Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί ανασφάλεια και πεσιμιστική διάθεση. Οι επικοινωνίες μπλοκάρονται και αναστέλλονται, λόγω της δικής σου εσωστρέφειας. Τα νέα που θα μάθεις δεν είναι και τόσο ευχάριστα και εντείνουν την απογοήτευση που νιώθεις. Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να πάρεις αποφάσεις στηριζόμενος στην λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προσέχεις, γιατί πάνω στη συζήτηση θα πεις λόγια πικρά που θα μετανιώσεις. Οι ανασφάλειες που έχεις προκαλούνται από άλλους κι όχι από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, με δυσκολία θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον γύρω σου και συνεπώς οι γνωριμίες δεν προβλέπονται την σημερινή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμφωνίες δεν τηρούνται γι’ αυτό μην επενδύεις ακόμα. Οικονομικά δεν έχεις κάτι αξιοσημείωτο για την ώρα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη και το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο, εμποδίζει τα σχέδια σου για το μέλλον. Λαμβάνεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις στα οικονομικά σου και αυτό σε κάνει να υιοθετείς μια ανασφαλή στάση που δεν σου ταιριάζει ,αφού έχεις την εύνοια της Σελήνης που κινείται στο ζώδιο σου. Δες το σαν μια πρόκληση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και μη κατσουφιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα για σένα την ανασφάλεια που νιώθεις και μη την μεταδίδεις στο ταίρι σου. Τα όνειρα για συγκατοίκηση θα υλοποιηθούν όταν θα ωριμάσει η σκέψη και η σχέση. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την πιθανότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά χωρίς την σταθερότητα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι έτοιμος να κάνεις την πρόταση για συνεργασία, αλλά δεν θα υλοποιηθεί σύντομα. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα σε συνδρομές που θα σου λείψουν από τον προϋπολογισμό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Εμποδίζονται τα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωση. Μόνος σου μπλοκάρεις τις εξελίξεις γιατί κάτι δεν σου αρέσει το οποίο δεν είναι τόσο σημαντικό. Μη φέρεσαι επιπόλαια και διώξε τον αρνητισμό που σε κατακλύζει. Η μέρα είναι κατάλληλη για να επιβληθείς στον εαυτό σου και να υπακούσεις σε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της επισημοποίησης σου προκαλεί πανικό που δεν καταλαβαίνει το ταίρι σου. Βγες από το τούνελ της εσωστρέφειας και εξήγησε στον σύντροφο ότι δεν νιώθεις ακόμα έτοιμος. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να ενδιαφερθείς για κάποιο άτομο στην δουλειά, αλλά δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε πιέζουν σε τέτοιο βαθμό που θέλεις να φύγεις και να απομονωθείς ώστε να μη βλέπεις κανένα. Δεν είναι η σωστή λύση και το ξέρεις. Τα οικονομικά σε στεναχωρούν!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι δυσάρεστες σκέψεις κάθονται σαν μαύρα σύννεφα κάτω από το κεφάλι σου και αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει η προοπτική και η εξέλιξη που θα ήθελες στην ζωή σου! Προσπάθησε να μην λες «ποτέ» και «αποκλείεται» γιατί σύντομα τα σύννεφα θα φύγουν και θα επανέλθει η ηλιοφάνεια στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μη ανακατεύεις ένα φιλικό άτομο στην σχέση και μη του δίνεις πλήρη αναφορά όσο κι αν πρόκειται για στενό φίλο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλει λόγια στο ταίρι πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις εγκλωβισμένος σε μια παρελθοντική σχέση που δεν θέλεις να ξεκολλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σύμμαχοι σου στη δουλειά σε στηρίζουν αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τα ηνία της επαγγελματικής πορείας σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Τα πικρά λόγια που θα ακούσεις από τους φίλους, ή όποιους θεωρούσες οικείους σου θα σε στεναχωρήσουν. Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια άτομα τα είχες υπερεκτιμήσει και ότι έχει έρθει η ώρα να βάλεις τα όρια σου! Η προσοχή σου στρέφεται προς την καταξίωση, την άνοδο που επιθυμείς και που εδώ και καιρό ήταν στάσιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, περνάς μια κρίση που έχει φέρει η απομάκρυνση από τον σύντροφο. Δεν καλύπτονται οι βασικές σου ανάγκες και νιώθεις ανασφαλής. Αν είσαι ελεύθερος, σε μαγνητίζει ένα άτομο από τον φιλικό σου κύκλο αλλά δεν προχωράει η γνωριμία προς το παρόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες και συμφωνίες που επιθυμείς δεν υλοποιούνται γιατί υπάρχουν διαφορές που δεν έχεις μελετήσει. Αξιολόγησε καλύτερα τις προσφορές. Οι διαφορές επικεντρώνονται κυρίως στον οικονομικό τομέα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Σαφώς και ευθύνονται οι άλλοι για τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το δικό σου φταίξιμο είναι πως τους άφησες να κάνουν κουμάντο στην ζωή σου. Σχέδια και όνειρα για το μέλλον παρουσιάζουν μεταβολές. Η μέρα μπορεί να είναι απαιτητική αλλά έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να ξεπεράσεις την επιρροή που ασκεί πάνω σου η γνώμη των άλλων και να κάνεις αυτό που επιθυμείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να εμφανιστεί μια γνωριμία σε ένα μέρος που θα επισκεφθείς, ή στον δρόμο που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται συνεργασίες με άτομα που διαθέτουν κύρος στον χώρο. Οικονομικά δεν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα εκτός από τα τρέχοντα και τα συνηθισμένα.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Μελλοντικά σχέδια και βαρετή καθημερινότητα μπλέκονται και το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου. Το θέμα είναι ότι σε ενθουσιάζει ένα ταξίδι αλλά οι απαιτήσεις της δουλειάς σε καθηλώνουν και δεν πας πουθενά. Προσπάθησε να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να αφιερώσεις κάποιες στιγμές και σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις να αντιμετωπίσεις τα παράπονα του ερωτικού συντρόφου γιατί θέλει εκδρομές και ταξίδια που δεν μπορείς να του προσφέρεις. Η γκρίνια σε καθημερινή βάση σε στεναχωρεί. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις σήμερα πολλές πιθανότητες για νέες γνωριμίες αφού ασχολείσαι με άλλες προτεραιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες, συνεργασίες και πολύ δουλειά σε περιμένουν από εδώ και στο εξής. Θυμήσου να ξεκουράζεσαι! Στα οικονομικά τα χρέη που σε βασανίζουν πρέπει να τακτοποιηθούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Μια συναισθηματική δυσκολία θα την έχεις και ένα άγχος δεν θα το αποφύγεις. Οι οικονομικές δυσκολίες σου στερούν τις μικρές χαρές και τις απολαύσεις της ζωής. Δεν θα μείνεις έτσι όμως, καθώς παίρνεις σημαντικές βοήθειες από το ευρύτερο περιβάλλον και τα άτομα που σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η στενή επαφή με τον σύντροφο σου βγάζει από την μια άκρατο σεξουαλισμό κι από την άλλη παθολογική ζήλια. Περιόρισε την κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ανακαλύπτεις τον έρωτα στο πρόσωπο του ατόμου που βρίσκεται πολύ κοντά σου και που ποτέ δεν πίστευες να συμβεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία για την ανάδειξη των ταλέντων σου μπορεί να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα που θα περίμενες. Το κεφάλαιο, ή το δάνειο θα αργήσει να επιστραφεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα θα σε ζορίσουν ψυχολογικά! Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεσαι στενά έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα πλέον, και αυτό σε κουράζει αλλά σε αναγκάζει να θέσεις τα όρια και τους κανόνες σου για να μην γίνονται κάποιες συμπεριφορές υπερβολικές! Αποφασίζεις ότι έχει έρθει η ώρα να «ξεμάθεις» όποιον έχει «κακομάθει»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δίνεις όλο το βάρος στον σύντροφο παραμελώντας άλλες υποχρεώσεις. Αυτό γιατί δεν αντέχεις τα παράπονα για παραμέληση. Το άγχος όμως σε κατατρώει! Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις μια σπουδαία γνωριμία σήμερα που είσαι κουρασμένος και πιεσμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά, πολλές αγγαρείες και πολλές υποχρεώσεις, χωρίς την υλική ανταμοιβή που περιμένεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Η επικοινωνίες γίνονται μετ εμποδίων αφού δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς με άνθρωπο. Η διάθεση σου ολοένα και πέφτει από το λόγο ότι αποκτάς άγχος για πράγματα που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Άσε τον χρόνο να φέρει από μόνος του τις εξελίξεις. Η μέρα σε προδιαθέτει να κάνεις μία καλύτερη οργάνωση στην εργασία σου και στις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σε προβληματίζει γιατί παρατηρείς ότι δεν υπάρχει διάθεση για αποκατάσταση της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια βόλτα από ένα άτομο του καθημερινού περιβάλλοντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Στροφή στην καριέρα λοιπόν! Οι δυσκολίες είναι προσωρινές και ξεπερνιούνται. Οικονομικά θα χρειαστείς ένα μικρό κεφάλαιο
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη κι ο Ερμής κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο. Η ανασφάλεια που σε διακατέχει είναι αρκετά μεγάλη. Στα αισθηματικά συνειδητοποιείς ότι κάποια λόγια δεν μπορείς να τα αφήσεις να πέσουν στο βρόντο και η κατάσταση που κυριαρχεί είναι η «παγωμάρα»! Αυτό που επιλέγεις σήμερα να κάνεις γιατί σε ξεκουράζει ψυχικά είναι να αφοσιωθείς στο σπίτι και στη θαλπωρή που προσφέρει. Η επιθυμία σου άλλωστε είναι να χωθείς στην φωλιά σου και να μην κάνεις τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανταλλάσσεις λόγια και κουβέντες με τον σύντροφο που σε πικραίνουν. Νιώθεις ανασφαλής και δεν είσαι πλέον σίγουρος για τα συναισθήματα του. Αν είσαι αδέσμευτος, πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν την σημερινή μέρα για νέες γνωριμίες. Εκτός κι αν αφεθείς στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου που σκέφτεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι μια ουδέτερη μέρα για τα επαγγελματικά τα οποία δεν σε απασχολούν αφού το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αλλού. Τα οικονομικά όμως σε πιέζουν.
ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη και ο Ερμής κάνει την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Είσαι πολύ πιεσμένος και βλέπεις ότι έκανες λάθος στις αποφάσεις και στις επιλογές σου. Προβλήματα παρουσιάζονται στην οικογένεια και ακούς λόγια που δεν πιστεύεις και σε πικραίνουν. Σίγουρα δεν κρατάς κακίες, αλλά η στάση κάποιων ανθρώπων σε στεναχωρεί. Πάρε λίγο το χρόνο σου, βάλε κάποιες αποστάσεις και άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για ένα άλλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις ουσιαστικά προβλήματα να λύσεις στη σχέση και υπάρχει σχετική ηρεμία, αρκεί να μη μπλέξεις τον σύντροφο με την οικογένεια. Αν είσαι αδέσμευτος, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να αλλάξει την ζωή σου προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πιεστεί το τελευταίο διάστημα και συνεχίζεις να πιέζεσαι από την ανάληψη πολλών ευθυνών. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη