Στα 65 του, παντρεύτηκε την 27χρονη σύντροφό του στη Μύκονο, ο ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν



Ανάμεσα στους πολυάριθμους επώνυμους, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, που επέλεξαν φέτος τη Μύκονο για τις διακοπές τους είναι ο Dolph Lundgren, ευρέως γνωστός σαν «Ρώσος» από το «Rocky». 

Μάλιστα ο 65χρονος ηθοποιός φαίνεται να τέλεσε το γάμο του με την 25χρονη αγαπημένη του, Emma Krokdal, στο νησί των ανέμων.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λέει ο λαός μας! Ο γνωστός πρωταγωνιστής παντρεύτηκε στη Μύκονο την κατά 38 χρόνια μικρότερή του σύντροφο.

Ο αντίπαλος του Ρόκι, «Ιβάν Ντράγκο», Ντολφ Λούντγκρεν, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αρραβωνιαστικιά του, Εμα Κρόκνταλ. 

Ο 65χρονος Λούντγκρεν εθεάθη να κάνει διακοπές στη Μύκονο με τη σύντροφό του και τις δύο κόρες του, την 27χρονη Αϊντα και την 21χρονη Γκρέτα.




Κατά τη διάρκεια των πολυτελών διακοπών τους η Αϊντα μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από το πάρτι εορτασμού του γάμου του πατέρα της με την Κρόκνταλ.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 ταινίες. Ο Σουηδός πρωταγωνιστής έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ιβάν Ντράγκο, ο αντίπαλος του Ρόκι Μπαλμπόα στο «Rocky IV».

Ήταν, επίσης, πρωταθλητής του καράτε, με 2 dan στην κατοχή του, και έχει υπάρξει προπονητής της Εθνικής Σουηδίας στο καράτε, ενώ έχει υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις.

Έχει δουλέψει μάλιστα  στην Αυστραλία και ως σωματοφύλακας της Γκρέις Τζόουνς, με την οποία έκανε και σχέση.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη