Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21/6


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα μπαίνουμε επίσημα στην έναρξη του Καλοκαιριού με το θερινό ηλιοστάσιο. Η μέρα διαφαίνεται ευνοϊκή αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Άρη. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός και υποστηρίζεις τις φρέσκιες ιδέες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Αυθόρμητος, ανανεωμένος και τολμηρός, κερδίζεις το ενδιαφέρον του κόσμου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σε ξεσηκώνει για εξόδους και διασκεδάσεις. Άλλο που δεν θέλεις εσύ, ακολουθείς με ευχαρίστηση. Αν όμως είσαι μόνος, η συμπαθητική σου εμφάνιση μαζί με τις έξυπνες ατάκες, κερδίζουν έδαφος σε νέες γνωριμίες και μπορείς να ελπίζεις σε κάτι ενδιαφέρον που έρχεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητάς για νέες συνεργασίες και για δουλειές που χρειάζεται να βάλεις την καρδιά σου για να αποδώσουν. Στα οικονομικά είσαι πολύ τυχερός και τα έσοδα αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού και εγκαινιάζεται με το θερινό ηλιοστάσιο. Μια θετική μέρα αφού το εξάγωνο του Ερμή-Άρη συνηγορεί και σε βοηθά να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου στις επιταγές της οικογένειας και να τα συνδυάσεις με άψογο τρόπο. Καλύπτεται η ανάγκη να είσαι μαζί με τους οικείους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, επιθυμείς να βρεθείς με το ταίρι σε κλειστό χώρο, μάλλον στο σπίτι και να απολαύσεις θαλπωρή και την ζεστασιά. Ότι καλύτερο να βρεθείς στην αγκαλιά του και να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφο της ζωής σου η σημερινή σου διάθεση δεν θα φέρει καμιά γνωριμία. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασχολείσαι με την οικογενειακή επιχείρηση ή δουλεύεις μαζί με την οικογένεια θα αυξήσεις την παραγωγικότητα και θα έχεις αρκετά έσοδα που φτάνουν για να καλύψεις τις ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το θερινό ηλιοστάσιο που συμβαίνει σήμερα, σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού. Το θετικό εξάγωνο του Ερμή-Άρη σε ευνοεί αφού ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στο ζώδιο σου. Είσαι πολύ επικοινωνιακός, χαρισματικός και μπορείς εύκολα να καταπλήξεις τα πλήθη σήμερα με τα ταλέντα σου. Μέρα κατάλληλη για να πραγματοποιήσεις ή και να σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις θα περάσεις την μέρα σου και παράλληλα με την παρέα και την κουβεντούλα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μη μένεις μέσα μια τέτοια μέρα που είσαι πολύ ευνοημένος και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στα συναισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες, συνεργασίες και πολλές προτάσεις αναμένεται να δεχθείς αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά η εύνοια είναι δεδομένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και την έναρξη της γενέθλιας περιόδου σου. Μια πολύ ευνοϊκή μέρα ξετυλίγεται αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή-Άρη. Σε βοηθά να βάλεις στόχους και να πετύχεις τους σκοπούς σου. Με την προϋπόθεση να μην κοινοποιήσεις τίποτα στο περιβάλλον και να κρατήσεις φυλαγμένα τα πλάνα σου. Προχωρά μία επαγγελματική – οικονομική υπόθεση που σου λύνει τα χέρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, νιώθεις την ασφάλεια και την σιγουριά για τα συναισθήματα του συντρόφου, αλλά και τα δικά σου. Η εσωστρέφεια για σένα που είσαι ελεύθερος δεν είναι καλός σύμβουλος αφού με αυτό τον τρόπο δεν δείχνεις διαθέσιμος και δεν μπορείς να κάνεις την πολυπόθητη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες κλείνονται με άκρα μυστικότητα και κινείσαι παρασκηνιακά. Το ίδιο συμβαίνει και στους οικονομικούς διακανονισμούς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι η επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και το επικυρώνει το θερινό ηλιοστάσιο που γίνεται την σημερινή μέρα. Παράλληλα η θετική όψη του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή και Άρη όπου ο δεύτερος βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στους στόχους και στα προσωπικά σου επιτεύγματα. Είναι μία μέρα που μπορείς να ενεργοποιηθείς σε δραστηριότητες, δίκτυα, να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο αλλά και να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα δικά σου θέλω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις πολύ καλές και όμορφες στιγμές με τον σύντροφο της ζωής σου. Κάνεις σχέδια για το μέλλον στα οποία συμφωνεί αρκεί να είναι κι αυτός μέσα σε αυτά. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι που σε αντιπροσωπεύει, έχεις πολλές πιθανότητες να το ανακαλύψεις ανάμεσα στον φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δραστήριος και αποφασιστικός. Δεν χάνεις χρόνο και συνάπτεις συμφωνίες που σε ευνοούν. Στα οικονομικά δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα που να σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το σημερινό θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή όπου το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Άρη, φέρνει επικοινωνίες, προτάσεις, μετακινήσεις επαγγελματικές που θα σε ενεργοποιήσουν θετικά . Παρόλο που δεν επιθυμείς να μοιραστείς την χαρά σου με κανένα, είναι φανερό ότι αυτή την ημέρα θα ικανοποιηθείς τόσο εργασιακά όσο και από την διαλεύκανση ενός μυστηρίου που σε βασάνιζε, ή από την επίλυση μίας παρεξήγησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση και είσαι ευχαριστημένος εκεί θα πρέπει να κάνεις μια μικρή υπέρβαση και να βγεις από την εσωστρέφεια. Μίλα στο σύντροφο για τα συναισθήματα σου. Αν όμως είσαι μόνος αυτή την περίοδο, μη θρέφεις αυταπάτες ότι θα έρθει ο υποψήφιος σύντροφος και θα σου χτυπήσει την πόρτα. Βγες και γνώρισε κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες και οι συζητήσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα. Τα οικονομικά δεν είναι πολύ ξεκάθαρα και χρειάζονται προσοχή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το θερινό ηλιοστάσιο που πραγματοποιείται σήμερα εγκαινιάζει την πρώτη μέρα του Καλοκαιριού επισήμως. Πρόκειται για μια πολύ καλή μέρα αφού το πλανητικό στερέωμα φέρνει τον Ερμή σε ευνοϊκή όψη εξάγωνου με τον Άρη. Βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια του μέλλοντος και βρίσκεις συμμάχους για να σε βοηθήσουν. Υλοποιείς ένα ταξίδι! Πες ναι σε προτάσεις φίλων, θέλουν το καλό σου και επιμένουν να σε βγάλουν από το καβούκι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις την παρέα του συντρόφου, αλλά και των φίλων, που με τα καλά τους λόγια ανυψώνουν την σχέση. Αν δεν έχεις σχέση, βρίσκεις τον ιδανικό σύντροφο μέσα στους κόλπους του φιλικού κύκλου. Τα συναισθήματα από φιλικά μετατρέπονται σε ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια, φιλοδοξίες, όνειρα, όλα πραγματώνονται με τις ευλογίες του σύμπαντος που σε ευνοεί. Στα οικονομικά δεν έχεις κανένα σημαντικό πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το σημερινό θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Η μέρα διαφαίνεται πολύ ευνοϊκή, αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη. Παίρνεις σημαντικές βοήθειες για να ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε ταλάνιζαν για θέματα του παρελθόντος. Ισχυρός πια ψυχικά και σωματικά βγαίνεις στον κόσμο και κατακτάς τα μικρά αλλά και τα μεγάλα σχέδια ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την τάση να βγάλεις στον σύντροφο τον άκρατο σεξουαλικό σου πόθο και τα βαθιά συναισθήματα. Νιώθεις το δέσιμο να ισχυροποιείται και να δυναμώνει. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις το αντικείμενο του πόθου σου μέσα στο περιβάλλον της εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έρχεται η ανέλιξη που σε κάνει αναγνωρίσιμο. Οικονομικά φρόντισε να τακτοποιήσεις τις παλιές οφειλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα συντελείται το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου που εγκαινιάζει την πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού. Μια τέτοια μέρα το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη την κάνουν ακόμα πιο ευνοϊκή. Οι βοήθειες που λαμβάνεις αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τα μελλοντικά σου σχέδια. Όλα τακτοποιούνται και παίρνεις ανάσες δροσιάς για να υλοποιήσεις ένα ταξίδι σε όμορφο προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις χαρά και αισιοδοξία που πηγάζει από την όμορφη σχέση που κατάφερες να αποκτήσεις. Μπορείς ακόμα και μέσα στην σχέση να μην πνίγεσαι και να έχεις την ανεξαρτησία που ποθείς. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να δεχθείς την πρόταση για μια εκδρομή, όπου θα γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες, συνεργασίες και πρόταση για καινούργια δουλειά σε ικανοποιούν ηθικά, αλλά και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα συντελείται το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου, που σηματοδοτεί την πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και επίσημα. Το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη συνηγορεί στην θετικότητα της ημέρας. Η σημαντική βοήθεια που παίρνεις είναι η τόνωση της ψυχολογίας σου. Βάζεις στην άκρη τις αναμνήσεις του παρελθόντος και δεν σε απασχολεί ότι σε πόνεσε. Η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση επαγγελματική και για έναρξη νέων δραστηριοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί σήμερα να μην έχεις τρελά κέφια και να θέλεις να κουρνιάζεις στην αγκαλιά του συντρόφου, αλλά κι αυτό χρειάζεται κάποιες φορές. Είναι μέρος της συνήθειας που προκαλεί η οικειότητα. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ασχολείσαι με κάτι παλιές υποθέσεις αφού δεν έχεις κάτι καλύτερο που να σου αποσπάσει την προσοχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται νέες συνεργασίες και καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πετύχεις στην καριέρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Η θετική γωνία του εξάγωνου μεταξύ των Ερμή και Άρη, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι πολύ τυχερός και απολαμβάνεις τα δώρα του σύμπαντος. Νιώθεις μέσα σου καλοκαίρι και η μέρα προσφέρεται για μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, μία συναυλία, μία αισθηματική συνάντηση. Τα χαρούμενα νέα της εβδομάδας σε κάνουν να λάμπεις από χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις όλη την ευχαρίστηση που προσφέρει η αγάπη και ο έρωτας του συντρόφου στο πιάτο. Δεν έχεις κάτι περισσότερο να ζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει ένας φλογερός έρωτας μέσα σε χώρο διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα σου εκτοξεύεται στα ύψη και δέχεσαι προτάσεις για δουλειά. Τα έξοδα σε θέτουν εκτός προϋπολογισμού αφού δεν αντέχεις χωρίς χόμπι και διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου σηματοδοτεί την έναρξη του Καλοκαιριού και επίσημα. Παράλληλα η θετική όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη φτιάχνει το ήδη θετικό κλίμα της ημέρας. Μπορείς να ευνοηθείς σε επίπεδο καθημερινότητας και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Το ημερήσιο πρόγραμμα βγαίνει πλέον αβίαστα χωρίς κούραση. Συζητήσεις για ζητήματα οικογενειακά, ή για θέματα ακίνητης περιουσίας, θα στεφθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα ακούσεις να βγαίνουν γλυκά παραπονάκια από τα χείλη του συντρόφου. Μη δώσεις σημασία γιατί είναι περαστικά. Αν είσαι ελεύθερος, μη σε απογοητεύει η πεσμένη διάθεση. Είναι εντελώς προσωρινή! Φορτίζεις μπαταρίες και βγαίνεις ανανεωμένος προς την αναζήτηση του ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει αλλά η καλή οργάνωση σε βοηθά να την αποτελειώσεις. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη