Αιφνίδιος θάνατος της Ισμας Τουλάτου τρεις μέρες πριν γεννήσει


Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της 49χρονης δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία, μάλιστα, σε τρεις ημέρες επρόκειτο να γίνει μητέρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 49χρονη δημοσιογράφος, η οποία κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, κατέρρρευσε στο σπίτι της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς τα αίτα ακόμα διερευνώνται.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε.

Όσον αφορά το παιδί οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη