Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 ΙουνίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Κριέ, σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Έχεις απίθανες επικοινωνιακές ικανότητες και μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου, να σε στηρίξουν. Ταυτόχρονα όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις και σου αλλάζει πορεία πλεύσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποκτάς καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου και δένεσαι συναισθηματικά μαζί του. Πρόσεχε όμως μη χαλάσει το κλίμα από την ανάμιξη φίλων. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε να σε οδηγήσει η διαίσθηση σε μια γνωριμία που θα σε απογειώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες σε ευνοούν αυτή την περίοδο αφού παίρνεις εσύ τις αποφάσεις και επιλέγεις τους συνεργάτες. Προσοχή στα οικονομικά γιατί παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Την σημερινή μέρα φίλε Ταύρε, σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο. Τα θέματα της καριέρας προωθούνται με σχετική ευκολία και νιώθεις ασφάλεια στην δουλειά. Παράλληλα την ίδια μέρα σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Αν σε χαλάει κάτι μη το βγάλεις από μέσα σου άτσαλα και με θυμό. Συγκράτησε τα νεύρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την άνεση να βάλεις το ταίρι στα δικά σου μονοπάτια και να σε ακολουθήσει πιστά. Αν είσαι αδέσμευτος, ο χώρος της εργασίας προσφέρεται να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και σου δίνει το πράσινο φως να προχωρήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σε απασχολεί και την βάζεις πάνω από όλα τούτη την περίοδο. Είσαι ευρηματικός και σε στηρίζουν οι ανώτεροι σου. Τα οικονομικά πάνε περίφημα!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σένα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που σχηματίζεται σήμερα σε ευνοεί και σε σπρώχνει στον σχεδιασμό ταξιδιών. Επιθυμείς την ανώτερη εκπαίδευση και μπορείς να κάνεις εκείνο το μεταπτυχιακό που παράτησες κάποτε. Η αφύπνιση που προσφέρει ο Ουρανός με την Σελήνη σε όψη τετραγώνου σε ωθεί να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση με τον σύντροφο, μέσα από ένα ταξιδάκι αναψυχής, ή μια εκδρομή. Η πρόταση γίνεται αποδεκτή. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, μέσα σε μια μετακίνηση. Μη μένεις ούτε ώρα μέσα και βγες έξω για διασκέδαση και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε διακατέχει μυστικότητα και δεν ανακοινώνεις την συνεργασία που προκύπτει. Ίσως οι λόγοι να μην είναι σοβαροί, αλλά έτσι νιώθεις καλύτερα. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή γιατί βλέπεις τα χρήματα να εξανεμίζονται με ανούσιες σπατάλες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Καρκίνε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να αντέξεις την εσωστρέφεια που έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Φιλοσοφείς την ζωή και ψάχνεις το νόημα της. Προβληματίζεσαι και αναρωτιέσαι! Το τετράγωνο την ίδια μέρα της Σελήνης με τον Ουρανό σου βάζει δύσκολα δημιουργώντας ανασφάλεια και αστάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου αρκεί η επιβεβαίωση του συντρόφου για τα συναισθήματα του και γκρινιάζεις αφού δεν πείθεσαι. Ένας φίλος παίζει τον ρόλο του καταλύτη στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις κάποια κίνηση σήμερα που η διάθεση σου είναι πεσμένη. Άσε τις γνωριμίες και τα φλερτ όταν θα έχεις εύνοια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες προωθούνται και μπορείς να περιμένεις εξελίξεις. Απλά μη γκρινιάζεις επειδή υπάρχει μια προσωρινή στασιμότητα. Οικονομικά έχεις πολύ άγχος γιατί δεν σου είναι εύκολο να ξεχρεώσεις τις οφειλές σου.
ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ήλιο, σε ευνοεί κατά πολύ. Ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με τους άλλους γενικότερα. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει άλλη μια όψη δύσκολη. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό, σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι λόγοι πολλοί αλλά κυρίως τα θέματα της δουλειάς που ενώ δεν τους αφορούν έχουν λόγο να πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, έχεις και την εύνοια να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του με κοινωνικές εξόδους και καλοπέραση. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση και βαδίζεις μόνος, αν σήμερα κοινωνικοποιηθείς και δεν κλειστείς στο καβούκι σου, θα ανακαλύψεις κάπου εκεί έξω τον έρωτα που σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει η προοπτική μια νέας δουλειάς, ή νέας συνεργασίας που είναι πολύ ευνοϊκή για σένα. Η εύνοια επεκτείνεται και στα οικονομικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο. Μια θετική συγκυρία στην δυσκολία της περιόδου. Παίρνεις βοήθειες για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην κουραστική καθημερινότητα και να μετριάσεις το άγχος που σε κυριεύει. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει τη όψη του τετραγώνου με τον Ουρανό. Κάποια μελλοντικά σχέδια θέλουν αναπροσαρμογή αλλιώς δεν θα γίνουν εφικτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά παράπονα και γκρίνιες από το ταίρι, για σένα που είσαι δεσμευμένος. Η ρουτίνα σε έχει κουράσει και δεν μπορείς να παλέψεις άλλο μόνος. Ζήτα την βοήθεια του με ωραίο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δύσκολα θα βρεις τον σύντροφο που επιθυμείς αφού τρέχεις σε άλλες δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσεις. Ο χρόνος δεν φτάνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά, πολλές αγγαρείες και πολύ κούραση, που σε εξουθενώνουν. Οικονομικά δεν έχεις τις ανάλογες απολαβές που θα μπορούσαν να σε ικανοποιήσουν.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο και σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Έχεις την στήριξη του σύμπαντος ώστε να προωθήσεις τα ταλέντα, να ασχοληθείς με τα χόμπι, τα παιδιά και ότι σε ευχαριστεί. Το τετράγωνο της Σελήνης που γίνεται με τον Ουρανό την ίδια μέρα, μπορεί να βγάλει κάποιες ανασφάλειες και να σε σπρώξει να δεις κατάματα τις φοβίες που ενδεχομένως δεν έχουν λογική βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα με το ταίρι, βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας. Ασχολείστε με όμορφα πράγματα όπως είναι τα χόμπι, ή τα παιδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την θετική συγκυρία και κοινωνικοποιήσου. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευχέρεια να αναδείξεις τα υπέροχα ταλέντα σου και να προωθήσεις την δουλειά σου. Τα σχέδια υλοποιούνται και πραγματώνονται οι στόχοι. Οικονομικά δεν θα αποφύγεις ένα μικρό πρόβλημα που θα είναι παροδικό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να ρυθμίσεις τα οικογενειακά προβλήματα και να αποκτήσεις ασφάλεια σε ότι αφορά την πατρική περιουσία και στα οικονομικά. Παράλληλα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες δυσκολίες που προέρχονται από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να διατηρήσεις την σταθερότητα. Η σχέση σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό και είναι κρίμα να χαθεί από την δική σου ανυποχώρητη στάση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια μονότονη μέρα που έχεις να ασχοληθείς με βαρετά πράγματα και σε αυτά δεν συγκαταλέγεται η εύρεση συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν αφού δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της οικογένειας. Επαγγελματικά μένεις στην σταθερότητα και την ασφάλεια και δεν ψάχνεις προς το παρόν κάτι άλλο.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα το θετικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και κοινωνικό. Δραστηριοποιείσαι σε εξόδους και περνάς εξαιρετικά. Η σκέψη, ο λόγος και η μεταδοτικότητα που διαθέτεις σε κάνει περιζήτητο στις παρέες. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει τετράγωνο, μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Καλή η ντόλτσε βήτα, αλλά έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι έχεις και υποχρεώσεις που αναβάλλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν μπορείς να μαζευτείς από τις εξόδους και τις βόλτες που ναι μεν ικανοποιούν το ταίρι από την άλλη κουράζουν όταν γίνονται με υπερβολή. Αν είσαι αδέσμευτος, άρπαξε τις ευκαιρίες σήμερα που είναι η μέρα σου για να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να αποκτήσεις το μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την εύνοια στις επαγγελματικές συμφωνίες και καταλήγεις να δώσεις τα χέρια για ένα νέο ξεκίνημα. Οικονομικά είσαι σε πολύ καλή περίοδο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, δίνει την θετική του ενέργεια για να παλέψεις με την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Νοιάζεσαι να εξασφαλίσεις τα προς το ζην και αυτό σου τρώει χρόνο από την ξεκούραση που έχεις ανάγκη. Την ίδια μέρα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Η στέρηση του ελεύθερου χρόνου έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να βγάλεις την ρουτίνα από την σχέση γιατί σε οδηγεί σε τελματώδη κατάσταση. Η βόλτα είναι μια καλή αρχή. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ένας ξαφνικός έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις και ανατρέπει την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βαρετές δουλειές που ασχολείσαι στην εργασία σε κουράζουν. Μη γκρινιάζεις και μη τα βάζεις με την τύχη σου, αλλά κάνε την ανατροπή και πέτα τα άχρηστα. Οικονομικά είσαι ίσα βάρκα, ίσα πανιά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο που σε ευνοεί σε πολλές πλευρές. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και προσφέρεις σε όποιον σε έχει ανάγκη. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό την ίδια μέρα, σε φέρνει αντιμέτωπο με μια οικογενειακή δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχες στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και τίποτα δεν σκιάζει την ευτυχία σου. Την οικογένεια μπορείς να την βάλεις στην θέση της χωρίς να πάψεις να την νοιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε σημαντικές εξελίξεις με το άτομο που έρχεται στο δρόμο σου και επιθυμεί σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην υπολογίζεις στην βοήθεια της οικογένειας για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Ότι κάνεις από μόνος σου! Οικονομικά πρέπει να δείξεις εγκράτεια στα έξοδα.
ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο. Ένα μυστικό που κρατάς σε βαραίνει και θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου. Η οικογένεια μπορεί να σε ακούσει. Το τετράγωνο της Σελήνης ταυτόχρονα την ίδια μέρα ενδέχεται να λογοκρίνουν την μυστικότητα που δείχνεις. Μη δίνεις σημασία διότι είναι παροδικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αποζητάς την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση μαζί με το ταίρι στην θαλπωρή του σπιτιού. Η ρομαντική διάθεση είναι αυξημένη και την διοχετεύεις στην συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις την όρεξη να βγεις σήμερα, οπότε η γνωριμία με τον υποψήφιο σύντροφο αναβάλλεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επαγγελματικό παρασκήνιο που δουλεύει πίσω από την πλάτη σου το αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά. Λάβε τα μέτρα σου! Τα οικονομικά δεν έχουν κάποια σημαντική εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη