανακαλύψεις σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, που θα συνδυάσεις τον τερπνό μετά του ωφέλιμου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πανέτοιμος να κινήσεις τις εξελίξεις που αφορούν στα επαγγελματικά και να τα φέρεις στα δικά σου μέτρα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά, παρόλο που θα ξοδευτείς για μετακινήσεις και ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα βαθύτερα στρώματα της ψυχολογίας σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Η διεργασία απαιτεί εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σου, πράγμα ξένο για σένα. Το σύμπαν ζητά από σένα συμμόρφωση. Η ψυχή φωτίζεται και βγαίνουν στην επιφάνεια ανομολόγητα πάθη και φόβοι που σε έπνιγαν για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ δύσκολη προβλέπεται η συμβίωση με το ταίρι, αφού δεν έχεις διάθεση για εξόδους και κοινωνική ζωή που κάνουν την ζωή πιο όμορφη. Μη νομίζεις ότι θα περάσει έτσι από το σύντροφο. Θα υποστείς την γκρίνια του. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση και βαδίζεις μόνος, θα εξακολουθήσεις να είσαι σε αυτή την κατάσταση, αφού δεν έχει βελτιωθεί η ψυχολογική σου διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάτι αχνοφαίνεται στον ορίζοντα αλλά ακόμα είναι μακριά. Δεν είσαι έτοιμος για κάτι νέο. Τα οικονομικά είναι βραχνάς και σε ταλανίζουν οι οφειλές που δυσκολεύεσαι να αποπληρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται και το φως διαχέεται στις φιλοδοξίες και στα σχέδια για το μέλλον. Φίλοι, αλλά και συνεργάτες, στέκονται στο πλευρό σου. Η κοινωνική ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επικοινωνείς σε καλύτερο βαθμό με τους ανθρώπους γύρω και δείχνεις περισσότερο φιλικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, τείνεις να εξαρτάσαι από τον σύντροφο και τις επιθυμίες του. Δεν σε βαραίνει όμως να ικανοποιείς τις ανάγκες του αφού συμπίπτουν με τις δικές σου. Αν είσαι ελεύθερος, η δραστηριοποίηση μέσα σε φιλικό περιβάλλον ενδέχεται να φανερώσει τον έρωτα που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με φίλους-συνεργάτες, που προέρχονται από την ένταξή σου σε μια ομάδα και προθυμοποιούνται να σε στηρίξουν. Στα οικονομικά είσαι ίσα βάρκα, ίσα νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του ευαίσθητου Καρκίνου. Βέβαια για σένα μόνο ευαισθησία δεν δείχνει, αφού ο τομέας που φωτίζεται και ενεργοποιείται είναι αυτός που σε κάνει να τρέχεις για τις καθημερινές υποχρεώσεις και σε εξαντλεί ενεργειακά. Βαριέσαι αφόρητα την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και έτσι αγχώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από την ρουτίνα και να κάνεις κάτι πιο ενδιαφέρον με τον σύντροφο. Μια έξοδος σε κοινωνική εκδήλωση θα ήταν καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα καταφέρεις σήμερα να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να βγεις και να κάνεις γνωριμίες κι εδώ που τα λέμε αυτές οι δουλειές δεν γίνονται βιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και έχεις πολύ δουλειά και λίγο χρόνο. Αν το κάνεις σαν εργασιοθεραπεία έχει καλώς, αλλιώς θα κουραστείς πάρα πολύ και θα δυσανασχετήσεις. Οικονομικά δεν φαίνεται κάτι που να σε προβληματίζει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το θετικότατο τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, από τον ευαίσθητο Καρκίνο. Είναι για σένα η πιο ωραία στιγμή και το πιο ευνοϊκό διάστημα για να προωθήσεις τα σχέδια και να καταστρώσεις την μελλοντική σου πορεία. Ο τομέας της δημιουργίας, του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών φωτίζεται και στρέφεις την προσοχή σου προς τα εκεί. Η δημιουργικότητα σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η επαφή με τα παιδιά βγάζει την αθωότητα από μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν έχεις ταίρι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες στιγμές μαζί του. Διασκεδάσεις, έξοδοι, εκδρομές και ταξίδια θα βελτιώσουν την σχέση και θα την ισχυροποιήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία που σου προσφέρεται και ακολούθησε την καρδία σου. Αυτή θα σε βγάλει στον σωστό δρόμο που σε περιμένει ένας ιδανικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εδώ που τα λέμε τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν και τόσο αφού το μυαλό σου είναι αλλού επικεντρωμένο. Τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις τα αφήνεις για αργότερα. Οικονομικά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να σε ενοχλεί.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη