Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και μπορείς να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Τα βαθύτερα συναισθήματα βγαίνουν αβίαστα. Οι οικογενειακοί δεσμοί σφίγγουν και νιώθεις απέραντη ευγνωμοσύνη ανατροφή που έλαβες από τους γονείς. Παράλληλα σχηματίζεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που φέρνει κόντρες στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις ρομαντισμό και όμορφες ειδυλλιακές στιγμές με το ταίρι σου. Η εσωστρεφή διάθεση δεν είναι εμπόδιο για να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, η πιθανότητα να γνωρίσεις σήμερα το ταίρι που επιθυμείς είναι αρκετά μειωμένη. Προτιμάς να μείνεις λίγο μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα προβλέπονται στα επαγγελματικά που χαλάνε την ψυχολογία σου. Οι ανώτεροι δεν είναι ευχαριστημένοι και πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες. Οικονομικά δεν έχεις κάτι αρνητικό που να σε επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης και του Ποσειδώνα. Τα θέματα της επικοινωνίας βελτιώνονται, ειδικά σε ότι αφορά τους φίλους. Προωθείς σχέδια και προσπαθείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Την ίδια μέρα η Σελήνη αντικρούεται με τον Πλούτωνα και εκεί που όλα είναι έτοιμα προς εφαρμογή, παρουσιάζεται μια δυσκολία που δεν έχεις σκεφτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού με το ταίρι σου παρουσιάζει κάποια εμπόδια ως προς την υλοποίηση του. Δεν πτοείσαι και κάνεις προσπάθειες να τα ξεπεράσεις για να ικανοποιήσεις την επιθυμία του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο και να εξελιχθεί σε παθιασμένο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά βραχυπρόθεσμα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και οι φίλοι σε στηρίζουν. Τα μακροπρόθεσμα πλάνα όμως παραμένουν όνειρα για την ώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σε βοηθά να νιώσεις την ασφάλεια που προέρχεται από τις επιλογές σου. Ανεβαίνεις κοινωνικά και αποκτάς φήμη. Την ίδια μέρα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ανακόπτει την πορεία σου, φέρνοντας μπροστά κάποια θέματα του παρελθόντος που είχες ξεχάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και να διώξεις τις ανασφάλειες που σε βασανίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με το πρόσφατο παρελθόν και με μια ερωτική σχέση που δεν έχει ξεπεραστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες στον ορίζοντα αλλά και επαγγελματική άνοδος. Στα οικονομικά έχεις αύξηση, αλλά θα πρέπει να πληρώσεις τις οφειλές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ βοηθητική όψη που σε φέρνει μπροστά σε σπουδαίες εξελίξεις. Προωθείς σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Στον σχεδιασμό ζωής, ίσως να αντιμετωπίσεις την διαφωνία συντρόφου, ή συνεργάτη. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, φέρνει εμπόδια που φυσικά θα ξεπεραστούν με υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα μελλοντικά πλάνα αφορούν κι ένα ταξίδι που έχεις τάξει στον σύντροφο. Παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται από αστάθμητους παράγοντες καταφέρνεις και το υλοποιείς. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να ανακαλύψεις τον υποψήφιο που σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δική σου πρωτοβουλία και προτροπή συνάπτεις την επαγγελματική συνεργασία που επιθυμείς. Οικονομικά έχεις όφελος!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα σχηματίζεται η θετική όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα. Πρόκειται για την όψη που σε βοηθά να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Με αυτή τη διεργασία ανακουφίζεσαι από τα βαρίδια του παρελθόντος. Τα αφήνεις όλα πίσω και τραβάς μπροστά. Η αντίθεση της Σελήνης την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα, δεν συμφωνεί απόλυτα με τις επιθυμίες σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δύσκολα θα καταφέρεις σήμερα να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου. Βγαίνουν στην επιφάνεια γκρίνιες και παράπονα που σε στεναχωρούν. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν σε αφήνουν οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες να βγεις και να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σίγουρα θα προκύψουν κάποιες προτάσεις αλλά θα πρέπει να εξεταστούν πολύ καλά πριν συμφωνήσεις. Οικονομικά πιέζεσαι με έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να ανακαλύψεις το μονοπάτι της ζωής που επιθυμεί η ψυχή σου να διαβεί. Κάνεις τον λεπτομερή σχεδιασμό, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Παράλληλα την ίδια μέρα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει μικρά εμπόδια που προκύπτουν από τις διαφωνίες ενός αγαπημένου προσώπου στα δικά σου θέλω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα λαμβάνεις την υποστήριξη των φίλων που μεσολαβούν ώστε να βελτιώσεις την σχέση με τον σύντροφο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, έχεις σήμερα μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου αρκεί να αποδεχτείς την πρόταση ενός φίλου για έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προκύπτουν προτάσεις για συνεργασία που θα σε ωφελήσει και στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα σχηματίζεται η θετική όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να προωθήσεις την κοινωνική προβολή και καριέρα. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης Σελήνης-Πλούτωνα την ίδια μέρα, σε φέρνει αντιμέτωπο με το οικογενειακό περιβάλλον που έχει κάποιες άλλες απόψεις για την εξέλιξη της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ρουτίνα που έχει τρυπώσει στη σχέση, δύσκολο να ξεπεραστεί αν δεν κουνηθείς. Μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν είναι καλή η επιλογή της σημερινής μέρας για να γνωρίσεις κόσμο και να βρεις τον μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σε περιμένει αυξημένος όγκος εργασίας που αποτελείται κυρίως από αγγαρείες. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, το σημερινό ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να ασχοληθείς με τα χόμπι, τα παιδιά, τα ταξίδια και τους έρωτες. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει, αν και η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, έχει κάποιες αντιρρήσεις. Προσπαθείς να αντικρούσεις τις αναποδιές και το καταφέρνεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις με το ταίρι τον απόλυτο έρωτα και σε περιμένουν όμορφες στιγμές όπως κι ένα ταξίδι που θα απογειώσει τα συναισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς και έχεις την βοήθεια του σύμπαντος σήμερα, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να βρεις το ιδανικό ταίρι, που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις κρύβουν κάποια μυστικά που καλείσαι να ανακαλύψεις. Οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που σε προμοτάρει να διώξεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχουν φωλιάσει στην ψυχή σου. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες που κατάφερες να κρύψεις ώστε να σε εκνευρίσει και να κάνεις λάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλείσαι να αντιμετωπίσεις το βαρύ κλίμα της συμβίωσης με το έτερον ήμισυ. Βγαίνουν ζήλιες και ταυτόχρονα παράπονα που χαλάνε την διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε άλλη μέρα να κάνεις γνωριμίες αφού σήμερα δεν ευνοείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοδοφόρες συνεργασίες και κέρδη προβλέπονται αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά όμως από την μια έρχονται και από την άλλη φεύγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να συνεννοηθείς με το στενό περιβάλλον και με τα άτομα που έρχεσαι σε επαφή και είναι κοντά σε σένα. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ακόμα μια όψη αρκετά δύσκολη. Έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Τα εμπόδια και οι αναποδιές μπαίνουν από δική σου υπαιτιότητα και δεν φταίει κανείς άλλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να βγάλεις ζήλια προς τον σύντροφο χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, αυξάνονται οι πιθανότητες σήμερα να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδιαφέρεσαι για μια νέα συνεργασία που θα εξελιχθεί πολύ ευνοϊκά για σένα. Στα οικονομικά μπορείς να ελπίζεις σε άνοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η καθημερινότητα βελτιώνεται και παίρνεις ανάσες από τις βαριές υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα η όψη της αντίθεσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δημιουργεί φοβία και ανασφάλεια που πηγάζει από παρελθοντικές καταστάσεις και εμπειρίες. Σκοπός είναι να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν γλυτώνεις με τίποτα την μουρμούρα του συντρόφου. Του φταίνε όλα και ειδικά η δουλειά σου, που έχεις αφοσιωθεί περισσότερο του κανονικού. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε τις γνωριμίες για άλλη φορά που θα ωριμάσουν οι συνθήκες. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου τρώει πολλές ώρες και σε κουράζει. Πάρε ρεπό, άδεια και ξεκουράσου. Στα οικονομικά δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που προάγει και αυξάνει την φαντασία και το συναίσθημα σου. Έχεις ευκαιρίες να ακολουθήσεις τα χόμπι σου και να κάνεις οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια προς το παρόν αναβάλλονται και χρειάζονται εκτενέστερη μελέτη. Η αντίθεση της Σελήνης την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες που σταδιακά ξεπερνιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις ευχάριστες στιγμές ανεμελιάς που προσφέρει ο σύντροφος. Χαίρεσαι τις εξόδους, τις διασκεδάσεις και την ξενοιασιά. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες, κοινωνικοποιήσου γιατί τέτοια ευκαιρία για γνωριμίες δύσκολα θα ξαναβρεθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς σχέδια και οι επαγγελματικοί στόχοι ευοδώνονται. Εκφράζεις τα ταλέντα και τα χόμπι σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Οικονομικά έχεις άνοδο και με έξτρα χρήματα που προκύπτουν από αύξηση ή μπόνους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη