Πυρκαγιά σε κλινική στην Μητροπόλεως


Σε εξέλιξη είναι διαδικασία εκκένωσης ιδιωτικής κλινικής που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 8.45 το πρωί, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στον ημιώροφο της Βιοκλινικής στην οδό Μητροπόλεως (πρώην κλινική Γαληνός), ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η κινητοποίηση των Αρχών είναι μεγάλη στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με γερανοφόρο όχημα, δικυκλιστές της ΕΛΑΣ που συνέδραμαν και διευκόλυναν το έργο των Πυροσβεστών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή γυναίκα που είχε μεταβεί στην κλινική για να γεννήσει με πρόκληση έχει μεταφερθεί μέσα με ασθενοφόρο. Μαζί της είναι οι γιατροί, ενώ θα χρειαστεί η διακομιδή της σε νοσοκομείο για τον τοκετό και είναι καλά στην υγεία της.

Σημειώνεται ότι ασθενείς μαζί με προσωπικό, έχουν βγει στα μπαλκόνια και στην είσοδο του κτηρίου κτήριο.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον ημιώροφο, χωρίς να επεκταθεί, ενώ έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο από την πυροσβεστική. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη