Βίντεο : Κτηνοτρόφος απανθρακώθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση


Νεκρός βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Φερών Μαγνησίας, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Βελεστίνο.

Πρόκειται για τον 45χρονο βοσκό Αριστείδη Κολιούπα, ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τα ζώα του, όταν οι φλόγες κύκλωσαν το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί με τον αδερφό του στο μαντρί με τα πρόβατα. Ο ένας όταν είδε τη φωτιά έφυγε, αλλά ο 45χρονος αποφάσισε να μείνει να βγάλει τα ζώα πιο ψηλά στο βουνό. 
Στην περιοχή αυτή είχε σταλεί νωρίτερα ειδοποίηση εκκένωσης μέσω του 112.

Λίγο νωρίτερα, η κάμερα της ΕΡΤ είχε καταγράψει τον 45χρονο να φωνάζει για ώρα για τα ζώα του, που ήταν εγκλωβισμένα στο μαντρί. Μάλιστα, ο ίδιος πήγε να τα σώσει χωρίς κάποια προφύλαξη.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου, σε ζωντανή μετάδοση έλεγε χαρακτηριστικά πως "θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν εννοεί να αφήσει τα ζώα του και να φύγει".

Στη συνέχεια, το συνεργείο έφυγε από την περιοχή, λόγω της πυρκαγιάς που πλησίασε απειλητικά και σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, έκτοτε τα ίχνη του 45χρονου χάθηκαν.


Μάλιστα, η ίδια ρεπόρτερ της ΕΡΤ μετέφερε με κάθε επιφύλαξη, όπως είπε, ότι άνθρωπος κάηκε ζωντανός, αναφερόμενη στον 45χρονο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη