83 άνδρες βίασαν γυναίκα, αφού την νάρκωνε ο σύζυγός της


Τουλάχιστον 83 άνδρες βίασαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έμαθε όσα της συνέβησαν τυχαία μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Την απόλυτη φρίκη ζούσε μία γυναίκα στη Γαλλία, η οποία, όπως αποκάλυψε, επί δέκα χρόνια ήταν θύμα βιασμού από άγνωστους άνδρες τους οποίους έφερνε ο σύζυγός της στο σπίτι τους.

Ο δράστης, με το όνομα Ντομινίκ Π., φέρεται να εντόπιζε μέσω του online forum «à son insu» τους βιαστές της γυναίκας του, οι οποίοι ανέρχονται σε τουλάχιστον 83, τους έφερνε στο σπίτι τους και τους «πρόσφερε» τη γυναίκα αφού πρώτα την είχε ναρκώσει.

Μάλιστα, κατέγραφε τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο σε φάκελο με τίτλο «κακοποιήσεις» σε ένα «φλασάκι USB».

Από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί και συνελήφθησαν 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, διαφόρων επαγγελμάτων, όπως πυροσβέστης, δημοτικός σύμβουλος, φρουρός σε φυλακή, νοσοκόμος και δημοσιογράφος, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό της «Φρανσουάζ», της γυναίκας με την οποία ήταν παντρεμένος επί 50 χρόνια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

Τουλάχιστον 92 περιστατικά βιασμών της ανυποψίαστης γυναίκας καταγράφηκαν από το 2011 μέχρι το 2020.

Της έριχνε αγχολυτικά στο φαγητό
Ο Ντομινίκ Π. φέρεται να νάρκωνε τη σύζυγό του ρίχνοντας στο φαγητό της αγχολυτικό φάρμακο και στη συνέχεια καλούσε τους άνδρες να τη βιάσουν, ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη, στο σπίτι τους στο Μαζάν κοντά στο Καρπαντρά, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τη δράση του το 2020, όταν τον συνέλαβε επειδή βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα γυναίκες που άλλαζαν ρούχα σε δοκιμαστήριο ενός σούπερ μάρκετ στο Καραπαντρά. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε την κάμερα και δεκάδες βίντεο με τους βιασμούς της γυναίκας του.

Ο συνήγορος ενός εκ των βιαστών υποστήριξε ότι κάποιοι εκ των δραστών πίστευαν πως η γυναίκα «παρίστανε» ότι ήταν αναίσθητη στο πλαίσιο ενός σεξουαλικού παιχνιδιού. Ωστόσο, οι επιθεωρητές της αστυνομίας υποστήριξαν ότι οι ύποπτοι πρέπει να γνώριζαν ότι το θύμα ήταν ναρκωμένο, καθώς ενημερώνονταν από τον σύζυγό της πριν την πράξη.
Κάποιοι από τους βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες στο σπίτι του ζευγαριού. Ο συνταξιούχος φέρεται να τους ζητούσε να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από το σπίτι και να προσέχουν να μην ξυπνήσουν τη γυναίκα του με δυνατές οσμές, όπως αρώματος και καπνού.

Το πιο ανατριχιαστικό, ακόμα, είναι όταν ένας εκ των υπόπτων αρνήθηκε ότι η πράξη του συνιστούσε βιασμό από τη στιγμή που είχε «την άδεια» του συζύγου. «Γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει», είπε.

Συντετριμμένη η «Φρανσουάζ» από την αποκάλυψη
Η γυναίκα έμαθε ότι τη βίαζαν εν αγνοία της όταν ανακάλυψε η αστυνομία τα βίντεο. Όπως είπε, υπέφερε από κατάθλιψη, γυναικολογικά προβλήματα και εξάντληση μετά την αποκάλυψη. Ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι μολύνθηκε με τέσσερα αφροδίσια νοσήματα.
Η «Φρανσουάζ» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Ντομινίκ φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγία». «Ήταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ναβάρο.

Η δίκη αναμένεται να γίνει του χρόνου και ο συνταξιούχος αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και 20 ετών, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη