Άγριο έγκλημα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ : Αδερφός του θύματος ο δράστηςΣτην εξιχνίαση του εγκλήματος στην Εφύρα της Ηλείας με θύμα τον 68χρονο επιχειρηματία Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο που παρέμενε χωρίς δράστη από τον Σεπτέμβριο του 2022 προχώρησαν οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 70χρονου αδερφού 

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος ήταν αυτός που τότε, στις 19 Σεπτεμβρίου, είχε υποστηρίξει ότι βρήκε νεκρό τον άτυχο 68χρονο και είχε, όπως είχε πει, ξεπλύνει τα αίματα γιατί δεν άντεχε το θέαμα να βλέπει τον αδερφό του άγρια δολοφονημένο.

Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον 70χρονο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που είχε επισκεφθεί το θύμα το επίμαχο διάστημα.
Σε ό,τι αφορά στο κίνητρο, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται το tempo24.news, τα δύο αδέρφια φαίνεται ότι δεν είχαν καλές σχέσεις και φέρονται να είχαν και συχνούς τσακωμούς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 70χρονου διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα που άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή της Αμαλιάδας ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου ή να θα τον καλέσει κατευθείαν σε απολογία.

Όταν είχε βρεθεί νεκρός ο άτυχος 68χρονος, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει βαθύ τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο με τον δράστη να του έχει καταφέρει συνολικά πέντε χτυπήματα.
Ως επίσημη αιτία θανάτου είχαν ανακοινωθεί τότε οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα στοιχεία που απέκλεισαν και τυπικά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Ο 68χρονος επιχειρηματίας είχε εντοπιστεί στο σπίτι δίπλα στο ελαιοτριβείο που διατηρούσε σε ένα οικόπεδο που δεν είχε κάμερες και, όπως μετέδιδαν τότε τοπικά μέσα ενημέρωσης, το γνώριζε ο δράστης της δολοφονίας που εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήξερε καλά το θύμα, τον αιφνιδίασε, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης να παλέψει για την ζωή του.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη