Χαλκιδική : Ο George Tsilipakos live στο Mountain Youth Fest


Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “To Καστέλι” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει… μια εκδήλωση σχεδιασμένη αποκλειστικά για τη νεολαία της Βορείου Χαλκιδικής (και όχι μόνο!). Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από τους ηλεκτρισμένους ρυθμούς του DJ George Tsilipakos, καθώς φέρνουμε μια αξέχαστη εμπειρία στην καρδιά των βουνών.

Ημερομηνία: 30/06/2023

Ώρα: 21:30

Τόπος διεξαγωγής: Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Αυτή η - άνευ προηγουμένου! - συγκέντρωση για την περιοχή μας, έχει στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπου η ενέργεια των νέων ενώνεται με τη φυσική ομορφιά του αγαπημένου μας ορεινού χωριού. Η εκδήλωση είναι μια γιορτή της μουσικής, της ενότητας και του πάθους, που καίει σε κάθε νεανική ψυχή.

Ο DJ George Tsilipakos, γνωστός για το εξαιρετικό ταλέντο και την ικανότητά του να “ανάβει” τις πίστες, θα βρεθεί στο επίκεντρο, για να ανεβάσει την ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στο event θα τον πλαισιώνουν και διάφοροι άλλοι ταλαντούχοι DJ’s, που ο καθένας φέρνει το μοναδικό του στυλ και τον ενθουσιώδη ρυθμό του στη σκηνή.

Σημειώστε στα ημερολόγιά σας, μαζέψτε τους φίλους σας και ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα του ορεινού χωριού μας!

Ελάτε μαζί μας να ζήσετε μια εξαιρετική βραδιά με μουσική, διασκέδαση και αξέχαστες αναμνήσεις.

Αφήστε τους ρυθμούς της μουσικής να αντηχούν στα βουνά, καθώς γιορτάζουμε το πνεύμα της νεότητας στην καρδιά του Mountain Youth Fest

Για περαιτέρω ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα μας στο Facebook [https://www.facebook.com/groups/381742107479558].

Σας περιμένουμε










ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη