Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16/6


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Η μέρα σου κυλά με επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές. Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι συζητήσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Ο χρόνος σου μοιράζεται σε παρέες και φίλους. Η γνώμη σου μετράει και όλοι ζητούν τις συμβουλές σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η εγκεφαλική επικοινωνία που έχεις αναπτύξει με το ταίρι σε φέρνει πιο κοντά του. Απολαμβάνεις μικρές διαδρομές μαζί του και συζητήσεις εφ όλης της ύλης. Αν είσαι αδέσμευτος, οι ώρες περνούν ευχάριστα με φλερτ, γνωριμίες και συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μια μετακίνηση θα φέρει την πολυπόθητη γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται νέες συνεργασίες και συμφωνίες με την δική σου προτροπή. Στα οικονομικά κάνεις συζητήσεις που θα ανεβάσουν το εισόδημα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Επικεντρώνεσαι με ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά αποκτήματα και υλικά αγαθά. Σκέφτεσαι τρόπους για να καλυτερέψει η ζωή σου και επινοείς λύσεις που θα σε ξαλαφρώσουν από τα προβλήματα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός και η πλεονεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νοιάζεσαι για τον σύντροφο, αλλά με απόλυτη και κτητική συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο ανασφαλής, αφού δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να αμφιβάλλεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να νιώσεις την ασφάλεια που επιθυμείς με ένα άτομο που γνωρίζεις και μπορεί να στην αποπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την συγκεκριμένη περίοδο σε ενδιαφέρει η επαγγελματική ασφάλεια και η σταθερότητα. Είσαι ευχαριστημένος και οι μόνες σου προσπάθειες γίνονται πάνω στην βελτίωση των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ερμή, στο δικό σου ζώδιο. Εκτός από συναισθηματικός κι ευαίσθητος, είσαι ταυτόχρονα και λογικός. Η διαίσθηση παντρεύεται την λογική και μπορείς να κάνεις τις πιο σωστές και σοφές επιλογές, σε όλους τους τομείς. Εξάλλου σήμερα ανοίγονται δρόμοι και πόρτες, αφού είσαι πρωταγωνιστής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δίνεσαι ολοκληρωτικά στον σύντροφο και επικοινωνείς σε καλύτερο επίπεδο μαζί του. Η ταύτιση απόψεων είναι το κλειδί της ευτυχίας, μαζί με την αμοιβαία αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να έχεις μεγάλη επιτυχία στο άλλο φύλλο και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις σου γίνονται αποδεκτές, διότι τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Οικονομικά θα έχεις ευκαιρίες ανόδου αν κινηθείς σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται αγκαλιά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Η εσωστρεφή σου διάθεση, θέλει την απομόνωση και την ηρεμία. Επιθυμείς τον εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου και την επαφή με τα εσώτερα συναισθήματα. Απλά να μη τα βάλεις με τον εαυτό σου και τον θεωρήσεις ένοχο, για τα λάθη των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θέλεις την έντονη κοινωνικότητα με το ταίρι σου και προτιμάς να βρεθείς μαζί του σε κλειστό και οικείο χώρο. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να χωθείς στην αγκαλιά του και να νιώσεις ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα δεν προσφέρεται για νέες γνωριμίες και προτιμάς να κινηθείς σε παλιά και γνωστά μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά είσαι αρκετά ευχαριστημένος και δεν θέλεις να αλλάξεις κάτι. Έχεις αυτά που επιθυμείς, οικονομική ασφάλεια και σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή βρίσκονται μαζί και σε ευνοούν. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική ζωή και στον σχεδιασμό του μέλλοντος. Έχεις πολλούς φίλους και αποκτάς καινούργιους, αφού η επικοινωνία σου είναι ευχάριστη. Επιτυγχάνεις τους στόχους και υλοποιείς τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αφιερώνεις τον χρόνο στον σύντροφο και την παρέα των φίλων. Η εξωστρεφή σου διάθεση σε κάνει πολύ αγαπητό τόσο από το ταίρι όσο και το ευρύτερο περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος με τόσες εξόδους και καλή διάθεση δεν θα μείνεις για πολύ μόνος. Άτομα που ενδιαφέρονται σε πλησιάζουν χωρίς να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Φτάνει το χαμόγελο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια είναι έτοιμα να καρποφορήσουν. Στα οικονομικά έχεις μεγάλη ρέντα με την Αφροδίτη και Άρη στο δικό σου ζώδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας, καθώς και κυβερνήτης σου Ερμής, βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική καταξίωση και προβολή της δημόσιας εικόνας σου. Επιθυμείς διακαώς την αναρρίχηση στην αρένα της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο με το ταίρι και στρέφεις το μυαλό σου σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις πισωγυρίσματα σε μια σχέση του παρελθόντος που τρέφεις συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και την επαγγελματική αποκατάσταση βρίσκεσαι σήμερα. Επιτυγχάνεις τους μεγαλόπνοους στόχους. Οικονομικά σε απασχολούν κάποιες παρελθοντικές οφειλές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Η βασική σου επιθυμία είναι να γνωρίσεις τον κόσμο μέσω των ταξιδιών που σχεδιάζεις. Φιλοσοφείς τα γεγονότα που συμβαίνουν τριγύρω σου αλλά είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Αποζητάς την ελευθερία και την ανεξάρτητη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να πείσεις το ταίρι να σε ακολουθήσει στα ταξίδια που θα φέρουν τον αέρα της ανανέωσης στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις από την ρουτίνα και αλλάζεις συνήθειες. Η φυγή σε οδηγεί σε ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες από μακρινούς τόπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται και πραγματοποιούνται οι επιθυμίες για συνεργασίες. Ταυτόχρονα έρχεται και η οικονομική άνοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται αγκαλιά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Λογική και συναίσθημα συνήθως δεν πάνε μαζί και είναι αντίθετα. Προσπαθείς να τα συνδυάσεις και τα δύο αλλά είναι δύσκολο για σένα που το συναίσθημα είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα. Μην έχεις άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι διακυμάνσεις την ψυχολογίας σου σε οδηγούν στα άκρα και βγάζεις ζήλιες και χειριστικότητα προς τον σύντροφο. Σε κυριεύει η ανασφάλεια κι εδώ πρέπει να βάλεις μπροστά την λογική να σε συμβουλέψει. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη σήμερα για κάτι καινούργιο αφού το μυαλό σου ταξιδεύει σε μια παλιά σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα εγχειρήματα και οι συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά πρέπει να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου για να φύγει το άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στην αγκαλιά του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή και κάνει την Παρασκευή, πολύ συντροφική για σένα. Ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επιθυμείς επαφή με τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα φροντιστικός και περιποιητικός. Καταφέρνεις να συνδυάσεις την λογική με το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, από την μια συμπονείς και από την άλλη καταλαβαίνεις τον σύντροφο που θέλει διαρκώς να βρίσκεται μαζί σου. Μπορείς να κάνεις μια ανοικτή συζήτηση και να εκφράσεις τα δικά σου συναισθήματα που δεν απέχουν και πολύ από τα δικά του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι προσιτός, γλυκός και ελκυστικός, οπότε δεν δικαιολογείσαι αν δεν κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Έχεις όλα τα φόντα και την τύχη με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες ενδιαφέρουσες συνεργασίες προβλέπονται. Σε πλησιάζουν άτομα που επιθυμούν να δουλέψουν μαζί σου. Στα οικονομικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη και κάνει την Παρασκευή, γεμάτη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Εστιάζεις στον τομέα της εργασίας, όπου εκεί φαίνεται πως πιέζεσαι λιγάκι παραπάνω, από όσο αντέχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν έχεις χρόνο για να αφιερώσεις στο ταίρι σου και θα υποστείς την γκρίνια του. Εξήγησε του με καλό τρόπο ότι οι δουλειές τρέχουν και πρέπει να τις ολοκληρώσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις σήμερα να κάνεις την γνωριμία που ποθείς εκτός αν βρίσκεται το άτομο που σε ενδιαφέρει στον χώρο της εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά σε περιμένει και αρκετό άγχος που προέρχεται από τις αγγαρείες που δεν τελειώνουν. Άγχος και στα οικονομικά που παρουσιάζουν στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Είσαι εγκεφαλικό άτομο και συνήθως σκέφτεσαι λογικά, όμως σήμερα θα χρωματίσεις την λογική με το συναίσθημα. Έτσι θα καταφέρεις να ασχοληθείς με τα ταλέντα και τα χόμπι, που για να προωθηθούν χρειάζεται πάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξανανιώνεις τον έρωτα του συντρόφου και η σχέση ανανεώνεται. Περνάς υπέροχες στιγμές μαζί του και απολαμβάνεις εξόδους και διασκέδαση. Αν είσαι αδέσμευτος, διανύεις την ιδανικότερη περίοδο για φλερτ και νέες γνωριμίες. Βγες και μη χάνεις χρόνο να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα και επικοινωνείς τα χόμπι σου σε καινούργιους εργοδότες που τα εκτιμούν ιδιαίτερα. Στα έξοδα δεν έχεις μέτρο και σπαταλάς αλόγιστα σε διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, βρίσκεται στην αγκαλιά της συναισθηματικής Σελήνης. Γενικά είσαι έντονα ευαίσθητος και συναισθηματικός από την φύση σου και τώρα καλείσαι να διαχειριστείς την υπερχείλιση του συναισθηματικού φορτίου. Μπαίνεις σε εσωστρεφή διαδικασία και αποζητάς την απομόνωση στο σπίτι όπου μπορείς να αφουγκραστείς την εσωτερική φωνή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να μείνεις με το ταίρι στο σπίτι απολαμβάνοντας ρομαντικό δείπνο και θαλπωρή. Η αγκαλιά κρίνεται απαραίτητη και συνιστάται για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον η μέρα δεν θα σε ανταμείψει με μια νέα γνωριμία. Προσπάθησε άλλη φορά που θα έχεις εύνοια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου, αλλά έχει λόγο και η οικογένεια. Κάνετε κοινά σχέδια και έχετε κοινά συμφέροντα. Αν υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση, ή αν δουλεύετε στην ίδια δουλειά, μοιράζεστε τα έσοδα, αλλά εσένα δεν σε φτάνουν.








ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη