800 χιλιάρικα πωλήθηκε καινούργιο υπεραυτοκίνητο στην Ελλάδα τον Ιούνιο


Ακόμα και αυτοκίνητα που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο πωλούνται πλέον στην Ελλάδα. 

Η φορολογία στα καινούργια αυτοκίνητα μπορεί να είναι πολύ ψηλή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται ταξινομήσεις, καθώς υπάρχουν πελάτες με μεγάλα πορτοφόλια. Τον τελευταίο χρόνο και μετά από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και άλλα δύο με πανδημία, τα ακριβά και σπορ αυτοκίνητα είχαν εξαφανιστεί από τους ελληνικούς δρόμους.

Πλέον παρατηρείται μια στροφή σε όλη αυτή την κατάσταση με τους ιδιοκτήτες να έχουν αρχίσει να τα κυκλοφορούν (τα είχα παρκαρισμένα και κρυμμένα) και τους ενδιαφερόμενους να ξοδεύουν περιουσίες για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που θα ήθελαν χωρίς να σκέπτονται αν θα τους κατακρίνει ο… γείτονας.

Κοιτάζοντας τις πωλήσεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα διαπιστώνουμε ότι πλέον ταξινομούνται πολύ ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Αυτό που βγάζει μάτια και ξεχωρίζει είναι μία Ferrari SF90 Stradale η οποία ταξινομήθηκε καινούργια τον Ιούνιο. Ένα μοντέλο που σπάνια συναντούμε στους δρόμους και το κόστος της υπολογίζεται πάνω από 800.000 ευρώ!

newsauto.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη