Οι ποινές που προτάθηκαν από την εισαγγελέα, για τους φονιάδες του Αλκη Καμπανού


Ισόβια κάθειρξη για τους 7 από τους 12 κατηγορούμενους της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πρότεινε η εισαγγελέας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας πρότεινε ισόβια κάθειρξη για τον 2ο, τον 3ο, τον 4ο, τον 7ο, τον 9ο, τον 10ο και τον 11ο κατηγορούμενο της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Για τους υπόλοιπους 5 κατηγορούμενους, δηλαδή τον 1ο, τον 5ο, τον 6ο, τον 8ο και τον 12ο, η εισαγγελέας πρότεινε 15 χρόνια φυλάκιση στον κάθε έναν.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι 7 κατηγορούμενοι είναι αυτοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ενώ οι υπόλοιποι 5 κατηγορούνται για συνέργεια στο έγκλημα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε την πρόταση της εισαγγελέως και δεν αναγνώρισε κανένα από τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων.

Αναμένεται η τελική απόφαση επί των ποινών από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τους 12 κατηγορούμενους της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στο δικαστήριο είναι παρόντες και οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη