Θεσσαλονίκη: Πέθανε αγοράκι στο Ιπποκράτειο, όπου μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό


Ανείπωτη τραγωδία στο χωριό Στενήμαχο Ημαθίας καθώς ένα αγόρι 8 χρονών έχασε τη ζωή του. Το παιδί που εμφάνιζε υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε από τους γονείς στο νοσοκομείο της Νάουσας. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ίσως πρόκειται για ίωση.

Οι γονείς πήραν το παιδάκι και έφυγαν ωστόσο ανέβασε και πάλι πυρετό με αποτέλεσμα να το πάνε ξανά χθες στο νοσοκομείο της Νάουσας.

Χθες το πρωί οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι το παιδί πρέπει να είχε φύγει άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο. 
Από τη Νάουσα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση έτσι ώστε να φτάσει το παιδί όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αστυνομία γιατρούς και ασθενοφόρο. Όμως το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής να καταλήξει.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του μαθητή από το Στενήμαχο Ημαθίας, σημειώνοντας πως σε ένδειξη πένθους το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη