Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4/6



ΚΡΙΟΣ
Φίλε μου Κριέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα γιατί θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες επέκτασης και ολοκλήρωσης στόχων. Προωθούνται μετακινήσεις, ταξίδια και επικοινωνίες με το εξωτερικό. Ο Ερμής και ο Ουρανός φέρνουν ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ευνοείσαι για γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού, με άλλη κουλτούρα και διαφορετικό υπόβαθρο. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις πληρότητα και κάλυψη των συναισθημάτων που προσφέρει το ταίρι πλουσιοπάροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιθυμείς συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού ,ή από κάπου μακριά. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή!




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί άγχος και ανασφαλή τάση που πηγάζει από τα οικονομικά προβλήματα. Είσαι εσωστρεφής και μοναχικός. Σε απασχολεί το οικογενειακό περιβάλλον με πολλά έξοδα και εκκρεμότητες οικονομικές. Οι βλάβες και η ανάγκη επισκευών, φέρνουν δαπάνες που δεν υπολόγιζες. Ο Ερμής και ο Ουρανός στο ζώδιο σου φέρνουν ξαφνικές ιδέες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φτάνει να δραστηριοποιηθείς σε μια ομάδα, ή στον φιλικό κύκλο και να βρεις αυτό που θέλεις. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι που προκύπτουν μετά από τις εκπλήξεις του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν δεν είσαι ανυπόμονος θα έχεις την έκβαση που επιθυμείς στα επαγγελματικά. Το οικονομικό κομμάτι το διαχειρίζεσαι πολύ καλά από μόνος σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου, ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είσαι περισσότερο ευαίσθητος από συνήθως και εξαρτάσαι από την γνώμη και την άποψη των άλλων. Ο Ερμής κι ο Ουρανός σε σύνοδο και ακριβώς πίσω από την πλάτη σου προσπαθούν να σε αφυπνίσουν ώστε να αντιληφθείς το παρασκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ρίχνεις το βάρος στον σύντροφο και τις επιθυμίες του. Είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και αποφεύγεις να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να βγεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την βοήθεια από άτομα που σε αφυπνίζουν συνειδησιακά και καταφέρνεις να σταδιοδρομήσεις. Στα οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα, όπως και όλα τα φεγγάρια άλλωστε, αφού έχεις κυβερνήτη πλανήτη την Σελήνη. Έχεις έντονο άγχος και πίεση από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού από έκτακτα έξοδα. Σε στηρίζουν όμως οι φίλοι προσφέροντας την βοήθεια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον σύντροφο και έχεις άλλες προτεραιότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας απρόσμενος έρωτας μέσα από τον φιλικό κύκλο ή μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμμαχίες σε βοηθούν να πετύχεις επαγγελματικά και σε στηρίζουν σε κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Τα οικονομικά θέλουν σύνεση γιατί προκύπτουν έκτακτα έξοδα.
ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ θετική για σένα αφού γίνεται σε συμβατό ζώδιο. Έχεις την τύχη με το μέρος σου για να πετύχεις τους στόχους. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και βγαίνεις στη μάχη. Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου προωθώντας τα ταλέντα που διαθέτεις. Σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες ψυχαγωγίας και έρωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την εύνοια και την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο εσύ που είσαι ελεύθερος, κάπου σε έξοδο για διασκέδαση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι κάνοντας μαζί κοινές δραστηριότητες που σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις για να νιώσεις καλύτερα. Στα επαγγελματικά πάρε το ρίσκο να αξιοποιήσεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα και ρίχνει το φως της στο σπίτι και την οικογένεια. Ασχολείσαι με θέματα κληρονομικά ή με ζητήματα που αφορούν την πατρική περιουσία ή ακόμα και την οικογένεια. Είναι θέματα που σε αγχώνουν μέχρι να δεις αποτελέσματα και να ηρεμήσεις. Απλά έχε υπομονή και μη βιάζεσαι! Ο Ερμής και ο Ουρανός σε ξαφνιάζουν ευχάριστα σε σχέση με το εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση και ο σύντροφος στην παρούσα φάση σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Θέλεις χρόνο μόνος σου! Αν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόσκαιρα εμπόδια δεν σε αφήνουν να γνωρίσεις τον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δαπάνες για το σπίτι σε πιέζουν οικονομικά! Επαγγελματικά ίσως έφθασε η ώρα να διακόψεις οριστικά μια συνεργασία και να πας στην επόμενη.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει εξελίξεις σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Η ωραία παρέα σε βοηθά να ανέβει η διάθεση σου και να περάσεις ευχάριστα. Ο Ερμής με τον Ουρανό, αφυπνίζουν την ψυχή σου και ξαφνικά βρίσκεις λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πραγματοποιείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου με την βοήθεια του ερωτικού συντρόφου εσύ που είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο άτομο μέσα από ένα ταξίδι που προκύπτει ξαφνικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι διεκδικητικός στην δουλειά και έτοιμος να αναλάβεις δράση για να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων. Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει συναισθηματική και υλική ανασφάλεια. Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος που έχεις παραμελήσει φανερώνονται μπροστά σου ώστε να τις διευθετήσεις. Ο Ερμής και ο Ουρανός που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου, σε καθοδηγούν και σε προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σταθεροποιείς τη σχέση και δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα προς εξέλιξη αυτής. Αν είσαι αδέσμευτος η έλλειψη διάθεσης για εξόδους και διασκέδαση δεν θα σε φέρει κοντά σε κάποια γνωριμία. Βγες αν θέλεις να γνωρίσεις γιατί κανείς δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να είσαι επιφυλακτικός σε συνεργασίες που δεν γνωρίζεις τα πρόσωπα. Μπορεί να σε ξαφνιάσουν! Τα έξοδα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνεις
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, η σημερινή πανσέληνος γίνεται στο δικό σου ζώδιο και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Έρχονται στην επιφάνεια οι διαπροσωπικές σχέσεις που φέρνουν σημαντικές εξελίξεις. Φρόντισε να μετριάσεις την ανταγωνιστικότητα σου και μη συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Η συμφιλίωση είναι το καλύτερο όπλο. Ο Ερμής και ο Ουρανός σου φέρνουν ξαφνικές λύσεις και βελτιώνεις την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αντιπαράθεση με τον σύντροφο δεν οδηγεί σε κάποιο αποτέλεσμα και απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στην αρένα της διεκδίκησης του ερωτικού συντρόφου. Η γνωριμία ενδεχομένως γίνει σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θα έχουν ανοδική πορεία αν αφήσεις στην άκρη τους ανταγωνισμούς. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι και στις επισκευές του δεν θα λείψουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σου. Οπότε ρίχνει το φως της στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Έρχονται στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που κρατάς μέσα σου. Ο Ερμής και ο Ουρανός ευτυχώς φέρνουν λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας κα σε βγάζουν από τις σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, και πέρασες μια δύσκολη φάση, τώρα το ξεπερνάς και εξομαλύνεται το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος, καλομελέτα κι έρχεται ο νέος έρωτας που θα σε απογειώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικότητα κινείσαι στα επαγγελματικά και καλά κάνεις. Αν δεν δώσεις οριστικά τα χέρια για συνεργασία καλύτερα να μην το ανακοινώσεις. Οικονομικά φαίνεται να σε πιέζουν κάποια χρέη από το παρελθόν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει όνειρα κι ελπίδες για το μέλλον. Οι στόχοι υλοποιούνται και αποκτούν πλέον σάρκα και οστά. Είσαι έντονα κοινωνικός και εξωστρεφής. Ταυτόχρονα είσαι δημοφιλής και αγαπητός! Ο Ερμής και ο Ουρανός όμως φέρνουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι, και οι κόντρες με πρόσωπα της οικογένειας δεν θα λείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τον σύντροφο. Αρκεί να ακούς και να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του κι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνική ζωή και η τάση για φλερτ θα σε φέρουν στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε όσο το δυνατόν καλύτερο κουμάντο στα χρήματα. Κάνε αποταμίευση και οικονομία! Στην δουλειά μην είσαι ανταγωνιστικός!
ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, βγάζει στο φως τα διλλήματα που έχεις. Από την μια η οικογένεια και από την άλλη η δουλειά σε έχουν βάλει στη μέση. Προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα όλα και κουράζεσαι. Θέματα ακίνητης περιουσίας παίρνουν το δρόμο τους. Ο Ερμής και ο Ουρανός σε αφυπνίζουν. Έρχονται ξαφνικά νέα που δεν μπορείς να πιστέψεις και ανοίγονται νέοι δρόμοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις σημαντικές εξελίξεις με τον σύντροφο και είναι όλα ελεγχόμενα. Ο χρόνος περνάει με τα πάνω και τα κάτω και υπερτερεί το αίσθημα της συνήθειας. Αν είσαι ελεύθερος μπαίνεις σε μια νέα σχέση εντελώς ξαφνικά και συναρπάζεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθημερινές αγγαρείες της δουλειάς σε κουράζουν, αλλά θα το παλέψεις και θα ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές απλά να προσέχεις τα περιττά έξοδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη